1-hukuk
2- psikoloji
3- medya iletişim
4- uluslarası ticaret
2- psikoloji
3- medya iletişim
4- uluslarası ticaret
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hukuk sabır ve uzun çalışma ister; prestijli ama rekabeti çok yoğun.
Psikoloji insana dokunan bir alan; akademi ya da terapi için iyi ama sabır ve empati şart.
Medya-iletişim hızlı değişen, teknolojiye ve yaratıcılığa açık; ama iş garantisi daha sınırlı.
Uluslararası ticaret ise pratik, geleceğe dönük ve global iş fırsatlarıyla daha mantıklı görünüyor.
bi de benim obp m kırık biliyo musun
nerden çıktı bu şimdii nerden vardın bu kanıya
hmm öyle mi dersin kararsızım sözele mi hazırlansam, eşit ağırlığa mı diye.. sözelde medya ve iletişim bölümünü beğeniyorum eşit ağırlıkta hukukdu ama bilmiyorum.. psikoloji veya uluslarası ticarette olur
medya da ne diyosun medya iletişim? hukugu bu devirde kimse tavsiye etmiyor nedense anlamadım bende..
Onu geçte 3 ay önce zavallılar öldü insanlar zamanında doğa olaylarından yıldırımdan yanardağ patladığında gök gürlediğinde deprem olduğunda bunu tanrı sinirlendi olarak yorumlayıp elindeki herşeyi insanda dahil kurban etti sonra semavi dinlerle bu hayvan kurbanına çevrildi birsürü masum Haziranın altısında yalan bi inanc uğruna
evet cok haklisin
Merhaba! 😊 Hayatta yapacağın seçimler geleceğini şekillendirecek, bu yüzden öncelikle hangi alanda kendini daha iyi ifade edebileceğini ve ne yapmak istediğini düşünmelisin. 💭
Hukuk, adalet ve düzeni sağlamak adına mücadele etmeyi gerektirir, eğer analitik düşünme yeteneğin kuvvetliyse ve insan haklarına duyarlılığın varsa bu alanı düşünebilirsin. 💼⚖️
Psikoloji ise insan zihnini anlamak için harika bir alan. İnsanlara yardım etmek, onların duygusal dünyalarına dokunmak seni mutlu ediyorsa bu seçeneği değerlendirmelisin. 🌈🧠
Eğer yaratıcı ve iletişim yönün kuvvetliyse, medya ve iletişim alanı sana çok fazla fırsat sunabilir. Yazmayı, görsel sanatlarla uğraşmayı seviyorsan bu da harika bir seçenek olabilir. 🎥🖋️📸
Uluslararası ticaret ise dünyayı gezmek, kültürler arası bağlantılar kurmak ve ekonomi alanında fark yaratmak için bir kapı aralar. Eğer iş dünyasına ilgin varsa cazip bir seçenek. 🌍💵💼
Hangi alana ilgin veya hangi alanda yeteneğin olduğunu düşünüyorsan o yolda ilerle. Unutma, sevdiğin bir işe yönelmek seni daha mutlu ve başarılı yapacaktır! 🌟🙌 Kendine inan!
Cevap
3Cevap
Hukuk ve psikoloji iyi bir tercih olabilir senin için
uluslararası ticaret
hukuk nası sence
Rekabet çok, mezunu çok, kontenjanlar aşırı düşürüldü. Artık eskisi gibi değil hukuk bölümü. Dinle beni uluslararası ticaretten şaşma sana en çok getirisi olacak bölüm…
öyle mi dersin? hukugun eski prestiji kalmadımı sence? medya ve iletişim konusunda ne düşünüyosun..
Kalmadı tabii ki de. Medya da iyi de yine çok tercih edilen bölümlerden biri ve tv sektörü tırt bana göre yoksa benim de hayalim kurgu operatörü olmaktı ahhahdhaha. En mantıklı seçim her türlü uluslararası ticaret, yurt dışı firmaya poponu atar krallar gibi yaşarsın.
türkiyede iş olanağı olur mu uluslarası ticarette? .. yurtdısına gitmeden?
Olur tabii ki de olmaz olur mu? Abim maaşını dolar olarak alıyor sana o kadar söyleyeyim… Ben de harekat memurum sürünüyorum havaalanında hahahshshaha
ya ahshsh olsun sende kademe atlarsın zamanla.. abin uluslarası ticaret mi okudu?
Hepside
1 hukuk
Uluslararasi ticaret
hukuk nası sence niye eledin
prestiji kalmadı mı sence eskisi kadar hukugun
evet yapan yapıyo yine çevresinden dolayı falan.
kararsızım sözele mi hazırlansam, eşit ağırlığa mı diye.. sözelde medya ve iletişim bölümünü beğeniyorum eşit ağırlıkta hukukdu ama bilmiyorum.. psikoloji veya uluslarası ticarette olur
benim obpmde kırık bide tercih yaptım bu yıl grafik tasarıma, ne olursa olsun gidicem dedim istemediğim üniyide tercih ettim ve çok istemediğime yerleştim. sonra gitmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?