İş verenler niye böyle?

İş görüşmesine gittim. Onlar beni aradi. Başvuru tarihim belki 1 yıl oncedir. Başvuru da en az 5 yıllık deneyim istediklerini söylüyorlar. Benim ellerinde olan cv im 3 yıllıktı ya da hiç yoktu. Kolejle görüştüm. Maaşımın 29 bin TL olduğunu söyledim. Aslında maaşınız da iyi dedi. Ben de kurumsal bir yer olduğu için butik bir yerden çıkmak istedim. Ama şartları bana göre daha iyi butik okulun yani şu an çalıştığım yerin. 10 dk da iş görüşmesi yaptı. Yeni eğitim modellerini bilmeliymisim. GEMS çalışmaları ya da işte yeni matematiksel öğretim yöntemlerini bilmeliymisim vs vs. Biraz ezik hissettim. Şimdi şey dedi 5 yıllıklar olmazsa sizi düşünüruz hocam dedi. Ama maaşı ben aceleye getirdiği için sormayı unuttum. O da söylemedi. Ben şu an çalıştığım yeri bırakmak istemiyorum. Bu okul beni ararsa çalışmak istemiyorum desem olur mu? Ama bana derler mi hocam ne zaman dönüş yaparsınız diye sordunuz biz de ona göre sizi sectik aradık diye. Maaşı burası asgari vericek muhtemelen. Ben de daha düşük olduğu için kurumsal da olsa istemiyorum açıkçası. Ama kadrosu genelde deneyimli öğretmenlerle dolu. Velhasıl kelam hayır dersem bana problem çıkarırlar mi? Ne diyerek hayır demeyeliyim. Teşekkür ederim.

Güncellemeler
1 yıl
Guncellll
İş verenler niye böyle?