Sıkıntılı dönemden geçen bir erkeğe nasıl yaklaşılmalı?

Erkek arkadaşım sıkıntılı dönemden geçiyor kredi borçları çok fazla ailesi bilmiyor haciz gelmesinden korkuyor ve şu an çalışmıyor cebinde para yok eski çalıştığı iş yerinden haber bekliyor şu an ve aylık ödemelerini yapamıyor ben anlayışlı oluyorum yanında oluyorum elimden geleni yapıyorum bana yalnız kalmak istiyorum kafam çok dolu o yüzden yazamıyorum diyor erkek arkadaşlarıyla kafası dağılsın diye okeye falan gidiyor ama benle bu süreçte hiç görüşmüyor benim nasıl biri olduğumu biliyor ama kendini kötü hissediyor sanırım cebinde para olmadığı için hemde bana yansıtmak istemiyor ama bazen 2-3 gün mesaj yazmadığı oluyor telefonu eline almasına rağmen zaten görüşmüyoruz haber alamamak beni daha çok merak ettiriyor hatta ayrılmak mı istiyor diye düşündüm ona sordum oda yavrum benim ben senden ayrılmak istemiyorum ayrılmak için bir nedenim yok ki dedi hatta daha 10 gün önce böyle bugün para olsa borçları öder evlilik hazırlığı yapardık dört dörtlük çok güzel bir düğün istiyorum falan demişti yazmama durumunu sevmiyorum bunun için na ne ditebilirim uygun sözle

Sıkıntılı dönemden geçen bir erkeğe nasıl yaklaşılmalı?