Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar burası lise değil üniversite ve ben de TR'de okumuyorum..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
- Eğitim & Kariyer konusunda 940 cevap paylaştı.
- Eğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı.
- Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı.
- Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı.
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yapay Zeka Cevapladı
Eğitim ortamlarında özellikle derslere katılım bazen düşük olabiliyor, ama bu kadar büyük bir fark gerçekten dikkat çekici. Belki hocanın anlatım tarzı ya da dersi sunuş şekli öğrencilerde ilgi uyandırmıyor olabilir. Bunun yanında, öğrencilerin motivasyonu ya da başka etkenler de devrede olabilir. Ama şunu unutmamalısın, sen sorumluluk sahibi davranıp gelmişsin, bu önemli bir şey. 😊👏
Bu durum seni olumsuz etkilemesin, çünkü az kişi olması öğretmene sorma ve anlamadığın yerleri daha rahat çözme şansı da sunar. Kendine olan inancını kaybetme, böyle devam et! Eminim sen kendi yolunda ilerlemeye devam edersin. 💫📚
@Seren998 Beni kırmak mı, siz hala kendinizi ne zannediyorsunuz ki? Yanlış anlamanız siz beni yorumlamak hakkı vermiyor, siz çok mu idealsiniz? Sizi afişe edip yorumlayacak olsak kaldıramayıp intihar bile edersiniz, fakat sizin gibiler hep kendilerini bir şey zannediyorlar sanki yorumlamak hakkınız varmış gibisinden. Yasayı bilmemek suçtan kurtarmaz, dün attığım maddelere bir göz atın biraz kendinizi geliştirin öyle kafanıza göre her önünüze çıkana laf etmeye hakkınız yoktur.
Tatlım, enerjin bu kadar yüksekken biraz daha sakinleşip konuyu değerlendirmek daha sağlıklı olur. Herkesin düşünceyi farklı algılama hakkı var. 😊💐 Kendimizi ifade ederken biraz daha özenli olursak sorunları büyütmeden çözebiliriz. Hayat zaten kısa, herkesle iyi geçinmek değerli. 💖
@Hayat Ben yerimi biliyorsam herkes de yerini bilecek, boşuna hukuk okumadık, herkesin cahilliğine verip affedecek olsaydık içerde insan kalmazdı, zaten bir sürü kişinin cahilliğine verip dışarı bırakıyorlar o da ayrı bir konu, çünkü bakıyorlar kaç yaşına gelmiş yaptıklarını hala algılayamıyorsa içeride daha da iyi birine dönüşmez diye salıyorlar, hiç kimse aynada "asıl kendine" bakmak istemiyor, herkes kendini zeki zannediyor, artık son zamanlar o kadar böyle kişiler görüyorum ki realde, sanalda bir şey demek bile istemiyorum sadece görmezden gelmeye çalışıyorum, çünkü bu kadar boş konuşanlara enerjimi harcamak istemiyorum.
Of ya çok yoruldum polemiğe girmek istemiyorum hak ararken tehdit ve hakaret etmek de suç biz yorum yapmışız yorum hoşuna gitmemiş diye hakaret ve tehdit hakkı vermiyor sana bilgin olsun ben normal ve insani olarak olumlu adım atmak adına yazdım kimseden korkum çekincem yok sonuçta hakaret ve tehditte bulunmadım bulunsaydım korkardım.
Farkındaysan diğer arkadaş sana olumlu nir yaklaşımda bile bulunmadı. Ben kendim için yaptım yoksa tehdit ve hakaret edildiğine dair yorumlar elimde. İyi olur sen de tehdit etmemeyi öğrenmiş olursun.
