İşten çıkacaktım ailem gelip yine konuşup 1 ay daha çalıştırmaya ikna etmiş patronumu ne yapabilirim?

6 ay oldu. 6 aydır bu lanet yerde tek başıma çalışıyorum. Maaş olarak 10-15 arası alıyorum, sigortam yok. Günlük 10-133 saat çalışıyorum. Adam kendisi başkan yardımcısı, 50 bin falan alırken ben bu paraya hayatımı idame ettiriyorum. Kendisi tatillere gidiyor. Üstüne tarihi geçmiş ürünleri zorla sattırmaya çalışıyor. Burası zaten küçük bir ilçe. Adam CHP başkan yardımcısı olduğu için yalakası da çok. 2 ay önce geldiler denetime ama adam tabii başkan yardımcısı olunca 30+ tarihi geçmiş ürün çıkmasına rağmen sorun yoktur raporu yazıp gittiler. Olan bana oldu niye bakmıyorsun niye etmiyorsun dediler. Üstüne adam gelmiş ceza alsaydım seni öttürürdüm diyor. Bir sra kavga ettik bana küfürler etti kovdu yine ailem yüzünden işe tekrar başladım. Zaten ailemin tehditleri yüzünden 6 aydır bu lanet işte çalışıyorum. Onlara muhtaç olduğum için bir şey de diyemiyorum. Bugün annem geldi ben normalde bugün işten çıkacaktım ama gelmiş gözümün önünde konuşuyor, maaşımı güya 20 bin yapacakmış da o yüzden annem 1 ay daha çalış diyor bana. Ben de dayanamadım bağırdım küfür ettim, arkasından kola tenekesi fırlattım gitti. Ben sınava hazırlanmak istiyorum diyorum anlamıyor. Benim hayatımı etkileyen bir karar için bana hiçbir şekilde danışmadan karar veriyor. Sonra da gelmiş istersen çık diyor. Çıkarsam tüm işleri bana yaptırmaya niyetli, üstüne her gün hakaretleri de eksik olmayacak. Buradaki laubali insanlarla uğraşmak yetmez gibi ailemle de uğraşıyorum üstüne.

İşten çıkacaktım ailem gelip yine konuşup 1 ay daha çalıştırmaya ikna etmiş patronumu ne yapabilirim?