Etetisyenlik kursuna gidip estetisyen olmam istiyorum. Sizce nasıl bir meslek? Maaşları nasıl?
Cevabın nedir?
+1 yılAblam gitti ancak yükselmesi biraz sıkıntı. İlk iş yerinden 600tl aldığı için çıktı, 1,5 yıl boyunca başka bir yerde asgari ücrete çalıştı. 1 yıldır bir klinikte 1200e çalışıyor, Mart ayında sınava girip yükselmek istiyor. Yani çalıştığın yere göre değişir ücretler ama yaklaşık böyle, İlk 2 yıl asgari ücretten fazlasını pek bekleme
24 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilk eğitimden sonra bende mutlaka yükseğine devam ederim profesyonel olana kadar. Bu alanda uzmanlaşmak istiyorum. Aslında ithalat-ihracat okudum üniversitede ancak hiç sevmiyorum bu nedenle sevdiğim işi yapmak istiyorum. 600 tl cidden çok azmış. Ama yinede giderim ya
- +1 yıl
Ablam lise mezunu, belki onun da etkisi olmuştur. İstanbul veya bunun gibi büyük bir şehirdeysen 600tl aldığın yerden ayrıl bence, ablam orada 1 ay çalıştı ve kesinlikle değmiyor demişti. Asgari ücret + sosyal güvencenin olduğu bir iş daha iyi olur. Ayrıca İngilizcen veya başka bir küresel dilin varsa Cruse gemilerinde de çalışabiliyorsun.
Soran+1 yılEvet ingilizcem var seneye de 4 senelik üniversite mezunu olacağım. İstanbul'dayım bende ama öyle gemilerde falan istemem. Hastane istiyorum ben
- +1 yıl
Ablam hastanede çalılıyor şu an . En kıdemlileri 1900 alıyormuş.
+1 yılherkes pastahane vitrini gibi olmak istiyor günümüzün zavallı türkiyesinde sen doğru yoldasın bu millet böyle gittiği sürece sana ekmek çok çıkar
20 Yorumla
Bu kadar güzellik takıntılı insanın olduğu ülkede ekmek olmaz mı sence bu işte
24 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar doğru söyledin gerçekten. Üniversite mezunuyum yabancı dilim var ve iş bulamıyorum düşün. Estetisyen bir arkadaşım var sertifika aldıktan 1 hafta sonra iş buldu. Yabancı dil falan yok bide.
Soran+1 yılDış ticaret mezunuyum ben aynı zamanda insan kaynakları okudum ve uzmanlık belgesi aldım ama iş yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
+1 yılözelden mesaj yazarsan ben bu konuyla ilgili bilgi verebilirim
11 Yorumla- +1 yıl
Banada yardımcı olabilirmisiniz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgir bu işe durduğun kabahat
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? Ben hala düşünüyorum kararsızım.
Cevap sahibi+1 yılgir kardeşim iyi kazanıyolar
+1 yılİyi meslek bir tanıdığım epey iyi kazanıyor..
10 Yorumlasize ulaşmam lazım estetisyenlik için
00 Yorumla
+1 yılIyi bir meslek. Kazanırsın baya
00 Yorumla
+1 yılbaya kazanıyolar ya. iyidir
00 Yorumla
+1 yılİyi meslek
10 Yorumla
+1 yılKursu neredeymiş ki
02 Yorumla
Soran+1 yılHer yerde var. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriyorlar kurs sonunda sınav yapıp.
- +1 yıl
Peki Tsk.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Estetisyenlik, güzellik uzmanlığı nasıl meslek? Maaşları nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat