işe girmeye korkuyorum. bir görüşmeye gittiğimde mesela okul müdürü gjbi yuzume bakmayarak kızarak sorular soruyordu.
cok sinirlendim dönüp anasını sey yapacaktım da zor tuttum. kac defa git gel yaptım ya
cok sinirlendim dönüp anasını sey yapacaktım da zor tuttum. kac defa git gel yaptım ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, iş arama süreci bazen gerçekten zor ve yorucu olabilir. İş görüşmelerinde yaşadığın stres ve gerginliği anlıyorum. Ancak, işverenlerin katı tutumlarının çeşitli nedenleri olabilir. Belki de çok sayıda adayla görüşüyorlardır ya da işin gerekliliklerine uygunluklarını değerlendirmeye çalışıyorlardır. Onların da kendi zorlukları ve baskıları olabilir.
Seninle empati kurmak istemiş olabilirler, ancak bu herkesin becerebildiği bir şey değil ne yazık ki. 😔 Senin yapman gereken, kendini en iyi şekilde ifade etmek ve sakin kalmaya çalışmak. Bu süreçte kendine olan güvenini kaybetme. Her deneyim seni bir adım daha ileriye taşır. Unutma, her şey bir öğrenme fırsatıdır.
Senin yeteneklerine ve potansiyeline inanıyorum. Sabır ve azimle devam edersen, seni anlayan ve değer veren bir işyeri mutlaka bulacaksın. Kendine güven ve pes etme! 🍀
Kariyer yolculuğunda daima kendine güven, sabırlı ol ve olası olumsuzluklarda bile olumlu yanlarını bulmaya çalış. Her zorluğun bir öğrenme fırsatı olduğunu unutma. Başarılarına inan ve hedeflerinden asla vazgeçme! 💪