dershaneye gitmek mi? kendim kütüphanede çalışmak mı? hedef ea 350 bin
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 722 cevap paylaştı. Kütüphane
021 Yorumla
Soran10 aydershane verimsiz mi sence hic denemedim ondan soruyorum
Soran10 ay180 bin tl. ailem git yeterki iyi yer kazan dedi 21 yasındayım ben istemedim.
Soran10 ayuluslarası ticaret ve finansman mı sence? yoksa medya ve iletişim mi?
Soran10 ayuluslarası ticaret düşünmüştüm
Soran10 ayobpmde kırık nası olcak ki bu ya…
Soran10 aydediğin sıralamalar
Soran10 ayhukuk cok isterim ama o da kırık obple ne biliyim
Soran10 ayçok etkiliyor, 90 bine girmek istiyosam 40
bin sıralama yapmam lazım
Soran10 ayama cok zor değil mi matematiğim 0 ve bu yıl 1 milyon yaptım çalışmadım hiç
Soran10 aymümkün değil gibi geliyor bu sıralamalardan 40 binlere düşürmek
Soran10 aytemelim var iki yıl önce özel ders almıştım tytyi bitirmiştim ama sınavda çözmedim hiç sınava 3-4 ay kala bırakmıştım kursu
Soran10 aybide pratik yapmadığım için yavaştım sınavda
Soran10 aydershaneye mi gitsem diyorum acaba
Soran10 aysen okudun mu? ekonomik durum orta… kütüphanede geliştirir miyim kendimi acaba
- Eğitim & Kariyer konusunda 364 cevap paylaştı.
10 ayKütüphane
0159 Yorumla
Soran10 aydershane nasıl sence denedin mi hic
- 10 ay
Dershane okul ortamı bildiğin
Soran10 aygoygoy değil mi… bi de ben 21 yasındayım..
Soran10 aysence uluslarası ticaret ve finansman mı? medya ve iletişim mi? konservatuvar keman mı?
- 10 ay
Goygoy evet tabi hedefleri için giden de var orası ayrı da ister istemez sende takılıyosun bide sevgili yaparsan geçmiş olsun
Elendiniz - 10 ay
Bence hiçbiri
Soran10 aysevgilim var 5 yıllık..
Soran10 aysen ne okuyosun?
Soran10 aymatematipim iyi değil ondan tıp diş falan düsünemiyorum ne yazıkki
- 10 ay
Ben şu an okumuyorum çalışıyorum ama polislik veya askeriye düşünüyorum
Soran10 ayuluslarası ticaret herkes öneriyor neden öyle dedin
- 10 ay
Senin yerinde olum yks koçu tutarım kapanirim kütüphaneye 8+ saat çalışırım 100 k yaparsın böylelikle
- 10 ay
Dostum mezunu çok istihadami düşük ha ben yabancı dil öğrenirim vs diyosan orası ayrı
Soran10 ayobpmde kırık bu yıl tercih yaptım ne yazıkki, grafik tasarıma iki yıllık sonra okul icime sinmedi kayıt yapmadım
Soran10 aytabi direkt yabancı dil kursuna gitcem ing kesin istiyorum mezun olana kadar belki bi dil daha eklerim
Soran10 ayyks koc değil de matematikten özel ders düsünüyorum
- 10 ay
Matematik soru çöze çöze gelişir ilk bı 15 net seviyelerine gel sonra özel hoca tut EA mısın
- 10 ay
Hazırlık sınıfı olan bölümleri tercih et bence mesela türk alman üniversitesi hukuk
Soran10 aylisede ea daydım matematipim cok iyi değil hatta hiç değil çözmüyorum yksde o yüzden dedim acaba sözelden mi girsem..
Soran10 ayobpm kırık hukuğa girmem icin ilk 30 bin falan yapmam lazım iki katına atıyor cümkü sıralamada keske tercih yapmasaydım dershaneye giderdim, hukuğu hedeflerdim..
