Şehrimin en iyi fen lisesindeyim. 491 puan ile girdim. Gerçekten çok çalışıp buraya geldim. Ancak okulun gercekten rezalet olduğunu, ögretmenlerin bize zorluk çıkarmak için ekstra çaba sarf ettiklerini (örnek, evde calisamayalim, hocanin dedigini kaçıran kacirmis olsun diye öğretmenin ders notlarini bizle paylasmamasi), bize vaadedilen hiçbir şeyin olmadığını gördüm. Okulum tr fen lisesi sıralamasında 4. ve gerçekten rezalet. Şimdi de üniversitede de aynı durumu gözlemleyeceğimi düşünüyorum ve gerçekten umutsuz hissediyorum. Mühendis olur hayatımı kurtaririm diyordum 3 yil önce ama gercekten hiç ilgim yok. Sözel ea zaten ilgilenmiyorum. Tıptan iğreniyorum. Tek care muhendislik gibi dururken hayatimi fabrikalarda gecemi gunduzume katip tatilsiz calisarak gecirmek istemedigime karar verdim. Tek ilgi alanim müzik. Piyano calar ve gercekten iyi şarkı soylerim. Vocalime gayet guvenmekteyim. Muzik ogretmenlerim ve tanidiklarim ne kadar yetenekli oldugumdan bahseder. Fen lisesini birakip gsl gecmeyi dusundum. Ancak Guzel sanatlar lisesinden arkadaslarim uyu#turucu satildigindan falan soz ediyorlardi.
Gercekten ne yapmam lazim bilmiyorum
Not: Bana tembel ukala diyenler defolup gidebilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer