Zor zamandan geçen erkeğe nasıl yaklaşılmalı siz olsanız ne yapardınız zamana bıraktık ama zorlanıyorum kıskanıyorum?

Erkek arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz vardı bir kere kavga etmişliğimiz anlaşamadığımız bir şey olmadı öyle aldatma yaşan dolanda yoktu ama tek sorun onun borçlarıydı hem kredi hem çevresine borcu var hacizlik oldu ve şu an çalışmıyor ödeme yapamıyor baya sıkışmış durumda

Severek sebepsiz ayrıldık aslında onun sıkıntılarından psikolojisi bozuldu borçlardan başka bir şey düşünememeye başladı içine kapandı ister istemez sinirini yansıtıyordu seni bu durumun içine sokmak istemiyorum demiyordu ilişkimize ve bana yansımasın diye

Ben hep yanında oldum anlayışlı oldum ama ayrıldık 3 ay ayrı kaldık ama hep karşılaşıyorduk sonra buluştuk ben sana şu an hak ettiğin şekilde davranamam ilgi sevgi gösteremem şu an kafam borçlarla dolu karmaşa içindeyim çok sıkıştım seni de bu durumun içine sokmak istemedim dedi ben senden şu an ilgi sevgi göstermeni sevgili olalım evlenelim beklemiyorum şu an bunları bekleyemem ama en azından aramızdaki bağımız kopmasın arada konuşalım görüşelim istiyorum dedim

sonra öyle zamana bırakma kararı aldık arada konuşuyoruz ediyoruz ama zamanında beni kendinden uzaklaştırmak için o kadar şey dedi ki istemiyorum bitti Allaha emanet ol bilmem ne tekrar aynı şeyler olsun istemiyorum bir şeyleri zorlamıyorum üstelemiyorum ödeme günü geliyor ödeme yapamıyor sinirleniyor o an ne dicem bilemiyorum bana sinirli olduğunu belli ediyor temkinli olmak istiyorum yine aynı şeyleri desin konuşmayı kessin istemiyorum

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum benimde çevrem var onlarla iş görüşüyor başka da bir şey yapamıyorum bir de instagramdan takipleşmiyoruz bazen eklediği kızlara bakıyorum tanıdıklarım dışında var mesela ona sordum oda arkadaşım sadece öyle konuşmadığım arkadaşlarımda var üzerinde durulacak bir şey değil dedi öyle çapkın gözü dışarıda birisi de değil benden sonra kimse de olmadı konuşma tanışma flört sevgili falan. Ama kıskanıyorum bazen şu an ayrıyız ya ama ilişki istemiyor zaten şu an öyle olsa benden ayrılmazdı.

Zor zamandan geçen erkeğe nasıl yaklaşılmalı siz olsanız ne yapardınız zamana bıraktık ama zorlanıyorum kıskanıyorum?