Zor zamanlardan geçen bir erkeğe nasıl yaklaşırdınız? siz olsanız bekler misiniz? sizce eskisi gibi olur muyuz?

Erkek arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz vardı bir kere kavga etmişliğimiz anlaşamadığımız bir şey olmadı öyle aldatma yalan yoktu ama tek sorun onun borçlarıydı hem kredi hem çevresine borcu var hacizlik oldu ve şu an çalışmıyor ödeme günü geliyor ödeme yapamıyor çok çabuk sinirleniyor baya sıkışmış durumda şu an iş bakıyor

Severek sebepsiz ayrıldık aslında onun sıkıntılarından psikolojisi bozuldu borçlardan başka bir şey düşünememeye başladı içine kapandı ister istemez sinirini yansıtıyordu seni bu durumun içine sokmak istemiyorum dedi ilişkimize ve bana yansımasın diye ve duygusuz hissiz hale geldi sevgi ilgi gösterememeye başladı mesafe koydu

Ben hep yanında oldum anlayışlı oldum ama ayrıldık 3 ay ayrı kaldık ama hep karşılaşıyorduk sonra buluştuk ben sana şu an hak ettiğin şekilde davranamam ilgi sevgi gösteremem şu an kafam borçlarla dolu karmaşa içindeyim çok sıkıştım seni de bu durumun içine sokmak istemedim dedi ben senden şu an ilgi sevgi göstermeni sevgili olalım evlenelim beklemiyorum şu an bunları bekleyemem ama en azından aramızdaki bağımız kopmasın arada konuşalım görüşelim istiyorum dedim

sonra öyle zamana bırakma kararı aldık arada konuşuyoruz ediyoruz ama zamanında beni kendinden uzaklaştırmak için o kadar şey dedi ki seni istemiyorum bitti ilişkimiz olamaz Allaha emanet ol bilmem ne kendinden uzaklaştırmaya çalıştı tekrar aynı şeyler olsun istemiyorum bir şeyleri zorlamıyorum üstelemiyorum yine aynı şeyleri desin konuşmayı kessin istemiyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum benimde çevrem var onlarla iş görüşüyor başka da bir şey yapamıyorum

ikimizinde birbirimizden sonra hayatımda kimse olmadı konuştuğumuz flört sevgili falan o zaten şu an ilişki düşünmüyor o kafada değil öyle flörtöz çapkın birisi de değil

Zor zamanlardan geçen bir erkeğe nasıl yaklaşırdınız? siz olsanız bekler misiniz? sizce eskisi gibi olur muyuz?