Ya bu iş yerinde niye böyle yapıyorlar?

Her girdiğim iş kendi alanimdam bambaşka bir iş kafam kaldırmıyor şu sıralar kendi işimle ilgili bir şey yapmayı neyse. Ben şimdi her işe girdiğimde aslında girdiğim işteki pozisyona göre üst segmentte oluyorum. Girdiğimde işi öğretecek kişi bana işi öğretirken yüksek bir performans bekliyor. Kendisi 8 yıldır bu işte çalışıyormuş. Arkadaş kimse işi ogretirken işin baslangicinda ne kadar zorlandığını vs hatırlamaz mi? Her şey mi unutulur. Dün bayagi ayrıntılı bir durum vardı halledemiyordum zaten bilmediğim şeyleri yeni ogrenmeye başladığım için hali hazırda 8 yıllık çalışana göre pratik değilim yaptığım işler bir tık uzun sürüyor. He o ayrıntılı işi kavrayamamistim kendime göre bir açıklama bulamamıştım işi anlamadığım işi de yapamam yani öyle ezber vs yapmayı da sevmem. Kadın gelmiş diyor ki yapamayacaksan ben yapayım bu işi. Aslında al sen yap uğraşamam derim ama yediremiyorum öğrenmem lazım sjsjjs. Niye böyle bu ablalar ya kendilerinin işe girerken nasıl zorlandığını niye unutuyor insanlar ki bence ben iyi gidiyorum. Yani kendimi bu işi yapabilirligimi olcebilen biriyim.

Ya bu iş yerinde niye böyle yapıyorlar?