İş ararken başınıza değişik olaylar geldi mi?

Merhaba herkese iyi ramazanlar olsun. Ben işkurdaki bir kurs İçin danışmanımla iletişim halindeydim. Belki haftalarca geldim gittim bu kursa katılmak İçin. Bir gün danışman şef ilgileniyor sen ona sor dedi. Şefe gittim. Planlanıyor daha dedi. Şu gün gel dedi. O gün gittim. Şefe soru soruyorum bana ağzını burnunu eğiyor. Kendim en son müdüre çıktım sordum. Şu kadar kişi alınacak diyor. Beni başka birine yönlendiriyor. Bende sıkıldım artık bu işten hayır çıkmayacağını anladım. Bu hafta danışmanıma telefon numaramı bıraktım. İşte yarın seçmeler olacak gelin. Sabah kalktım üzerimi güzelce giyindim. Bir umutla gittim. Ben dahil 15 kişi vardı. Bizi yukarıya işverenle görüştürmek için tek tek aldılar. Bana geldi sıra içeri girdim. Müdür gülerek var mı talip olacak dedi benden için işverenlere. Onlardan tık yok. Bir anda kendimi görücüye çıkmış hissettim. İşverenle kendisi bu süreci bizimle takip etti dedi. Bana dönüp boşluğumuz yok dedi. Böyle saçma bir olayla karşılaştım. İşsizle dalga geçiyorlar bir de talip olan var mı diye sinirlendim. Görüşleriniz?

İş ararken başınıza değişik olaylar geldi mi?