Eğitim & Kariyer Yeni iç mimar mezunu biri hangisini yapmalı? Sakizseda Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yüksek lisans KPSS memur ol Özel ofiste çalış Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeni iç mimar mezunu biri hangisini yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Yüksek lisans 0 0 Yorumla
Humkanoza Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Özelde önünüz açık. Kamu sabit gelir ve bol stress bana göre zira işiniz gereği bir çok kez yapı denetim heyetinde, geçici ve kesin kabul heyetlerinde olacaksınız. Yüksek Lisans ise akademik idealler varsa denenebilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüksek lisans
Özelde önünüz açık. Kamu sabit gelir ve bol stress bana göre zira işiniz gereği bir çok kez yapı denetim heyetinde, geçici ve kesin kabul heyetlerinde olacaksınız. Yüksek Lisans ise akademik idealler varsa denenebilir.