Üniversitem de bölüm değişikliği için başvurdum. Anestezi ve paramedik bölümlerine asil olarak yerleştim birini seçmem gerekiyo ama kararsızim siz ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılbir kardeş tavsiyesi olarak kesinlikle anestezi. yıllardır bu meslekteyim. düşünmen bile hata. bu camiada en iyi bölüm tartişmasız anestezidir. çok dua edersin bana
38 Yorumla- +1 yıl
onlar senin aklını çelmek için diyorlar. bütün hemşirelerin sağlıkcıların istedigi tek bölümdür. ona kalırsa her bölümde risk var.. ama anestezi uzmanlık gerktiren bir bölüm. ayruıcalıgın var. en önemli avantajı. nerey gidersen git çalışacagin yer bellidir. ameliyathane. seni bakan bile başkabölüm de çalıştıramaz. ama başkabölüm secersen nerde çalışacagin belli olmaz. nerde boş yer var nerde angarya zor işler var oraya veri başhemşirelik. yanı amele gibi sürünürsün orda burada. joker eleman olursun anlatabildimi kardeşim.
- +1 yıl
hele paramedikmi en son secilecek bölüm. gece gündüz kışın soğuk ayazda yollarda ambulanssta rezillik çekersin. gidersin bir vakaya çıkar orda karşına sarhoş ayyaş sürüleri. üstüne birde bir araba sopa yersin orda vs vs.. bak bunlar yasananların binde biri. zerre kadar değerinde olmaz. şoför olarka görünürsün.. arkadaşalrımın yasadıgı şeyler. bak içiden geldi san doğruları söylemek anlatmak.
- +1 yıl
isim nedir senin. nerden merak ettim
- +1 yıl
inanki iyki diyeceksin. dua edeceksin bana. burada yazısmamızıda kader kısmet diyeceksin. karşılaşmamızı allahın lutfu olarak göreceksin.
Para bakımından anestezi kolaylık bakımından ilk ve acil yardım
11 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılHemen hemen aynı maaş millet niye anestezi demiş anlamadım
02 Yorumla- +1 yıl
Ben paramediğim bayan için zor bir meslek.. Anestezi daha iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
hangi bölümden gecis yaptiniz
00 Yorumla
+1 yılİlk ve acil yardım tabiki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpara yönünden anestezi