Eğitim & Kariyer Sağlık yönetimi mi okuyim turizm işletmeciliği mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl başkaaaa Sağlık yönetimi mi okuyim turizm işletmeciliği mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nemesis3435 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl İkisinide okumuş mezun olmuş ve ikisininde bölümünden çalışmış biri olarak bana sorabilirsin 😅 1 0 Yorumla
GİRDAP1903 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 356 cevap paylaştı. Turizm tabi ki sağlık yönetimi bomboş bı bölüm İİBF ye giriyo 0 6 Yorumla Soran 1 yıl devlette nasıl sence Yorumla GİRDAP1903 1 yıl Özel de iş bulabilirsin ancak Yorumla Soran 1 yıl saglık yonetimi için diyosun dimi Yorumla GİRDAP1903 1 yıl Turizm için diyorum sağlık yönetimi özel de bile bulamaz o kadar b o k tan gereksiz bı bölüm Yorumla Soran 1 yıl cok tesekkür ederim bilgilendirme için Yorumla GİRDAP1903 1 yıl Rica ederim bol şans Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İkisinide okumuş mezun olmuş ve ikisininde bölümünden çalışmış biri olarak bana sorabilirsin 😅
Turizm tabi ki sağlık yönetimi bomboş bı bölüm İİBF ye giriyo
devlette nasıl sence
Özel de iş bulabilirsin ancak
saglık yonetimi için diyosun dimi
Turizm için diyorum sağlık yönetimi özel de bile bulamaz o kadar b o k tan gereksiz bı bölüm
cok tesekkür ederim bilgilendirme için
Rica ederim bol şans
Saglık bence
Sağlık
turizm