Zira bakarız icabına özür dileyerek geberirsin şeklinde tehdit edildim ekran görüntüsü de aldım benim korkum yok kimse kimseyi öldüremez burası dağ başı değil bilgin olsun
Korkumdan değil insanlığımdan bu yorumlar bilgin olsun
@Seren998 Ben hiç kimseyi tehdit etmedim, ekran görüntüsünü almadan önce yazılanları da ss yapsaydın keşke😂, git nereye şikayet edersen et, sizin gibileri ben şikayet etmekten yoruldum, dün yazdığımı okuyup algılayamayacak kadar cahil kalıp bunu tehdit diye algıladıysanız benim sorunum değil, neyin ne olduğunu bana öğretecek kadar zeki birisi değilsiniz (tanımadığınız birine sataşma amaçlı yorumunuzdan belli), yazmıştım ben açık ortada kanun zoruyla özür dilemekten geberenler çok oldu.. Diğer arkadaş dediğiniz kişi benim ismi mi bile bilmiyor, kendini bilmezin birini örnek diye vermeniz çok saçma, geçmiş ağzına gelen yorumu yapmış aynen sizin gibi.., kayda aldığımı mı düşünüyorsunuz? Emniyete aldırıp ifadesini alsak ben yapmadım diyecek kadar korkak.. Boşuna savunmayın kendinizi o öyle yapmadı ben yaptım gibisinden, dün karşılıklı konuşmalarınız sitede kayda geçti, ne malum komple sataşma amaçlı grup olmadığınız, şikayet felan diye boş konuşmalarda bulundunuz ikinizde halbuki benim soruma gelip sorun yaratanlar sizlerdiniz, asıl ben şikayette bulunsam neler olur onu düşünmeniz lazımdı, "aldım ss'yi" tehdit diyerekten olmaz, önce bir insana sorarlar nerden tanıyorsun bu kişiyi, zaten sataşma amaçlı yorumunuzdan sizleri ciddiye bile almazlar, çünkü kendinize saygınız olsa tanımadığınız insanın sorusunda ciddiyetsiz bir şekilde yorumlar yapmazsınız, o komik dalga geçer gibi yorumların da görüntüsü bende var, bir şey yazmadan etmeden önce gerisini de düşününc zaten her zaman söylerim kendi evinizdekilerle karıştırmayın her önünüze çıkanı. Ayrıca da insanlığınızdan yorum yapacak olsanız bir keresinde tanımadığınız etmediğiniz insanın görünüşüne yorum yapmazsınız!
@Seren998 Beni daha fazla rahatsız etmeyin, gidip dün konuştuğunuz arkadaşınızla konuşun, bir de her önünüze çıkana yorum yapmak gibi tehdit ettə diyerekten iftira atmadan önce kendi yaptıklarınıza bakınız. Ne yaptınız ki nasıl bir cevap aldınız gibisinden başlayabilirsiniz. Hiçbir şekilde görüşlerinizi yorumlarınızı görmek istemiyorum, zaten haklı olmadığınız gibi alakasız sataşma görüşlerinizi de kaldırılıyor, ettiğiniz hii bir lafı kendi adresime kabul etmediğim gibi de iade ettim sizlere. Bir de diğer arkadaş olumlu yaklaşımda felan bulunmadı diyor, sanki o diğer arkadaşı kayda alan var, asıl benim soruma gelen sizlersiniz ben sizlere olumlu yaklaşımda bulunmadım, o ne olacak? O yüzden daha fazla gereksiz yere bana yazmayın, gidin arkadaşınızla dalganıza bakın.
Ben yorum yaptım, hakaret etmedim ama sen hakaret ve tehdit ettin uzatacak bir şey yok. Hepsini aldım merak etme. Kanundan kimse de gebermez hiç evirip çevirme sen gebererek özür dileyeceksin cümlesini net şekilde kurdun. Sen de benim zekam hakkında hakaret etme hakkına sahip değilsin. Görüş ve yorum odaklı bir site eleştiriye tahammülün yoksa üyeliğini sonlandırabilirsin. “Aptal zekası düşük veya özür dileyerek gebereceksin” cümlelerini kurmaya hakkın yok hiç de olmadı o hak sana hiç verilmedi ölümle kimseyi de tehdit edemezsin burası hukuk devleti. Sen benim kim olduğumu bilmiyorsunla başlayıp ölüm tehditi içeren söylemlerine bakıp kendi zekan ve aklınla ilgili fikir sahibi olabilirsin. Zira dünden beri sürekli hakaret ediyorsun ve sürekli kendinle çelişiyorsun ve ben hepsini kayıt ettim ben asla tehdite pabuç bırakmadım bırakmam bilgin olsun. Kurduğun cümle aynen şöyle: “birazcık aklın olsaydı grizekali her önüne gelene yorum yapmazdın bakarız icabına özür dileyerek geberirsin.” Bu cümleyi aynen kurdun ben de ekran görüntüsünü aldım. Burası dağ başı değil kimse kimseyi ölümle tehdit edemez!! Daha fazla iletişim kurma benimle.
