Stajyer mimar olmak?

3 aydır bir yerde stajyer mimarlık yapıyorum. normalde 4 yılı bitirdim fakat alttan 4 tane dersim var onları da bu dönem verip mezun olacağım. çalıştığım yerle de aylık 3 bin tl gibi bir parayla anlaştık. bitirdiğim işlerin de parasını verecekti. aylık 3 bin veriyor fakat benim bitirip verdiğim işlerin süresi devlette uzuyor kendi ödeme almıyor bana da ödeme yapmıyor. aylık 3 de bana yetmiyor. aile evinde yasıyorum ama çok fazla yük de olmak istemiyorum. babam emekli başlarda hafta sonu ayrı bir işte çalışarak harçlığımı çıkarıyordum artık onu da yapamıyorum. sadece 2 bin arttırmasını istedim. bana daha vermediği primlerden keserek verebileceğini söyledi şaka gibi dfjkjfkdf. mezun olduğumda sigortalı maaşlı isteyip istemediğini sormayı yok sigortalı yapamam derse de çıkmayı düşünüyorum. stajyer olabilirim fakat bu şartlar hiç insani değil ve çoğu işini de yapıyorum zaten. mimarlığı bırakmak da bi seçenek olabilir çok soğudum çünkü. mimarlık okuyup mesleği bırakan var mı ya da önceden mezun olmuş arkadaşlarım siz nasıl bir yol izlediniz deneyimlerinize ihtiyacım var

Stajyer mimar olmak?