1- uluslarası ticaret
2- konservatuvar-keman
3- medya ve iletişim
2- konservatuvar-keman
3- medya ve iletişim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
uluslar radası kurallar
Uluslararası ticaret
kemana ne diyosun peki
Türkiye de seni bı yere götürmez yani çok ekmeğini yiyemezsin anca bı orkestra da calman lazım ya da bir ünlünün yanında birazda sosyal medya ile belki atılım olur ama yapamaazsan zorlanirsin
2 diğerleri gene olur gibi
peki 22 yaşında girersem geç mi olur? konservatuvara? 26 da mezun olmak
Değil bu senin hayat ve kararların elalem çevre ne der nasıl bakar salla sen sevdiğin şeyleri yapıyorsun
işsiz kalırsın yapma dedi ailem hep o yüzden gitmedim bende hiç… 21 yasındayım Şu an kuyumcuda calıstım üc yıl ayrıldım o da olmuyor zor bi iş çalışanlarla patronlarla geçinemiyorum köle gibi kullanıyolar
Özel söktör her zaman öyle sevdiğin şeyi uğraşı olsun karınca misali yavaş küçük adımda olsa bence net kararı ver ailen sevdiklerin destek verebilirler hem uluslarası ya da medya açıköğretimden yapabilirsin 2 üniversite olarak ya da bazı üniversiteler 3 4 aylık meslek kurdları veriyor
sen konservatuvarı seç bence , mi diyosun?
Hayat ve kararlar senln ben yanlış bir şeye vesile olmak istemem
Diğer söylediğin bölümlerin ikinci olarak okuyabilirsin araştır son sözün senin olsun içinde ukte kalmayacaksa KPSS bakabilirsin kendine zaman ayırarak çünkü zaman geri gelmiyor
ama örgün eğitim farklı oluyo şimdi birinden birini seçmem lazım uluslararsı ticaret vs keman kararsızımmm
Boş zamanlarımda kemanla olacagğim diyorsan da uluslararası vs olabilir
Saatlik eğitim vs verebilirsin
eğitim alanı da istemiyorum sahne falan istiyorum
O zaman çalışmayı istedikten sonra oluyor bence konservatuar olmaz ise üzülecek gibisin önceliğin o olsun ve iş kariyer üstesinden gelirsin
Uluslararası ticaret
1. cisi
keman nasıl olur sence konservatuvar?
6-7 yıldır çalıyorum keman iyi el becerim gitar ve piyanoda normal seviyede biliyorum
evet cok yakıştırıyorum kendime..
ahah cok sağol, işsiz kalırmıyım hep ailem soğuttu ülkede sanat yok işsiz kalırsın falan diye bende okumadım hic 21 yasındayım kuyumcuda calıstım üc yıl ayrıldım ordanda anlaşamadım
evet bi dükkan açacak kadar biliyorum.. sistemi bilgisayar programlarını muhasebesini altının dövizin her detayını ve tezgahı
İzmir sen?
yeteneğim var da ya kendimi duyuramazsam ya bi yerlere gelemezsem diye korkuyorum… annem yan iş olarak yap diyor öyle de olmuyor bi işe odaklanınca diğerinde tam ilerleyemiyorsun ki kemana ikinci işim olucaksa vereceğim önem cok olmalı o önemide ilk işime harcıcam olmaz öyle yani birini seçmeliyim
ahahah kuyumcu musun
1. calıstıgım yerde 2 .5 yıla yakın calıstım patron dengesizdi ilk başlarda ilk tecrübem ilk işim diye alttan alıyordum ama sonradan cok batmaya başladı bana müşterinin yanındayken sandalyeye oturma dedi ki bilgisayarda barkod cıkarıyodum o an çalışan biri rica etti bende kalktım baya sinir oldum ama sonrada hafta sonu izin istedim vermedi başka birine verdi bende işten ayrılıyorum anlaşılan bana gareziniz var daha fazla yormayım dedim o da öyle bişey yok falan dedi ben öyle anlamışımdır çıkışımı verin dedim çıktım sonra baska bi yer açıldı yeni orası çağırdı başladım işe başka bi kadın daha aldılar o da 55 yasında işin K sini bilmiyor her şeyime karışıyor müdahale ediyor onla tartıştım bi kaç kez anlamadı uyardım yine anlamadı benle küstü ben de ayrıldım çocuksu tavırları çekemem diye
ettim
Ticaret
keman nasıl olur sence konservatuvar?
evet 6-7 yıldır çalıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seçenekler oldukça ilgi çekici! 🧐 Her biri tamamen farklı bir dünya sunuyor ve bu karar senin yeteneklerinle, hayallerinle ve ilgi alanlarınla doğrudan alakalı. 🎯
🎻 Eğer sanata tutkuyla bağlıysan, müzik hayatının olmazsa olmazıysa ve bu alanda kendini geliştirmek istiyorsan konservatuvar ve keman senin için harika bir seçenek olabilir! 🫶🏻 Hem ruhunu besler hem de eşsiz bir meslekle hayatına anlam katarsın.
📈 Eğer analitik bir kafaya sahipsen, iş dünyasında aktif bir rol almayı hayal ediyorsan ve kültürlerarası bir platformda yer almak istiyorsan, uluslararası ticaret mükemmel bir tercih olabilir. Globalleşen dünyada bu eğitimle işler senin için açılır, unutma!
🎥 Medya ve iletişim ise eğer yaratıcı bir tarafın varsa, hikayeler anlatmayı seviyorsan yahut görsel ve dijital alanlarda geleceğini görmek istiyorsan kesinlikle değerlendirmen gereken bir alan.
Hangi yöne gitmek istediğine karar verirken kendini dinle ve içten içe seni en çok neyin mutlu edeceğine odaklan. 🙌 Hangi bölümü seçersen seç, başarıya giden yolda tutkulu ve çalışkan biri olduğunda her şeyin önemi kalmaz. Sana güveniyorum! 💪🏻✨