- 10 ay
Sözel den okunacak hiç bı bölüm yok iki tane bölüm var sadece Boğaziçi tarih veya her hangi bi üniversitede özel eğitim başka hiç bı şey yok
- 10 ay
Benim de obp kırık iki senedir tam gidecekken gitmiyorum seni en iyi ben anlarım
Soran10 ayevet ondan dedim en azından tyt mat çöziyim, sözelde medya iletişim rövanşta onu düşündüm bi..
- 10 ay
Veya THK üniversitesinde hosteslik okuyabilirsin 1 yıl hazırlığı da var
Soran10 aybu yıl yerleştin mi yine.. benimde 3 yıl oldu
Soran10 ayhosteslik hosuma gitmiyor
Soran10 aysen ne düşünüyosun hangi bölüm
- 10 ay
Ben 20 yaşındayım yerleştim yurt dahi çıktı ama bugün itibariyle gitmekten vazgeçtim
Soran10 ayaa neden ya?
- 10 ay
Ben iç güvenlik fakültesine girmeyi çok istiyorum veya jandarma teğmen olabilmeyi bunun için tyt de ilk 450 bin ve sözelde ilk 25 bin yapmam lazım en kolay yolu bu diğer puan türlerine bulaşmak istemiyorum
Soran10 ayyaparsın matematiğin iyise tytde 20 tane falan çözersin türkçede 30 yaptınmı sosyali halledersin
- 10 ay
Geleceği düşündüm 2 yıl sonunda bavulum elimde gelirsem gururuma yediremem
- 10 ay
Ben bı ara 70 neti gördüm fakat çalışmaya çalışmaya 40 a geriledi
Soran10 ayiyi yapmışsın ya iyice düşün taşın banada hep diyolar bekleme daha fazla 21 yasına geldin bilmem ne e saçma sapan bi üniversitede saçma sapan bi bölüm okuyup 4 yıl 600-700 bin yiyip üzerine pişman olup dönmek mi iyi sağlam kafayla kararlı gidip 3 yıl geç girmek mi iyi…
Soran10 aybenim de 30 gibi netim
Soran10 aytyt de
Soran10 aytoplam 55 -60 net arası benim toplam
- 10 ay
2 yıldır hep başlarda makine gibi başlayıp sonrasında bıraktım çalışmayı ve istediğim yerleri kazanamadım 😶
Çalışıp neler neler yapacağımı biliyorum ama kendime ihanet ettiğim için çok üzülüyorum
Soran10 aybizim sorun kararsızlık en basından biri bi yönlendiren olsa 17 yaslarında kararlı olup hazırlanırdık hedef olmadan olmuyor. ama en sağlıklı düşünülen yaşlar bu yaşlar daha iyi tanıyor insaj kendini 18 yasında bunu nasıl düşünücez ilerde ne meslek yapıcagımızı
- 10 ay
İşin en kötü yanı ailem arkamda durdu diğer aileler gibi davranmadi bu durumu görünce daha da kahroldum ya
- 10 ay
Diyorum keşke şimdi ki aklım lise sonda yani 17 yaşındayken olsaydı çok daha iyi şeyler olurdu
Soran10 ayaman nolmuş 30 yaşında mısın sanki otur hazırlan 8-9 ay var önümüzde yapılmıcak şey mi sen calıs devamı geliyo bi sekilde yapıyo insan
Soran10 ayhayırlısı budur belkide? öyle düşünme bende 21 yasındayım yıllardır kuyumcuda calısıyorum hayır böyleymiş boş ver insan deneye deneye görüyor
- 10 ay
Ben babama söyledim baba sizin fabrika da iş ayarla bu yıl çalışmak istiyorum eğer gideceksem de bı yıl çalışıp gitmek istiyorum dedim o da kabul etti haftaya pazartesi iş başı yaparım büyük ihtimalle
Soran10 aysakın çalışma hedefin yüksekse bi işe girme ben girdim aynı anda olur dedim yük olmayım aileme dedim. yok dersi sil aklından o zmaan
- 10 ay
Bı koydu var ya bu durum yazın harçlık çıkarmak için bı iş dahi bulamadım bulduğum yerlerde para vermedi 😆😆🤣
- 10 ay
Hem inşaatta çalışıp hem tıp kazanan var bu bı bahane olmaz ya
- 10 ay
Arta kalan zamanlarda ders çalışırım yaoacak bi şey yok
Soran10 aycok hırslı olmak ayrı cok hırs yoksa olmaz hem calısayım hem ders yapiyim olmuyor ben denedim 3 yıl boyunca gittim özel derste aldım yorgunluktan uyuya kalıyodum derste. benim kuyumcuda işim hep hesap kitaptı beyin eror veriyodu yani
Soran10 ayolmuyor. bana hep bunu dediler olmayacak dediker olmadı da canım tavsiyem sana bu yönlendirmek gibi olmasın ben tecrübeme dayanarak söylüyorum olmadı benim. benimde gururumu acıtıyor ailemden hala daha para almak rahat harcama yapamamak ama başka sans yok işle aynı anda olmadı benim
- 10 ay
Belki de o zorluğu görmem lazım zorluğu görmeyince olmuyo
Yapacak bi şey yok
Gidip çalışacağım hem sınavda yine bı şey yapamazsam en azından mesleğim olur boşta kalmam
Soran10 ayben de öyle dedim sahahah rahat olunca calısılmıyo ders dedim işe gircem dedim annemlere tamam dediler girdim bku yedim… para kazandım tabi 200 bin birikim yaptım fakat üniversiteye katkısı olmadı
- 10 ay
Biliyorum önerin için teşekkür ederim annem de sen çalışmazsin vs dedi ama bunu yapmam gerek 3. Mezun psikolojisini kaldiramam ben
Soran10 aybişey olmuyor yaa bu yıl sıkı calıs 21 de girersin işte , ben 22 olcam seneye
- 10 ay
Polis olurum en kötü ya napalım tabi mülakatları geçebilirsem
Soran10 aypolislikte güzel değilki 50 bin maaş amelelik
- 10 ay
Şey de yapabilirim yeni yıla kadar mesleği kaparım Ocak gibi işi bırakırım belki orası da var
- 10 ay
Doktor veya pilot olmak içinde çok çok çalışmak lazım napalım o kadar çalışmam ben tahmin ediyorum yapacak bi şey yok
Soran10 aybende martta bıraktım öyle düşündüm olmadı benim
- 10 ay
Yok ya adam akıllı 3 ay çalışmayla 70 tyt yi geçersin emin ol
- 10 ay
Ben 1 ayda 30 dan 68 e çıkmıştım düşün sonunu getirmek önemli
Soran10 ayya sen niye sadece somut meslekleri düşünüyorsun en en zorları yanlış düşünüyosun bence işletme okuyorlar ne güzel yerlere geliyolar yabancı dil öğrenip, önü açık. uluslarası ticaret var, yönetim bilişim sistemleri çok rövanşta
- 10 ay
Yapamazsam da kaynakçı olup çıkarım artık yapacak bi şey yok bu meslekte de sağlam para var 100 bin maaş mesai yok 8 saat çalışma
- 10 ay
Dediğin bölümleri iyi bı üniversitede okumadiktan sonra boş ki
Soran10 ayilla okuncak diye bişey yok güzel meslekler var yine ama özel sektör çok zor anlaşmak açısından… ama aklında okumak varsa gerçekten bunu değerlendir sonradan pişman olma
- 10 ay
Atıyorum Boğaziçi işletme okursan on numara olur ama Kırşehir de okursan b o k gibi olur
Soran10 ayevet gidipte çorumda okumamak lazım
Soran10 ayorası doğru ben uluslarası ticaret ve finansman düşünüyorum ilgiliyim o konularda finans vb
- 10 ay
Ben inanıyorum yapacağıma inşallah yapacağım
- 10 ay
İnşallah istediğin olur
Soran10 ayinşallah gönlüne göre istediğin olur umarım
Soran10 aymanisa celal bayar üni nasıl sence
- 10 ay
Manisa şehir olarak güzel ama üniyi bilmiyorum
- 10 ay
2021 yks de bizim burada bı kız vardı Ocak ta çalışmaya başlayıp 20 net ten tutup 93 net yaptı Marmara hukuka gitti hatta videoları var keşfette hiç gördün mü bilmiyorum emel dal
Soran10 aygörmüştüm evet ama benim mat 0 onun matı vardı yine
Soran10 ayvideonun öyle olduğuna bakma yani
- 10 ay
Yok ua bu kız yalan söylemiyo matı sıfırdı bizim okula yakındi aynı yerde yaşıyoruz akrabası komsumuzdu ilçe birincisi oldu herkes şok oldu
Soran10 ayhadi ya hırslıymış demekki.. ben o kadar matematik ne yazıkki yapamam ki onpmde kırık mümkün değil
- 10 ay
Yok ya bence 20 üzeri yaparsın
- 10 ay
Her gün matematik çalıştığını düşün yapılır ya bence
Soran10 ayhukuk nasıl sence eskide kaldı hukuk diyolar artık
- 10 ay
Benim hedefim tyt bazlı 35 Türkçe 17 net sosyal 17 net fen 20 net matematik yapmak
Ayt m de zaten 40 net yetiyo istediğim yer için gerilememesi için deneme çözerim sadece - 10 ay
Hukuk çok güzel bence
Hukuk yeniden canlanacak bu yıl 35 k ya cekmesinden belli çünkü
Atıyorum Galatasaray da okuduğun hukuk la Erzincan da okuduğun bir değil Galatasaray koç türk alman buralarda okuyan 3_0 önde başlar
Soran10 aybenim obpm kırık ama ilk 30 binlik okula girceksem benim ilk 8 bin yapmam lazım😅😅😅
- 10 ay
EA da okunacak bı kaç mantıklı yerden biri bence
Cok iyi bı üniversitede psikoloji okunur hukuk okunur başka da yok ya aklıma gelmiyo belkide olmadığı içindir
Sayısal da alan çok ama tıp pilotaj mühendislik dalları sağlık alanı vs vs
Soran10 aysenin ilk 450 bin icin o kdr yapman bile gerekmez ki fene gerek yok bence
Soran10 aysayısaldan hic giremem sayısalım 0 benim
- 10 ay
Aynen aslında geriye atmayı da hesaplarsam 72 net tyt 40 net ayt yetiyo adı üstünde hedef sadece
Soran10 ayhukuk icin 50 burslu üni var İzmir'de , 330 bin tl yıllığı ve ilk 90 bine girmek gerekiyor obp kırıklığından ötürü benim 40 bin yapmam gerek cok zor
- 10 ay
Benim avantajım hedefimin uçuk kaçık olmaması günlük 3_4 saatlik çalışmayla yapabileceğimi düşünüyorum
Soran10 ayyine garantiye al kendini fazladan yap… belli olmaz bu ülkeye
Soran10 ayben daha mantıklı seçenek olarak mümkünlük açısından uluslarası ticaret düşündüm 350-400 bin sıralama istiyor eşit ağırlıkta
- 10 ay
Koç Sabancı Bilkent gibi köklü vakıflarda okumicaksan hiç özel üniversiteye gidilmez bence
Soran10 ayaynen hukuk icin kırık obple girmek zor..
- 10 ay
Bişey diyim mi sen neden karamsarsin bu kadar gerçekten yapılır ben hiç çalışmadığım halde 500 EA yaptım
- 10 ay
Ha matematiğin hiç mi yok sos 1 i fulle ben öyle yaptım
Soran10 aye obp m kırık cünkü ondan olabilir mi
Soran10 ayhiç
yok ayt matsız da nasıl gircem
Soran10 aytyt hadi hallolur bi şekilde
- 10 ay
Matematikte ilk 12 konuyu bitirdikten sonra ayt matematiğe başlayabilirsin çok soru gelen konulardan trigo fonksiyon gibi buraları fasikül çöze çöze yutabilirsin cidden önemli olan sürekli çalışmak
Soran10 ayçok geriye atcak soralamam
Soran10 aye iyide obp ciddi sorun olmayacak mı?
- 10 ay
Evet ama yapacak bi şey yok bide hedefin o kadar yüksekte değil her türlü yaparsın
Soran10 aye hukuk yüksek değil mi?
- 10 ay
Tabi sorun olucak ama önemli olan yapacağın net
- 10 ay
İlla hukuk şart değil senin kendi hedefin var sonuçta
Soran10 ayuluslarası ticareti yaparım bence o olur zaten matematikte 10-15 çözerim tyt
Soran10 ayhukuk yüksek ondan bahsediyorum ben obp kırıklığını da katınca hesaba
Soran10 ayhaklı değilmiyim yanş hukuk konusundaaa
Soran10 ay?
- 10 ay
Ya evet haklısın da bu sınav çalışmaya bağlı bence
Soran10 ayhukuğu hedefliceksem sence dershane mi kütüphane mi
- 10 ay
Bu sınav bireysel çalışma ile kazanılır kütüphane iyi olur elbet ama arta kalan zamanda neler yaptığın önemli
Soran10 aycok zor mu sence ea da 35-40 bin sıralama
- 10 ay
Ben gerçekten çalışan birinin EA ilk 10 k yapacağını düşünüyorum ham yaparsın 10 k yi yerleştirme ne kadar geri atar bilemem benim sos 1 im zaten iyi matematik yaparsam uçarım önemli olan matematik bunu geliştirmeye bak
- 10 ay
Ben sıfırdan alıyorum kitap siparişi verdim sml matematiğin 12 günde zemin hazırla kitabını sipariş ettim umarım faydası olur
Soran10 ayhukuk istiyodum ben hep matematikten dolayı yapabileceğimi düşünmedim ama…
Soran10 ayben 10 günde temel oturtma kitabı aldım bıyıklı matematik bunu bitirdikten sonra 55 günde mat ı alcam
- 10 ay
Evet o kitap da güzel ben zeduva diye bunu tercih ettim kargoya verilmiş bakalım inşallah güzel olur
Soran10 ayçaba sarfedersen hepsi olur gönlünce olsun
Soran10 aysence ben hukugu hedeflesem cok mu uçuk hedef olur
- 10 ay
Fen için de soru bankası olarak benim hocam aldım geçen yıl onu çözerim
Soran10 ayfen çözmücem ben sanırım
- 10 ay
Neden uçuk hedef olsun inşallah en iyi hukuku kazanırsın GS hukuku yani
- 10 ay
Fen çöz ya 10 net yapmaya çalış en kötü net nettir
Soran10 ayzor diilmi
Soran10 ayfen
- 10 ay
Sen elinden geleni yap da nasipse olur
- 10 ay
Fen de 10 net yapmak kolay sonrası zorlar bazı garanti konular var ben mesela sıfır biyoloji çalışması ile biyo da 3 fizik ve kimya da 1 er net toplam 5 net yaptım biraz çalışsaydim 11 net yapardım emin ol sende yaparsın
Soran10 aybiyoloji yaparımda kimya fizik ıı benlik diill
- 10 ay
Kimyayı görkem şahinden dinle fizik zor kabul ediyorum ama en az 11_12 net yapmayı kafaya koy
Soran10 aypeki dershaneye gitmeli mi kendi başıma yapabilir miyim bunu sence
- 10 ay
Sosyal de coğrafyada eğer haritaları bilirsen ful tarih yorum sorusu bol soru şart din de kavram bilmek lazım felsefe zor ben 18 e 2 yapmak isterim
Soran10 ayfelsefede iyiyim, matım sıkıntı tek
- 10 ay
Ben seni tanımıyorum ki azmini hırsını bilemem ben senin yerinde olsam her gün kütüphaneye giderim ve dershanenin denemelerine girerim ve yks koçu ile sistemli bı şekilde ilerlerim
Soran10 ayfelsefe sosyal icin apotemi sosyal bilgiler özet kitabı al fullersin din felsefeyi
- 10 ay
Dershaneye 8-5 gidip eve gidince çalışmazsan gene yapamazsın ki
Soran10 ayöyle nasıl anlaşabilirim dershaneyle izin verirler mi hic denemedim
Soran10 aydeneme icin
- 10 ay
Ben gavur muyum neyim dinim 0 net 😆
- 10 ay
Dershanelerin genelde deneme paketi olur yani hiç şaşmaz
Soran10 ayahaha ezberlicen oturup apotemi sosyal bilgiler özet kitabını alllll çok kısa öz ezberle
- 10 ay
Deneme verirsin bı kaç bin lira girersin
Soran10 aydeneme kendim yapsam nası olur matematiği geliştirdikten sonra biraz
- 10 ay
Kurumsal bı yerde yapmak daha iyi konfor alanının dışına çıkmak lazım evde kafan rahat oluyo ne bilim Atiyorum kapı çaldı bakarsın çaydanlık taştı bakarsın 🤣
Ama dışarda böyle bı şey olmaz en azından
Soran10 aye bu derste de böyle olmaz mı ya dershaneye mi gitsem
- 10 ay
Dersi zaten evde çalışma kütüphaneye vs git
Soran10 aypeki denemelerde ne zaman dershaneyle anlaşmalıyım daha konulara başlamadım ağır hastaydım iki haftadır
- 10 ay
Türkçe de dil bilgisini bitir matematikte ilk 12 konuyu bitir fen de 5 nete çık gidip anlaş
Soran10 ayyani genel olarak tyti bitirmeye yakın git diyosun yani yaklaşık 2 ay sonra gibi
Soran10 aypeki şu an onlar sürekli denemeye giriyolarsa bilmedipi konulardan girmek saçma değil mi
- 10 ay
Kasım da başla bence yarından itibaren kütüphaneye git benim işe çağırılmam 10 günü bulur ben öyle yapacağım
- 10 ay
Ben denemeye şu an başladıklarını düşünmüyorum
Soran10 ayay çok korkuyom ya gözümde cok büyüyo ilk 30 40 bin lere girmek hic yapmadım ya hic calısmadım yani bu sekilde, garip geliyor…
- 10 ay
Dediğim gibi kafana göre program yapma mutlaka bı yks koçu tut hatta tavsiye verebilirim istersen ben onla çalışmayı düşünüyorum
Soran10 ayolur bende birinden fikir almayı hic sevmem birinin önerisiyle ilerlemeyi falan😅😅 çok yönlendirir şimdi koçlar
Soran10 aypeki nası faydası oluyor koçun napıyor eksik olduğumuz konularda falan
- 10 ay
Koç düzenli çalışmana yardım ediyo sadece
Soran10 ayay ben bilemiyorum napsam ne etsem ya of yarın kütüphaneye başlıyoruz arkadasımla birlikte gidip gelicez
Dershane
02 Yorumla
Soran10 ayboş geçer mi ama ya vakit de boşa gitsin istemem 21 yasındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Bence bu soruyu yanıtlamadan önce, hangi ortamda daha etkili çalıştığını fark etmen önemli. Eğer disiplinli bir şekilde çalışabiliyor, ders programı oluşturabiliyor ve motive kalabiliyorsan, kütüphane harika olabilir! 📚 Ancak dershanede rehberlik hizmeti, deneme sınavları ve konu anlatımları seni organize ediyorsa o da büyük bir avantaj.
Hedefin için düzenli bir plan yapmalı ve kendine güvenmelisin. Sabırlı ol, zamanını iyi değerlendir ve denemelerini düzenli çözerek seviyeni takip et. Hangi yolu seçersen seç, başarı senin ellerinde! 💪✨