dershane mi
evde veya kütüphanede çalışmak mı?
21 yasındayım yksye hazırlanıyorum tekrardan.. matematiğim kötü
evde veya kütüphanede çalışmak mı?
21 yasındayım yksye hazırlanıyorum tekrardan.. matematiğim kötü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Dershaneye gitmelisin bence
obpm de kırık off
tercih yaptım bu yıl gitmedim içime sinmedi sonradan…
baya geriye atıyomuş ama sıralamayı
grafik tasarım kavram üni İzmir iki yıllık, ilk gitmek istedim grafikleri yazdım üste İzmir içi nere tutarsa gitcem dedim sonrada hiç icime sinmedi bide 50 burslu 180 bindi deymez diye
evet evet çok kötü araştırdım hiç iyi değil vazgeçtim sonra ilk gitmek istedim nere tutarsa sonra saçma oldugunu anladım.. keşke yazmasaydım.
izmirdemisin sende
aa ne tesadüf sen ne okudun?
evet evde olmuyor kütüphaneye gidelim dedik arkadaşımla ondan..
dershanede 170 bin tl kitaplarla birlikte…
sence ne bölüm hedeflemeli onda da kararsızım benim en çok hukuk hosuma gidiyor ama kırık obple aşırı zor ilk 20 bine falan girmem kazım, uluslarası ticaret var sözelde medya ve iletişim var psikoloji veya…
Ekonomi üniversitesinde Uluslararası ticaret tutturabilirsen mutlaka gitmelisin, bu arada iş mevzularını kafana takmamalısın önemli olan network’unu olabildiğinde geniş tutabilmek
Psikoloji de olabilir ama sabırlı bir insan isen çünkü Türkiye gibi bir yerde insanlarla uğraşmak oldukça zor
sabırlı değilim hayır.., hukuk nasıl sence?
ekonomide 50 burslu da cok pahalı 330 bin falan
önü daha açık değil mi.. uluslarasının
ekonomidede hazırlık cok zormuş kalıyolar genelde
medya ve iletişim nasıl sence?
hepsini beğendin sende😆😂
ahaah tamam teşekkürler tavsiyelerin icin düşünücem, bi soru daha sorabilir miyim ya üniversiteyle alakalı değil ama dün yaşadığım bi sorun..
sevgilimin arkadaşının düğünü var sevgilime davetiye atmış altına seni bekliyoruz yazmış, sevgilimde bulustugumuzda bunu söyledi sence ne anlama geliyo davetiye atmış altına bunu yazmıs dedi bende beni sevmiyolar demekki çağırmamışlar seni çağırmışlar dedim tek normalde kız arkadasın ve seni bekliyoruz diyolar tanıdıkları neyse sanki ben onlara bayılıyom diye söylendim çağırmazlarsa çağırmasınlar deliler bende gitmem zaten falan diye kızdım söylendim o da dediki belki bilmiolar seni dedi ki sevgili oldugumuzu biliyor beni davet etmemiş sinir oldum.. veya sevgilimin o an yok biz birlikte gideriz yine demesi gerekmez mi? sevgilim de gideyim mi diyor ben de bozuldum yani benim davet edilmediğim düğüne ne alaka gidiyor normal mi bu? bi de hiç demiyor arkadasına kanka ben kız arkadasımla gelicem vb beni kapı dışarı etti resmen zaten ben bugun hastayım her türlü gidemicektim fakat davetiye bi hafta önce atıldı yine beni dahil etmedi plana ben arkadasımla giderim olmadı dedi normal mi bu ya bende göndermiyorum düğüne kavga ettim bide party tarzi düğün yeni nesil gençlerden olusuyo hep
sonradan dinlemeyip gitti haber vermeden
sevgilimde diyorki belki bilmiyolar hatırlamıyokar diyo bi iki kez denk geldik cünkü, bende biliyolar daha 5 ay once falan bi düğünde karşılaştık dedim doğru dedi ben sinirlendim baya söylendim arkadaşına saygıszlar çok ayıp yaptıkları falan diye hic demedi o da olsun atlamışlardır biz birlikte gideriz zaten demedi, dünde gitti düğüne ben kızdım baya bana diyorki sen hastaydın kötüydün ben sana gidelim desem nası gelicekdin diyor ben dünden bahsetmiyorum cuma günü konusunu dahi açmadın birlikte gideriz diye dedim e çok söylendin beni de doldurdun çağırmadılar bilmemne diye , herkese öyle atmış davetiyeyi toplu mesajmış dedi e herkes sevgilisiyle gitti sonuca bakarsak sen beni çağırdınmı dedim
hayır yani haklı mı bu konu da o kendini cok haklı görüyor ben sana davetiyeyi söyledim zaten sen söylendin beni çağırmamışlar saygısızlar bilmem ne diye söylensem bile birlikte gidicez gidersek demesi gerekmez mi
bi de şey diyo ben zaten davetiyeyi sana söyledim, normalde gideriz diyip uyum sağlıyosun sen demediğini bırakmadın o gün dedi….
Miray sen misin lan😅😅😅😅
hayır selin ismim
Boy kilo ver
Kütüphane
dershane verimli olmuyor mu?
Olur tabi
neden tercih etmedin peki onu
Masrafsız olsun diye
kırık obp çokmu etkiler korkuyorum
Hangi bölüm istiyorsun
Krılır
uluslarası ticaret veya sözelde medya iletişim..
Dershane
obp m de kırık :(((
Evde
dershane verimli olmuyormu snce?
Hayır olmuyor
gittinmi daha önce
Gittim de bir faydasını görmeyik
kırık obp çok mu etkiler ya motivasyonum düşüyor dişündükçe
Elbette etkiler ama her şey obp değil
100 bin sıralama yapınca 250 binlere kadar atıyomuş
O kadar yoktur
Kütüphane
dershane verimsiz mi olur obpmde kırık korkuyorum
Kısacası nereye gidersen git iş sende biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Öncelikle, YKS’ye tekrar hazırlanmanın cesaret ve azim işi olduğunu söyleyerek seni kutlamak isterim. Bu başarı için atılan her adım çok kıymetli! 🏆
Matematik konusunda eksiklerin olduğunu söylemişsin. Eğer bir dershane seni disipline edeceğini düşündüğün bir yapı sunuyorsa, dershane iyi bir seçenek olabilir. Ancak bazı kişiler dershane ortamında kendini rahat hissetmez ve tek başına veya küçük gruplarda daha iyi çalışır. Evde ve kütüphanede çalışmak da iyi bir seçenektir, ama kendini motive edebilme becerin çok önemli. Çünkü yalnızken dikkat dağıtan şeyler daha fazla olabilir.
Kütüphane bir nebze daha verimli olabilir; sessizlik ve sınırlandırılmış bir odak alanı sunar. Matematik için mutlaka bir kaynak belirle ve düzenli tekrarla çalış. Birebir özel ders veya çevrimiçi kaynaklardan da destek alabileceğini unutma. Kendine inan; matematik bir süreç işi, pes etme! 🌟