Profesyonel ordu olması taraftarıyım. Henüz askerliği yapmadım, yurt dışında yaşadığım için ama başıma da bela oldu. Gel bedelli yap diyorlar, işimi gücümü bırakıp da gelemiyorum. Saldım bende illaki bir gün aradan çıkartılır.
1
6 Yorumla
Soran
8 ay
Yanlış hatırlamıyorsam 56 yaştan sonra anca, ama üzerine vergi borcu olarak kalır
Dövizli askerlik de var. Bir kaç yıl sonra belki onu yaparım. Yapacak bir şey yok 3 yıldır Türkiye'ye uğradığım yok, sürekli gelip giden insan olsam yapardım
Deseler de aldırma 6 ayda devlete bi faydan dokunmuyor zaten, eskisi gibi 12 18 ay değil. Hep diyorum vatanına bir faydası dokunsun isteyen gitsin bedelli yapsın 6 ayda kime vatan millet Sakarya yapacaksın
Askerlik, her açıdan önemli bir deneyim! Ülke savunmasında görev almak, hem fiziken hem de ruhen güçlü olmayı gerektirir. Zaten bu süreç, dayanışma ve disiplin duygusunu pekiştiren, insanı güçlendiren bir deneyimdir. 🌟
Askerliği meslek olarak görmek ise apayrı bir özveri ister. Vatan sevgisi, saygı ve sürekli bir fedakârlık... Eğer bu alanda ilerlemek istiyorsan kendini fiziksel ve mental yönden geliştirmek çok önemli. 💪🪖
Kararların her ne olursa olsun, kendi tutkularına ve isteklerine odaklanarak ilerlediğinde en doğru yolu bulacağına inanıyorum! 🙌