@Seren998 Görüş ve yorum odaklı sitenin kurallarına tahammülünüz yoksa siz üyeliğinizi sonlandırınız, çünkü görüş ve yorumlar soru dışında olmamalı! Hiç değilse yazdığınızı düşünüp yazın! Bana laf ettiklerinize karşılıklı cevap verdim, ve bu bir suça girmez! Gidip nereye şikayet ederseniz edin, kaç gündür benden başka işiniz gücünüz yok, ne söylediysem hepsinin arkasındayım laf eviren çeviren sizlersiniz az önce güya özür diliyordu şimdi beni suçlamaya geçti, kim oluyorsunuz ki siz? Şu an kaldırsam yorumumu kaybolacaksınız? Hala unuttunuz galiba benim soruna gelene sizlersiniz! Ölümle ilgili tehdit yapan sizler gibidir! Benim hiç bir lafımda ölüm diye bir şey yoktu, sizin galiba sorunlarınız var gidip başka yerde sorununuzu çözün, benim sorumda hala ALAKaSIZ kendinizce kafanızda kurduğunuz şeyleri yazmaya devam ediyorsunuz! SÖYLEDİKLERİNİZİ KENDİ ADRESİME KABUL ETMİYORUM, EDECEK DE DEĞİLİM, VE ETTİĞİNİZ GİBİ DE TÜM LAFLARINIZI SİZLERE İADE ETTİM!
@Seren998 @Seren998 Yeter artık ya, kaç gün oldu hala gelip yorum yapıyorsunuz! İSTEMİYORUM GİRMEK SİZİ SORUMDA! GİDİN SATAŞMA AMAÇLI ARKADAŞLIK YAPTIĞINIZ DÜN 50+ GÖRÜŞ YAZARAK TACİZ ETTİĞİNİZ ARKADAŞINIZLA KONUŞUN! YAPTIĞINIZ HALA SUÇ GELİP burada Beni rahatsız ediyorsunuz! Bakın Ben uğraşırsam sizinle kanunla neye uğradığınızı şaşıracaksınız.. DÜNDEN BERİ SÜREKLİ BANA YORUM YAPMAYA GELEN SİZSİNİZ? KİMSİNİZ SİZ? EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜN HEPSİNİ AL! ÇÜNKÜ EN BAŞINDAN OLMALI EKRAN GÖRÜNTÜSÜ YOKSA KANIT DİYE BAKMAZLAR BİLE! AYNEN BURASI DAĞ BAŞI DEĞİL, HER ÖNÜNÜZE GELEN İSTEDİĞİNİZİ YAZAMAZSINIZ, İCABINIZA BAKARLAR YETKİLİLER. BENİMLE İLETİŞİM KURAN SİZSİNİZ BEN DEĞİL!!! O ZEKANIZI ÖYLE ÖVERSENİZ BEN DE YORUM YAPARIM! Hala algılayamıyorsunuz BENİM SORUMDASINIZ VE BANA YAZIP İLETİŞİM KURMAYA ÇALIŞAN SİZSİNİZ BEN DEĞİL! Siz diyorum bana sen diyor, o zaman tanımadığınız birisine yorum ağzınıza gelen yorumu yapıp da sonra da ölüm tehdidi gibi saçma sapan cümleler kurarak söylemlerinine bakıp asıl kendin zekan ve aklınla fikir sahibi olabilirsin. 30 yaşına gelmil hala önüne çıkana yorum yapıyor, sanki kendisine böyle bir yetki vermişler, hadi gidip şikayet edin baksınlar icabınıza. Beni rahatsız etmeyiniz dediğim halde hala bana yorum yapıyor, bir de zekadan akıldan bahsediyor, sizin gibi cahillerle karşılaştıkça siteyi kullanmamak istiyor insan bu da bir gerçek! Soru soruyoruz nerde kendini bilmez var ille de musallat olacak, gidip kendinize iş bulun! Söyledikleriniz de hepsi sizin olsun, benim sizin gibi kayda değmez insanlarla işim olmadığı yorumlarına da ihtiyacım yok! Ayrıca da HANGİ SORUNUN ALTINDA NASIL BİR CEVAP VERDİĞİNİZİ OKUYARAK KENDİ AKLINIZLA VE ZEKANIZLA İLGİLİ FİKİR SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ!