İşe girdiğinizde iş hayatınızla özel hayatınızı karıştıran ücreti alamadığınız bir yer oldu mu?

Merhaba. Benim sigortacılık sertifikam var. Babam kasko yaptırdığı sigortacıya benden için söyledi. Onlarda gelsin işi öğretiriz demişler. Neyse yarım gün tanışmaya geçti. İlk gün gittiğimde patron yurt dışına gitti. Biz yanımdaki erkek personelle kaldık. İkimiz varız. Bana kahve yapıyor. Ne istersen iç diyor. Sabah gelirken iki tane simit iki tane pohaça alıyor. Benim masama koyuyor. YouTube’dan istediğim müzikleri açıyor. Ben iş öğrenirken sıkılmadın mı sessiz sakin misin hep böyle sen de çok konuşkansın diyor. Evlilik düşünüyor musun diye soruyor? Ayrı eve çıkmayı düşünmüyor musun? Babam hiç araba kullanmayı öğretmedi mi diye soruyor. Ben öğle molasına çıkarken istersen çıkabilirsin dedi. Ben çıkarken kal istersen dedi. Ben geldikten sonra nereye gittin diye soruyor. Kendine siz dememe kızıyor. Beni patrona şikayet etmiş. Patron bana işi öğretemeyiz diyor. tamam dedim. Hakkımı verin dedim. Mesaj attım aradım yanıt yok arkadaşlar. Çok kötü oldum sormayın. İçerdeki kişi benden ne istedi sizce?

İşe girdiğinizde iş hayatınızla özel hayatınızı karıştıran ücreti alamadığınız bir yer oldu mu?