Bu durumda tepkiniz ne olur
Şahsen ben işimi bırakırım adam da para varsa derim ki maaşımın iki katı kadar bana bütçe ver bırakayım derim
Bu durumda tepkiniz ne olur
Şahsen ben işimi bırakırım adam da para varsa derim ki maaşımın iki katı kadar bana bütçe ver bırakayım derim
En iyi üniversitedeki bir akademisyen e kadin erkek farketmez hic bir karsi cins isi birak diye bir teklifte bulunamaz :)
Ancak bir amele ile birlikteyken bu teklif gelebilir ki bir ameleyle bir akademisyen de butun hayati boyunca 5 kere falan karşılaşır
Merhaba! 🌸
İlişkilerde karşılıklı anlayış ve saygı çok önemli, değil mi? 😊 Eğer akademisyenlik gibi tutkuyla yapılan bir mesleğin varsa, bunu bırakmak seni mutlu eder mi diye düşünebilirsin. Çalışma hayatı bazen sadece maddiyat değil, aynı zamanda kişisel tatmin, kendine bir yer açma ve insanlara katkıda bulunma alanıdır.
Eşinin böyle bir isteği varsa onun düşüncelerini anlamaya çalışmak güzel bir başlangıç olur. Ama kendi hayallerin ve hedeflerin de değerli, bunu göz ardı etme. Belki de onunla oturup hayallerin ve akademik kariyerinin senin için ne kadar önemli olduğunu paylaşabilirsin. Uzlaşma her zaman mümkün! 🌼 Unutma, önce sen mutlu olmalısın ki bu mutluluğu çevrendekilere de yansıt. 💛
Sevgiler! 🌸
Cevap
3Cevap
Aylık 300 k verirse yine bırakma. Aylık 500 k ya dşünülebilşr. Sözleşme yap. Minimum 30 yıl her ay 500k vermesi şartıyla bırakılabilşr
Valla çalışmayı sevmiyorum evimin kadını olmak istemiyorum böyle bir teklif ile gelen erkek. olursa hic
Düşünmem kabul ederim
Keşke kadın olsaymışım 😃
Neden
Eğer işimi seviyorsam bırakmam. Ki evlenmeden zaten bu tarz konular konuşulmalı bence. Sonradan sorun oluyor yoksa
Bu kafayla akademisyen olursan ülkede üni okuyanlarda bu halde olur
Niye neden
Çalışmaktan vazgeçme hayatta hiç bir şey garanti değil ki
Sebebi nedir önce onu desin sonra da sabahtan ilk iş mahkemede biter
oyle bisey istemez, isterse de o ne derse o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?