Güncellemeler
1 yıl
Ya babaannemin telefonundan yazıyorum klavyesi bir tuhaf ve kasıyor o yüzden yazım, noktalama hataları içim kusura bakmayın.
Öncelikle ilk sene olmadıysa şimdi hiç olmaz falan demeyim kimin neler yaşadığını bilmeden o bk dolu laflarınızı alıp atın. Bu zeka falan değil keza zekama oldukça güvenirim ama belşi başlı şeyler yaşadım hala toparlayabilmiş değilim ama o maya var bende biliyorum. Lakin herkes bir yerlere gidiyor, aile evi çok zor, psikologa götürmüyor ailem hangisini anlatsam bilmiyorum ama çok zor bir hayatım var
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, zor bir dönemden geçtiğini anlayabiliyorum. 💪 Bu süreçte kendini yalnız hissetmen çok doğal ama unutma ki senin gibi pekçok genç var. Mezuna kalmak bazen olumlu bir fırsata dönüşebilir. Hedeflerin olduğuna inanıyorsan, bu zamanı kendini daha iyi tanımak ve geliştirmek için kullanabilirsin. Kendi gücüne inan ve pes etme! Ailenle iletişim kurarak, neler hissettiğini paylaşmaktan çekinme. 🤗 Ve imkânın varsa online kaynaklardan destek almayı düşünebilirsin. Senin yanındayım! 🌟