olay su ki turkiyedeki insanlar vasat cogunluk %98 boyle, okudugum sehir de vasat (bolu), yabanciyim calismak para kazanmak zorundayim ailem yardimci olmuyor ama bi saglik sorunum var cok kotu oluyorum calistigimda yani calisamiyorum nerdeyse, iliski arkadaslik bunlardan tiksiniyorum zaten o konuda umudum da bi beklentim de pek yok
isverenler kole gibi calistirmakla kalmiyor senin kisiligini egonu ezerek vampir gibi somuruyor , ha tacizleri saymiyorum bile yabanci bi kizim diye yapilanlar arap zihniyetli degilim diye onlaar vs vs
ama kendimi de gelistirmem lazim kendi alanimda, spor ve kendi bireysel aktivitelerim de var nasil yapicam gercekten bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maalesef bu ülkede değil her yerde benzer sorunlar mevcut.. spor olarak dövüşle ilgiliyse küçük organizasyonlardan başlayıp dövüşebilirsin 20 30 bin gibi küçük rakamlarda olsa kazanmaya başlarsın her maçta oda sana ek gelir olur
ben sagligimda sorun var kafe de bile calisamiyorum diyorum sen ne diyorsun
neden okudugunuzu anlamiyorsunuz ki
Gayet anlıyorum kardeş git sponsor bul o zaman kendine amaç o zaten spor ıvır zıvır yazdın diye dedim zaten sen para versende çıkarmaz organizasyonlar seni
elestiri duyunca da kizim ya hakarete gec helell sana
Ne alaka kızı erkeği yok bunun herkese derim
Hayat herkese adil değil be 🚬
maalesef