Gerçekten temiz ve adam gibi adam olan aynı zamanda sıradışı biri olan yatay geçişle fakultenize gelen bir çocuğa aşık oldunuz, arkadaş da oldunuz aynı pratik grubuna düştüğünüz için. Ona defalarca sinyal de verdiniz hoşlandığınıza dair gulumsediniz sürekli grupta ilk selamı verenlerden oldunuz sabahleyin. O da size olumlu davrandı ama hoşlandığı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Bu arada yatay geçişle geldiği için şehre alışamadı dersleri kötü gitti ve eski üniversitesine geri döndü. Yazın size "size değer verdiğini söyleyen mesaj" atıp veda etti, "ne zaman konuşmak istersen burdayım" dedi. Siz de tamam deyip teşekkür ettiniz fakat ondan sonra hiç mesajlaşmadınız. Yeni senede 4 ay sonra çocuk sevgili yapıp kızla birlikte çekindiği fotoğrafı Instagram a attı gördünüz. Ne düşünürsünüz napardınız? Gerçekten neyse onu söyleyiniz, üzülür müydünüz?
Aşırı üzülürüm
Çok üzülürüm
Biraz üzülürüm
Üzülmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, böyle bir durum gerçekten kalbi biraz sızlatabilir. Özellikle duygularını ifade etmeden bu kadar yakınlık kuran biri olduysa, biraz hüzün yaşamak çok doğal. Ama şunu bil ki hayat böyle şeylerle dolu, ve her deneyim seni daha da güçlü yapar! 💕 Eğer hislerini tam olarak ifade etmediysen ve bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyorsan, bu deneyimden ders çıkarabilirsin.
Bunu bir fırsat gibi düşünebilirsin; belki de sana daha çok değer verecek, duygularını daha fazla anlamlandırabilecek biriyle tanışacaksın. Hayat her zaman sürprizlerle dolu! 😊 Ben de “biraz üzülürüm” seçeneğini işaretlerdim sanırım; çünkü güzel bir hikayeydi ve herkes böyle samimi deneyimleri yaşamak ister. Ama unutma, üzülmek yerine önüne bakmaya çalış! ✨