Erkek arkadaşım sıkıntılı dönemden geçiyor kredi borçları çok fazla ailesi bilmiyor haciz gelmesinden korkuyor ve şu an çalışmıyor cebinde para yok eski çalıştığı iş yerinden haber bekliyor şu an ve aylık ödemelerini yapamıyor ben anlayışlı oluyorum yanında oluyorum elimden geleni yapıyorum bana yalnız kalmak istiyorum kafam çok dolu o yüzden yazamıyorum diyor erkek arkadaşlarıyla kafası dağılsın diye okeye falan gidiyor ama benle bu süreçte hiç görüşmüyor benim nasıl biri olduğumu biliyor ama kendini kötü hissediyor sanırım cebinde para olmadığı için hemde bana yansıtmak istemiyor ama bazen 2-3 gün mesaj yazmadığı oluyor telefonu eline almasına rağmen zaten görüşmüyoruz haber alamamak beni daha çok merak ettiriyor hatta ayrılmak mı istiyor diye düşündüm ona sordum oda yavrum benim ben senden ayrılmak istemiyorum ayrılmak için bir nedenim yok ki dedi hatta daha 10 gün önce böyle bugün para olsa borçları öder evlilik hazırlığı yapardık dört dörtlük çok güzel bir düğün istiyorum falan demişti yazmama durumunu sevmiyorum bunun için na ne ditebilirim uygun sözle
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
buraya yazdığınız güzellikte, güzel bir izah yazısıyla endişelendiğinizi, merak ettiğinizi, her şeye rağmen sadece gündelik akış için bile olsa, yani aşk cilvesi olayları tabiri caizse oyunları için değil, insani iletişim için bile olsa yazmasını istediğinizi söyleyin. en azından gündelik bi haber et yaptığını ettiğini diye söyleyebilirsiniz gibi.
Napıyorsun nasılsın Ben seni çok özlüyorum merak ediyorum yalnız kalmanı istemiyorum yanında olmak istiyorum senin dedim görmedi daha
bu şu an normalde teli kullanmayış esnasına denk geldiği için olabilir, bu mesajı gördükten sonra verilen reaksiyon, sonra benim yazdıklarımı takdir ederseniz üzerine eklediğinizden sonraki reaksiyonlar daha önemli
Bana tam olarak dediklerinizle ilgili kız ve öz bir cümle olarak söyler misiniz
demek istediğim şey siz güzelce yazmışsınız ama şu an normalde telefon kullanılmıyormuş ya söylediğinize göre önemli olan bu önemli mesajınızı gördükten sonra size verilecek cevaplar ve davranışlar önemli bunu demek istiyorum
Ayn öyle kesinlikle peki bu durumda erkek psikolojisi nasıl oluyor yani anlamak istiyorum
yaşanılan olaylar ağır ama böyle bir durumda genelde erkekler hayat arkadaşı kendine yakın hissettiği isimleri/kişileri yanında daha çok ister, ve hiç çekinmeyeceği şekilde kendi farkında olmasa da yaşamak ister ki rahatlasın, kafası boşalsın. belki sizle bir şeylerden çekiniyordur henüz ondan dolayı direkt sizle temas kuramıyordur, böyle bir durumda da sizin bizzat yapacağınız rahatlatıcı şeyler öne çıkar etkili olur herhalde, tabii işin uzmanı değilim ama eleştirel olarak olayı böyle düşünüyorum
Evt erkekler yakın gördüklerini yanında isteyebilir ama bir yandan da bu durumu hayatındaki kişiye yansıtmak istemezler ki erkek güçsüz gözükmek istemez benim nasıl birisi olduğumu biliyor evt ama cebinde para yokken yine görüşmek istemez beni bilse bile kendini kötü hisseder
güçsüz gözükmek istememe durumu biraz kişiden kişiye değişir, ki bu nasıl bir yara (meseleden) aldığına da bağlı birazcık. bu bildiklerinizi de kesin böyle diye düşünüyorsanız, buna göre düşünebilirsiniz zaten.
