Burdan bir arkadaş sorunca aklıma takıldı. Mezun olunca ben çocuklarla ilgilenmek veya ameliyathanede çalışmak istiyorum ama bunu kime söyleyeceğim veya kim belirleyecek?
Cevabın nedir?
+1 yılŞöyle bisey var sen sanirm meslek lisesisin üniversite okuyanlar 6 sene mesela sen onlarin emrinde olacaksin hatta onunda altinda olacaksin sen en fazla igne sonra bakimini falan yapabilirsin. Uni okumadigin icin bos biryere verirler.
06 Yorumla- +1 yıl
Tamam iste ben lise sondayim tip fakultesini tuturacam ins orada hersey dallarina ayriliyor mesela ben beyin cerrahligi istiyorum puani yuksek beyin kalp cildiye fizik falan filan die dallara ayriliyor yani bir durumda uzmanlasiyorsun herseyin bir ayri dersi var gidip kalp uzmanina cildiye gostermezler :)
- +1 yıl
Valla bende sasirdim mezun olmus bir insan neden bukadar cahil olur hicmi merak edip arastirmadn :D uniden mezun oluyorsan hemsirelikle ne isin var snn allahmya :D
- +1 yıl
Kazanirim allah'ın izniyle :)
devlette nerede elemana ihtiyaç var orada. özelde de öyle lakin bazi ozeller de secme sansin oluyor soruyorlar nerede çalışmak istersiniz diye
07 Yorumla
Devlette bos olan yerlere dagitiyolar ozelde sen secebiliyosun tabi yer varsa ama ozelde it gibi calistiriyolar hatta bazen sadece bir hemsireyi nobette birakiyolar tum hastalarin sorumlulugu sende kaliyo haberin olsn
03 Yorumla
Ameliyathane hemşireleri farklı , pediatri katında hemşirelik yaparsın o sorun değilde. Sanırım o hastanede ayarlanan birşey.
05 Yorumla- +1 yıl
Ameliyathane hizmetleri bölümüne giriyorsun üniversitede ameliyathane hemşiresi olarak çalışabilirsin bu şekilde. Ama ameliyathane de çalışan her görevlinin mesleğinin puanı daha yüksek diğerlerine göre. Anestezi uzmanlığı mesela , onunda puanı çok yüksek oda ameliyathane de görev alıyor.
- +1 yıl
O zaman hastaneye girdiğinde olan birşey canım. Atandığın hastaneden seni bölüme gönderecek olan başhemşireden istekte bulunacaksın. Zaten yeni mezun olan hemşireleri acil yoğun bakım ve amelyathaneler yoğun olduğu için oralarda çalışmaları isteniyor.. yani amelyathanede çalışma şansın daha yüksek..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
+1 yılatandıgın yerde kı baş hemşireye soylıceksın ıstedıgın yerlerde hmşire ıhtıyacı varsa verebılır oraya
05 Yorumla- +1 yıl
ewt aynen oyle oluor
- +1 yıl
O zamn sımdıden bırak oyle olcak cunku boşluk olsa bıle sana gıcık olduysa senı ıstedıgın servıse vermemk ıcın herseyı ypar
Benim aklıma takılan mf den giren mi bölüm tercihi yapıyor yoksa ygs den mi
06 Yorumla- +1 yıl
Mf 1 mf 2 mf 3 mf 4 die gidiyor ygsyle kesinlikle olmaz lysye gircen ama lysye girebilmen icin ygsye girmek zorundasin :)
- +1 yıl
Ygsden alan hemşirelik okulları da var 4 yıllık. Onu kastediyor arkadaş @kafakarıstırısorular
+1 yılnerde boşluk varsa oraya verirler bence arkadaşlarımdan hep öyle duydum
13 Yorumla- +1 yıl
sen istersin ama boşluk varsa verirler
Ccuklarla ilgilenmk istisan bakici olsaydn. hmsirelik nie okudun. sencde sacma dglmi
03 YorumlaHemşire hizmetlerine gideceksin açık varsa istediğin servise alırlar
07 Yorumla
+1 yılHastane yöneticisi hangi bölümde iyiysen seni oraya verir.
03 Yorumla- +1 yıl
Hastane yoneticiisi hangi pozisyon uygunsa oraya verir
+1 yılHer şeyde olduğu gibi ''Allah''
03 Yorumla- +1 yıl
Bak üstüme gelme :/
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılsen yandın kızım full idrar taşımaca :ap
03 Yorumla- +1 yıl
biliyorum ama zor meslek genede
- +1 yıl
:D :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 703 cevap paylaştı. Ben belirliyecegim
04 Yorumla
+1 yılSen rica et. :D
04 Yorumla- +1 yıl
Baş tabipten falandır. :D
- +1 yıl
Aynen :D
+1 yılBashemsire
02 Yorumla- +1 yıl
Eminiz
Hastane bashekim
03 Yorumla
+1 yılLeylekler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hemşire olunca hangi bölümde çalışacağımı kim belirleycek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat