Eğitim & Kariyer İş yerinde sizin işiniz olmadığı halde yapmak zorunda kaldığınız şeyler oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Mesela işiniz telefonlara bakmak randevu almaktır ama size temizlik de yaptırılmıştır neden aklınız pislik de sürekli İş yerinde sizin işiniz olmadığı halde yapmak zorunda kaldığınız şeyler oluyor mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 334 cevap paylaştı. Geçenlerde bodrum katı su basmıştı. Suyu temizleyenlere yardım ettim. İhtiyaç olduğunu düşündüğüm her şeyi yaparım. 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 379 cevap paylaştı. Çoook hatta öyle bi hal aldım ki diğer departmanlarda hepsinin işini yapabiliyorum joker oldum 0 0 Yorumla
hastylerdurden Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl patron olduğum için yeri geliyor herkesin işini yapıyorum 0 0 Yorumla
angelaist Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl Ahahahha ağlamak istiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Pişmaniyeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Maalesef oluyor, hepsine hayır diyemiyoruz. 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 358 cevap paylaştı. Sürüsüne bereket 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Geçenlerde bodrum katı su basmıştı. Suyu temizleyenlere yardım ettim. İhtiyaç olduğunu düşündüğüm her şeyi yaparım.
Çoook hatta öyle bi hal aldım ki diğer departmanlarda hepsinin işini yapabiliyorum joker oldum
patron olduğum için yeri geliyor herkesin işini yapıyorum
Ahahahha ağlamak istiyorum
Neden
Maalesef oluyor, hepsine hayır diyemiyoruz.
Soru sormak için mi soruyorsun
Sen ne yaptın, soruyu anlamak için soruyorum.
Bazen oluyor...
olmuyor
Yooo
Kalıyor
Tabi ki, haddinden fazla 😑
Çok Var Gerçekten Çok Ahlak Dışı Bir Eylem😏😔
Sürüsüne bereket
Seks yaptım.