Eğitim & Kariyer Sırf geliri az olduğu için vazgeçtiğiniz meslek var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben doğa fotoğrafci olmaktan vazgectim (: çok maasi olmadigi icin veya Fotografcı salonu acma imkanim olmadigi icin. Sırf geliri az olduğu için vazgeçtiğiniz meslek var mı? Cevapla Meslek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Mobilyacılıgı bırakıp daha az gelirli bir mesleğe girdim farkında olmadan.. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl hangi meslek Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Polislik.. Yorumla Soran +1 yıl polisler nekadar aliyor mobilyacilar nekadar aliyor Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Ben 10000 aliyorum mobilyacılar en az 3 katı Yorumla Soran +1 yıl ohaaa Yorumla Soran +1 yıl kanka sen tekrar mobilyaciliga dön😂😂 Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Öyle.. yapacak bisey yok yinede isimi gorevimi seviyorum.. Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok ya hep maaşı cok olan meslekler hayal ederdim , severdim. Öyle bir işte yapiyorum zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mobilyacılıgı bırakıp daha az gelirli bir mesleğe girdim farkında olmadan..
hangi meslek
Polislik..
polisler nekadar aliyor mobilyacilar nekadar aliyor
Ben 10000 aliyorum mobilyacılar en az 3 katı
ohaaa
kanka sen tekrar mobilyaciliga dön😂😂
Öyle.. yapacak bisey yok yinede isimi gorevimi seviyorum..
Yok ya hep maaşı cok olan meslekler hayal ederdim , severdim. Öyle bir işte yapiyorum zaten
Mimarlık 😣
🙁🙁
Var, makine mühendisliği
pastacilik