Benim arkqdas gitit deidm ona gel çürük raporu al çocuğa demişler is bulamazsın falan ne alaka memur olacaktım ben kaçırdım dursaydı memur bile oluyor çürük raporu alan is bulaşmaz Mıs geçen hafta istifa ettim kolejde çalışıyordum şimdide fabrikaya gireceğim
Sonraa Ama öyle Sen dedene sor babana sor kac ay askerlik etmis
Sen babana sor askerde olan dayakları Simdi dayak mi bar arkada 3 at gitti geçen geldi grip olmuş hava değişimi vermişler 3 hafta yine gitti neyse her gün sürünüyoruz yerde dedi de sordım dayak yokmuş Sen babana sor eskiden nasol döverlermiş
kardeşim yok babana sor yok amcana sor bunlar boş iş bende askerim komutanla kavga ettim hava değişimi verdiler çürük verecekler bana da büyük ihtimalle dayak yok ama zulüm var zulüm adam dağda bide kafası zaten gidik bide seninle mi uğraşacak komutanların ego tatmin ettiği yer şu an başka bir şey değil gidip görmeden yorum yapman bile yanlış
bilmediğin burdan belli işte döndüğümde heyete çıkacağım bölük astsubayı anlattı zaten bana üsteğmen revirdeki doktor vs yazıyor gönderiyor ben istemedim çürük zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çürük raporu aldım gitmedim ama düşüncem askerlik 2 yila cikarılması gerekiyor
Bir savaş olsa adam 6 ayda silah tutmayı öğrenemiyor ne savaşması 2 yil olmalı ki 7/24 savaşa tam hazır olunmalı
neyden çürük aldın
11 doktora gititm 2 tanesş gidemez dedi gitmedim
9 tanesi soru yok dedi
Neyden desek gözlerle az bozuk gözden aldım dahiliye de onayladı
Dahiliye gitme dedi göz de zaten gitme demsiti gitmedim
bi gitseydin bakalım bu iki yıllık dediğini diyebiliyor muydun
Benim arkqdas gitit deidm ona gel çürük raporu al çocuğa demişler is bulamazsın falan ne alaka memur olacaktım ben kaçırdım dursaydı memur bile oluyor çürük raporu alan is bulaşmaz Mıs geçen hafta istifa ettim kolejde çalışıyordum şimdide fabrikaya gireceğim
Sonraa
Ama öyle
Sen dedene sor babana sor kac ay askerlik etmis
Sen babana sor askerde olan dayakları
Simdi dayak mi bar arkada 3 at gitti geçen geldi grip olmuş hava değişimi vermişler 3 hafta yine gitti neyse her gün sürünüyoruz yerde dedi de sordım dayak yokmuş
Sen babana sor eskiden nasol döverlermiş
kardeşim yok babana sor yok amcana sor bunlar boş iş bende askerim komutanla kavga ettim hava değişimi verdiler çürük verecekler bana da büyük ihtimalle dayak yok ama zulüm var zulüm adam dağda bide kafası zaten gidik bide seninle mi uğraşacak komutanların ego tatmin ettiği yer şu an başka bir şey değil gidip görmeden yorum yapman bile yanlış
Çürük vermezler ki sana hava değişimiyle yollamışlar evine geri gidersin devam o anki yaşadıklarına 6 ay sabır et geçer
bilmediğin burdan belli işte döndüğümde heyete çıkacağım bölük astsubayı anlattı zaten bana üsteğmen revirdeki doktor vs yazıyor gönderiyor ben istemedim çürük zaten
Ula seni ne zulümler temizler demişler yeter çürük verip yollayalım mi dediler kac ay yaptın askerlik
kardeşim Allah aşkına bak işine bak duyduğunla yorum yapıyorsun beni tanımadan yorum yapıyorsun bi düzelt kendini
Kaç ay yaptın askerlik nerde ediyorsın
adamın biri çıksa sana küfür etse naparsın
ağrı doğu beyazıttayım
Ora askerlik duymazdan geleceksin senle kavga etmek için uğraşıyorlar duymazsam gel
öyle olmuyor işte sabrın sonu var askerle etmedim zaten komutanla ettim
Nötr, yapmak isteyen yapsın istemeyen de yapmasın
Hayalimdeki meslek