Ya şahsen benim düşüncem o yönde bilemedim
işte düşüncenizin izinde ilerlemelisiniz gibi gözüküyor. öyle olsun ki içiniz rahat olsun, ya şöyle olsaydı demeyin. ama dengeyi de kurmak lazım tabi ki
Peki bu süre ne kadr devam edecek ya yazmama görüşmeme falan hadi cebinde para yok o illaki beni bilese de kendini huzursuz hisseder ama yazmama nereye kadar olacak
Yani bu bir direkt tanım olayı olmadığı için tam şu tarihte tam şu zaman tekrar size yazar diyemem biraz da hani bu bunaltıdan çıkıp içinden gelmesi lazım, olay tamamen maddiyat tabanlı gelişiyor ve oluşuyorsa size göre, o zaman belirleyebileceğimiz tarih bir şekilde cebinde para olduğu zaman o ana bağlı olarak yazacaktır o tarihte olur diyebiliriz yani
Tekrar merhaba son zamanda içine kapanmaya başladı yalnız kalmak istediğini söyledi 4 gün yazmadı ilk başta ayrılmak istediğini düşündüm ona kaç kere sordum ayrılmak istemiyorum ayrılmak için nedenim yok sadece yalnız kalmak istiyorum dedi ondan öncesinde çocuk ve düğün konusunu açtı para olsa ilk borçlarımı kapar sonra evlenirdik dedi 8gün yine konuşmadık sonunda ayrılma konusunu açtı senle bir sorun yok ki ben kendimle ilgilenemiyorum sana ilgi sevgi veremiyorumki dedi konuştuk hallettik ama arada mesaj atıyorum bilerek bakmıyor yazınca soğuk konuşuyor bir anda yalnız kalmak istedi özellikle mi benle konuşmuyor görüşmüyorsun dedim böylesi daha iyi dedi
Merhaba yani içerisinde soru işareti olan kısımlar var Biz sizle alakalı değilmiş gibi konuşuyor ama tamamen kendi kendine hareket ediyor Yani Şu haliyle sizinle üzülmemeniz için sizin kendinize yönelik hareket etmeniz en iyisi olur sanırsam
Yok yani bizim ya da benle alaka olan bir senepten böyle değil borçlardan dolayı sadece
tamam ama bu kadar da sizle iletişimi kesmeli bi şekilde yaşanmaz ki bu durum üzüntü. seven kişi diyeyim tanım olarak ama siz direkt sizi sevmiyor anlamında anlamayın, yani sevdiği kişiyle paylaşır beraber düşünür durumu az az belli eder burada tek taraflı bi yaşanılan duruma çöküş kayboluş var.
Bana zaten her sorduğumda anlatıyordu paylaşıyordu ya da kendi anlatıyordu ama bir anda bi gün bana yazmadı etmedi sordum her taraftan sıkıntı çıkıyor cidden kafamı kaldıramıyorum falan dedi ondan sonrw uzaklaştı sadece yalnız kalmak istiyorum dedi sevgisiz ilgisiz uzaklaşmasını anlıyorum psikolojik olarak ben buna laf demiyorum telefonda diyor zaten senlik bir sıkıntı yok iyisin hoşsun güzelsin beni anlıyorsun teşekkür ederim aramızda da bi sıkıntı yoktu birbimizle ve ilişkimizle alakalı bunları diyor zaten ama tek şeyi merak ediyorum yani içimden geldi diyor ya yani daha geçen borçlaeı kapatınca dört dörtlük düğün istiyorum derken bir anda ne oldu uzaklaştın bu düğün mevzusundan önce 4 gün konuşmadık sonra yazmıştı benden soğuduğunu sevgisinin bittiğini düşünmüyorum o yüzden ama bir anda ne oldu yalnız kalmak istedi içimden böyle geliyor ne demek ya
Bu dediğiniz kızım şöyle izah edilebilir insan temennisinde bu şekilde istiyor olabilir Bunu arzuluyor çok fazla istiyor olabilir Bu kısımlarda problem yok ama bunun olamayacağını bir şekilde mümkün olmayacağını farkına varmışsa Hani bunları Zaten yapamayacağım bunları söylediğim ve yaşatamayacağım birisiyle neden olayım mantığıyla uzaklaşmış olabilir
Ama beni biliyor ben her şeyi kabul ederek bilerek onla oldum bunu söyledim yani böyle durumda genelde kadınlar ayrılır hatta ama ben senle mutluyum hayatımda olduğun düşüncesi bile mutlu ediyor sevginin ilginin her şeyin zamanı var dedim oda diyor senle ilişkimizde sıkıntı yok her şey güzedi beni anladığın için de teşekkür ederim falan dedi hatta bir daha ayrılma konusu açılmasın dedim tamam dedi özellikle neden benle konuşup görüşmüyorsun diyoeum böyle daha iyi diyor sonra neden diyoeum içimden böyle geliyor şu an diyor hayır ben her şekilde kabul etmişken o niye böyle ben sık boğaz etmiyoeum zorlamıyorum kaçacağı bir durum yok
Böyle şeylerin ardından hiç ummadığınız çok farklı şeyler de çıkabilir Çünkü biraz Gizem de var olayın içinde bana göre yani ne yapabilirsiniz Neyi sorabilirsiniz çok kestiremiyorum hani ama hani mantıklı gelen de en açık yolla farklı bir şey varsa söyle bileyim ben de ona göre hareket edeyim demeniz Çünkü öbür türlü Siz sadece tek tarafa kovalayıcı gibi oluyorsunuz Üzülmenize çok potansiyelli bir durum var, direkt üzülürsünüz demiyorum Ama buna mümkün bir ortam var Öyle olunca belirleyici hareketler yapmak İyi olacaktır bence
Nasıl yani ne ima ettiniz tam olarak anlamadım gizemden kastınız ne çıkabilir ummadığım
Ya yorumlaşma yerine mesajdan irtibat sağlasak
Olur
İstek atamıyorum ama
Şu an atab
Atabilirsiniz
Çözüm odaklı davran... calismasi ni şöyle kumar oynuyorsa geçmiş olsun terket
Yok kumar değil öyle kötü alışkanlıkları yok alkolü bile yok ben ona haber gelene kadar başka uerde çalış diyorum dinlemiyor bende sinirlendim ona ve bana yazmıyor
Krediyi neye harcamış ohalde
Kardeşi için borca girdi
Çok fenaaaaa