Müdür beni azarladı sizce kendimi nasıl açıklayabilirim ona karşı?

Arkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum part time satış danışmanı olarak. Salı günü müdüre mail gelmiş perşembe gününkampanya var diye ve malin fotoğrafını çekip iş grubuna atmış. ben o gün izinliydim. Gruba girip incelemedim. Çarşamba günüde müdür , müdür yardımcısı 2 full çalışan izinli günlerini aynı ayarlayıp gezmeye gittiler. çarşamba günü kimse kampanyadan bahsetmedi çünkü yetkili kimse yoktu. ve kampanya masası hazır değildi. perşembe öğleden sonra hazırlarız zaten bölge müdür felan gelmez diye düşünmüşler. perşembe ben sabahçıydım ve bölge müdürü geldi. Kampanya başlamadı mı dedi bende bilemedim. Bölge müdürü gidip müdürü fırçalamış. Çalışanın kampanyayı bilmiyor kampanya masası hazır değil sen çalışmıyor musun diye baya baya azarlamış. müdürde beni kenara çekip grubu takip etmiyor musun senin yüzünden laflar işittim öyle oldu böyle oldu diye beni azarladı. Kendimi suçlu hissettim sadece ben mi suçluyum bu özel sektörde çalışıp bilgisi olan var mı müdürün hiç mü suçu yol gruba mail fotoğrafı atmış olması onun bilgilendirme sorumluluğunu bitiyor mu? Bu konuda bana bilgi verecek olan var mı cumartesi günü kendi hakkımı ona karşı savunmak istiyorum….

Müdür beni azarladı sizce kendimi nasıl açıklayabilirim ona karşı?