Soru gayet açık, gerçekçi olun en az kaç Tl'niz veya döviziniz olursa şu an yaptığınız işi bırakırsınız? Bırakmazsanız da nedeni nedir? En az 2 milyon TL'ye ben bırakırım 😜
Ne kadar paranız olursa yaptığınız işi bırakırsınız?
Hacı şimdi 2 milyon tl ye bende bırakırım 2 ye böyle aylık 15 binden 2x faize baglarım aylık 30 bin net paran 15 binine coin al 15 binle geçin sonra 15 bine bir pc al derken eve 10 pc sistem yap coin kas hem bankadan hem coinden para kazan o para sana 1 yılda 10 milyon tl ye kadar da artabilir 5 milyona da sabit bir sistemin olacak sen evde istediğin her şey yaparken bilgisayarlar senin personelin olacak aylık masrafın elektrik normalde 300 gelen elektrik faturan o zaman belki 1000 gelcek ama olsun sen gelen paralara bak
2020 gibi “300-500 bin civarı olsa rahat ederim “ diye yazmıştım. O hedefin üstüne ulaştım. Ve geçen sene Nisan-Mayıs gibi işi bıraktım.
Şimdi 1-2 milyon dolara ulaşırsam en uç düşlerime kavuşabilirim diyorum bir kaç aydır. Ulaşmasam da olabilir çok şükür halime ama ulaşırsam da çok büyük iyilik olur Allah’tan gelen.
5 yıldır da moto kurye işi yapan emekçi biri yazıyor bunu 🍀🍀
1 milyon para yatırınca yıllık %20 olsa alacağın 200 bin TL faiz alırsın ama bi Yandan da paran erir .. 1 milyonla daire al 1 sene sonra dairen 2 milyon olur.. + kiraya ver kirasını da alırsın.. faiz alsan bile faiz aslında seni sömürüyor.. ana paran eriyip gidiyor.. örneğin geçen sene bu zamanlarda 1 yıllık mevduata yatıranlar %20 faiz aldı ama ana parası %70 eridi.. şimdi sen söyle bakalım onlar kazandı mı sence? Ama geçen sene parasını gayri menkule yatıranlar %300 kazandılar..
Ben olmayan paranın hesabını yapmam.. bak şimdi kısa bir örnek geçen yıl 4 ayda kardeşime.. Mercedes aldım. Aracın değeri 600 bin TL di.. bankayı kullanarak aldım.. elimde ki nakitte hiç dokunmadım dolarak olarak duruyordu.. bankaya 100 bin faiz verdim.. araca bana 700 bin TL ye geldi.. şimdi değeri 1.2500.000 TL … anlatmak istediğim bu.. hem elimde ki dolar yükseldi.. hem araç değer kazandı.. hemde bankaya ödeyeceğim para eridi.. 3 yerden kazandım.. yalacaksanız böyle şeyler yapın