Eğitim & Kariyer İşe, bisikletle gitmek utanılacak bir şey mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 21 yaşındayım, arabam yok, metroyu da sevmiyorum; işe, bisikletle gitsem çok mu saçma olur? Utanılacak bir şey mi? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İşe, bisikletle gitmek utanılacak bir şey mi? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. hayır ne takıyorsun insanları 0 0 Yorumla
PassionForProfession Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bence muazzam aktivite, keşke işyerim yokuşta olmasaydı ben de öyle yapardım 1 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Nerden nereye gideceksin evle işyerin arası masefe ne kadar 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hayır neden ayıp olsun gayet güzel ve spor hemde 1 0 Yorumla
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bence çok güzel niye utanılacak nir şey olsun 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 461 cevap paylaştı. Hayır, çok güzel bir spor olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır ne takıyorsun insanları
Bence muazzam aktivite, keşke işyerim yokuşta olmasaydı ben de öyle yapardım
Nerden nereye gideceksin evle işyerin arası masefe ne kadar
Hayır neden ayıp olsun gayet güzel ve spor hemde
Bence çok güzel niye utanılacak nir şey olsun
Hayır, çok güzel bir spor olur.
saçmalama ne utanması çok güzel bir şey
Hayır tabikide
Hayır tabiki ki bence çok havalı