Finans müdürü görevim olmayan bir konu hakkında teşekkür etmek yerine beni rencide etti?

Finans müdürü görevim olmayan bir konu hakkında teşekkür etmek yerine beni rencide etti?

Asıl mesleklerim başka olduğu için 2 yıl içinde yaşadığım iş bulma sorunu ve maaş problemleri sebebi ile bir arkadaşım aracılığı ile evime yakın bir Global Lojistik şirketinde sekreterlik için aranmıştım ve mecbur kaldığım için kabul etmiştim çünkü kiradaydım, borcum vardı ayakta kalmak zorundaydım. Başta girdiğimde insan kaynakları bana sadece telefona bakacaksınız bir işiniz yok aslında demişti. Zaten şirketin temizlikçisi çaycısı vardı. Satınalma uzmanlığı gibi birçok alanda çalışmış birisi olarak zoruma gitsede düzgün iş bulana kadar idare ederim diye 4 ayımı doldurdum. Bugüne kadar pek sorun yaşamamıştım. Aslında görev tanımım dışında başka görevler kakaladılar işimin ilk haftasında ihracatın da işini yapmaya başladım, yoğun çalışıyorum bir şekilde idare ettim. Bugün çaycı ablalar ı ilk kez olmadıkları için finans müdürü beni çağırdı bankadan misafirlerim gelecek çay servisini sen yapacaksın ilgilenirsin bizimle dedi, tamam dedim. Tertemiz şekilde sıra sıra kahveleri yaptım, suları koydum, peçeteleri dizdim, önlerine tek tek koydum. Sunum ile ilgili artı bir şey bugüne kadar çaycılar yapmadığı için çikolata vs gibi şeyler olmadığına göre tamamdır dedim. Boşları aldım, çaylarını ikram ettim sorunsuz atlattım. Az önce kadının odasına çıktım ve kargosunu teslim ettiğimde bana gözlüğünün altından bakıp ablalar olmadığında sen ikram ettiğinde bu konuda servis öncesi ve sunum hakkında kendini biraz geliştirmen lazım tamam mı dedi kısık sesle. Sorunlu birisi olduğunu daha önce duyduğum için tamam dedim. Ben neden kendimi bu konuda geliştiriyorum kariyerim bu değil, çaycılıkta kariyer yapmıycam. Bana teşekkür etmesi gerekirken yaptığı şeyden midem bulandı ve asla burada çalışmak istemiyorum. Sizce bu durumda nasıl davranmam ve ne yapmam lazım. Şikayet etme hakkım yok patronun sağ kolu çünkü. Ses etmeden indim. Çaycı ablayı aradım bizz artı bir şey yapmıyoruz o bilerek seni denemiş moralini bozmak için yapmış dedi. Arkadaşımda herşeyi düzgün yaptıysan seni kıskanmış dedi, burada benim bir duruşum var, işini düzgün yapan biriyim. Çok zoruma gitti oturup ağlayacaktım nerdeyse :(