Isyerine bisiklet ile gitmek abest mi?
Turkiye de bisiklet ile ulasim neden yaygin degil?
Turkiye de bisiklet ile ulasim neden yaygin degil?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tembelliğe yatkın bir ülkeyiz ve bizden farklı olan kişilere ayıplar bir şekilde bakıyoruz. Bu sorun çözülürse ki hiç sanmıyorum, belki insanların bakış açıları değişir ve istediğimiz şeyleri yaparken daha özgür davranabiliriz.
O kisilerden biri de bendim...
Bisikletin hic yaygin olmadigi kaskin ne oldugunun bilinmedigi bi ulkede bisikletci tayti giymistim...
Ne ayip di mi?
Cevap
15Cevap
Cok tatli bencede ama Turkiye de bisiklet yolu az ve suruculerin saygisi yok.. birgun sana carpabilirler dikkatli ol.. nerede yasiyorsun bilmiyorumda İstanbul da bisiklete Adalar haric sadece hobi olarak binilir..
Rahatlığa alışkın millet olduk ondan. Utanmasak tuvalate bile araçla gider olacağız. 😃 Bisiklet sağlıklı yaşam için iyidir. İşyerine gidilebilir, abeslik konu yok.
Gidilir sorun yok gösteriş budalası insanların yoğunlukta olduğu bir yerde yaşıyorsan bakışlar ve söylemler rahatsız edebilir kaliteli güzel bir bisiklet ile daha havalı görünebilirsin
Negibi soylemler?
Yazın iş yerine bisikletle gider gelirdim ama şimdiki yerim bisiklet ile ulaşım için çok uzak. Eve yakın yere geçersek yazın yine bisikletle işe gidecem.
Bir dereye uçmayacağımı bilsem bende bisikletle yolculuk yapmayı tercih ederdim 😄 hatta yalnızca bisikletle ben bütün ulaşımımı sağlarım
Bisiklet yolu olan, yokussuz coğrafyalarda bu mantıklı.
İstanbul'da zor. Çok tepeli şehir burası.
Degil, bisiklet arabadan sonra en iyi ulasim araci. Yasadigim sehirde sadece sahilden sehrin her yerine saglayabiliyorum
Yakın ise gidilebilir şahsen ama uzak ise biraz absürt kaçar bence.
Yakin olmasindan kasit kac km mesela?
10 km?
hayır da ter mer bişey olur şimdi o düşündürüyo beni. yoksa mantıklı yani tam bana göre
Yarismiyoruz sonucta ise gidiyoruz
Neden terleyelim?
Türkiye de bisiklet yolu az olduğundan dolayı özellikle büyükşehirlerde sıkıntı yaşabilirsiniz
En büyük hayalim aslında bu. Ancak gideceğim güzergah buna hiç uygun değil. Uygun olsa giderdim.
hayır ya ben de bilsem de bisikletim olsa da okula gitsem
almanya da böyle şeyler normalmiş burada da olabilir
Abes değil çok güzel ve yaygınlaşması gereken bir şey
Hollandanin basbakani bile bisiklet suruyor🤣
Sen onu bizimkine onersene?
Türkiyede komik Avrupada normal
Neden komik yani bakis acisi , arkada konusulan ne?
Sadece avrupada degil asya da ve afrika da da normal ben youtube da vloglar izledim.. motorsiklet ve bisiklet cok yaygin bu kitalardada nedense biz bisiklet kulturu olusturamamisiz
Şehrin düzse git knk, ya da bisikletin akülüyse
Pedal cevirmeye neden bu kadar karsisin?
Neden abes olsun bence çok güzel
Abes değil bana göre gayet güzel
Abes değil ben yıllarca gittim seni tebrik ederim
Ben gidiyorum. Özellikle yazları 👌
Çünkü Türkiye mallarla dolu
Bisiklete binmek çok güzel yol varsa
ter kokarsın
Delikanli adam ter kokar zaten oyle degil mi?
Son derece modern
Hayır değil
Değil
Degil
Güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?