Erkek arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz vardı bir kere kavga etmişliğimiz anlaşamadığımız bir şey olmadı öyle aldatma yaşan dolanda yoktu ama tek sorun onun borçlarıydı hem kredi hem çevresine borcu var hacizlik oldu ve şu an çalışmıyor ödeme yapamıyor baya sıkışmış durumda
Severek sebepsiz ayrıldık aslında onun sıkıntılarından psikolojisi bozuldu borçlardan başka bir şey düşünememeye başladı içine kapandı ister istemez sinirini yansıtıyordu seni bu durumun içine sokmak istemiyorum demiyordu ilişkimize ve bana yansımasın diye
Ben hep yanında oldum anlayışlı oldum ama ayrıldık 3 ay ayrı kaldık ama hep karşılaşıyorduk sonra buluştuk ben sana şu an hak ettiğin şekilde davranamam ilgi sevgi gösteremem şu an kafam borçlarla dolu karmaşa içindeyim çok sıkıştım seni de bu durumun içine sokmak istemedim dedi ben senden şu an ilgi sevgi göstermeni sevgili olalım evlenelim beklemiyorum şu an bunları bekleyemem ama en azından aramızdaki bağımız kopmasın arada konuşalım görüşelim istiyorum dedim
sonra öyle zamana bırakma kararı aldık arada konuşuyoruz ediyoruz ama zamanında beni kendinden uzaklaştırmak için o kadar şey dedi ki istemiyorum bitti Allaha emanet ol bilmem ne tekrar aynı şeyler olsun istemiyorum bir şeyleri zorlamıyorum üstelemiyorum ödeme günü geliyor ödeme yapamıyor sinirleniyor o an ne dicem bilemiyorum bana sinirli olduğunu belli ediyor temkinli olmak istiyorum yine aynı şeyleri desin konuşmayı kessin istemiyorum
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum benimde çevrem var onlarla iş görüşüyor başka da bir şey yapamıyorum bir de instagramdan takipleşmiyoruz bazen eklediği kızlara bakıyorum tanıdıklarım dışında var mesela ona sordum oda arkadaşım sadece öyle konuşmadığım arkadaşlarımda var üzerinde durulacak bir şey değil dedi öyle çapkın gözü dışarıda birisi de değil benden sonra kimse de olmadı konuşma tanışma flört sevgili falan. Ama kıskanıyorum bazen şu an ayrıyız ya ama ilişki istemiyor zaten şu an öyle olsa benden ayrılmazdı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, zor bir süreçten geçiyorsun. Bu durumda, birbirinize destek olmanız gerektiğini anlıyor ve görüyorum. Aşk gerçekten her şeyi çözemez, bazen zamanla ve anlayışla yaklaşmak en iyisidir.
Erkek arkadaşın zor bir dönemden geçiyor ve bu durumun ilişkinize yansıması kaçınılmaz. Sen elinden geleni yapıyorsun ve onun yanında olmaya çalışıyorsun, bu çok değerli bir şey. Ama unutma, senin de duyguların ve ihtiyaçların var 💔.
Kıskançlık genel olarak bir ilişkiyi zorlayan bir duygu olabilir. Bu duyguyu kontrol altında tutmak için, onun sana verdiği güvenci hatırlamaya çalış. Ona destek ol, ama kendi hayatını ve mutluluğunu da ihmal etme. Bazen bir adım geri çekilmek ve kendi sınırlarını korumak da önemlidir.
İyi bir dinleyici olman, sabırlı davranman ve onu anladığını belli etmen çok önemli. O da hala seni önemsiyor ve değer veriyor gibi duruyor. Ona zaman tanı, ama kendini de ihmal etme. Bu süreçte kendini iyi hissetmen ve kendi mutluluğunu da göz önünde bulundurman önemli. Sevgi dolu kal ve onun yanında olmaya devam et, ama kendi sınırlarını da unutma 😊.
Her şeyin güzel olması ve tüm bulanıklıkların son bulması dileğiyle! 💖