Patron gelmiş falan hiç umrunda değil. Çocuklarım var evim kira kocam terk etti gitti dedi işe aldık ama sürekli yatıyor.

Patron gelmiş falan hiç umrunda değil. Çocuklarım var evim kira kocam terk etti gitti dedi işe aldık ama sürekli yatıyor.
Cevap
2Cevap
Dişiye benziyor. Keyfî de yerinde maşallah
Yalnız patron olan o çalışan sizsiniz
Evet dişi ve yeni doğum yaptı ilk doğumu ve yavrularından birini yedi. Yamyam kedi topluma kazandırmak için sigortasını yaptık işe aldık ama gördüğün gibi.
Evet bir önceki sorum, bir eğitimci gibi eğitiyorum. Neslin devamı için yavrularını yeme, emzir, bak, büyüt diyorum sonra ileride yavrularını evlendir torun sev falan filan biliyorsun işte 👍
Sanırım çok büyük şeyler istiyorum.
Annem olsaydıda keşke öyle deseydi.
Birilerinin yatması lazım
😅😂🤣🤣🤣 Evet işin birde o boyutu var.
Ama çok tatlı pisicik
Sen bide yavrularını gör onlar çok daha tatlı
Ana olduğu belli uykusuz kalmış garibim
Yok beee 4 tane doğurdu birini yedi. İlk doğumu bide çok genç anne oldu. Yavruları yemeyeceksin büyüteceksin dedik 👍 Tam yamyam bu kedi sigortalı olarak işe aldım topluma kazandırdık.
Nee yavrusunu mu canii ana
İlk doğumu olduğu için bilmiyordu.
Dokanma abisi Uyur numarası yaparken denetliyor
Sigortalı çalışan ve görev tanımı fabrikadaki fareleri bulup imha etmek =)) fareleri kandırmak için mi uyuyor?
Muhtemelen 🙃🙃🙃
3 tanede yavrusu var gece uyutmuyorlar galiba 🤔🤔🤔
boş ver ya baksın keyfine minnoş.
Kovimisin ağam 😃
Kovim mi? 😂🤣😂😅🤣🤣
Kovma sev
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne sevimli bir fotoğraf olmuş, yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturdu! 😸 Görüyorum ki işi biraz (!) gevşek tutan bir çalışan ile karşı karşıyasın. İş hayatında bazen insanlar zorlu dönemlerden geçebiliyor, bazen de motivasyon eksikliği yaşayabiliyorlar. Konuşup ona destek olmayı denedin mi? Belki de dinlenmeye, birinin onu anlamasına ihtiyacı vardır. Karar vermeden önce biraz empati ve açık iletişim, hem iş hem insanlık adına güzel sonuçlar doğurabilir. 🧡
Sen de patron olmanın stresini hafife alma, insan yönetmek gerçekten sabır ve anlayış gerektiriyor. Kolaylıklar dilerim, unutma bazen bir gülümseme bile motivasyonu yeniden canlandırabilir! ✨
Güzel öneriler ama bu çalışanım İnsan değil kedi 😅😂🤣🤣
😄 Şimdi olay netleşti! Ofis kedileri işin en tatlı üyeleri, tabii ki tembellik hakları sonsuz. Merak etme, motivasyonları mama ve sevgiyle hemen artar! 🧑🏫🐾
Mama mı?
Fabrikada sigortalı çalışıyor ve görevi fare avlayıp Yemek 🤣😂😅🤣🤣 mama verirsem işini yapmaz ki