Derste karnım agrıdı erken çıkmak istedim. Normalde asla izin vermez kimseye. Regl mi oldun neyin var dedi utandım bende hayır sadece agrıyor dedim o da tamam çık dedi. Derslikte erkeklerde vardı çok utandım yarın gitmemeyi bile düşünüyorum derse
Güncellemeler
+1 yıl
Anatomi hocası arkadaşlar
Bölüm hocam herkesin içinde bana regl mi oldun dedi. herkesin içinde denilecek şey mi bu?
2014'te petrolün marketinde çalışırken sabah bitane kadın gelip marketin içinde 10 dakka dolanmıștı, Önce șüphelendim önümdeki ekrandan takip ettim sonra sana yardımcı olayım abla dedim, Zarzor "Ped var mı" dedi gittim aldım okuttum verdim, İçimden dedim "Eh be abla 10 dakka bunun için mi dolandın" 😂
Ben yinede kadını utandırmamak için gayet ciddi bi şekilde gidip alıp gelip okutup hemen poșete koyup verdim sonra tuvalete gitti kullandı çıktı gitti ama dediğim gibi adet olmanızdan utanmanızı gerektirecek bişey yok, Ben bi kadının adet olduğunu düşününce aklıma gelecek en son şey cinsellik olurdu herhalde, Daha ziyade "Şimdi nasıl ağrı çekiyodur kimbilir" diye düşünüp üzülüyorum
Çok nezaketsiz bir durum i. Rehinin doğal bir durum olduğunu toplum öğrenirken bunu böyle dile getirip Nezaketsizlik davranıl biçimine bu sefer kayıyor insanlar.
Ozaman o siyah poşete koyuldu diye ortalığı ayaga kaldıran pacozlara sizler de tepki gösterin. Evet ayıp değil günah değil ama mahrem herşeyin bir adabı var
@Bitikkbirrkızzz bizde gidip bunların çocuklarının önünde prezervatif alsak normal derler mi acaba. Markette kasadaki kıza tırtıkllı prezervatif ler nerdeeee diye bağırsak mesela bu şahıs gibiler çocuğuyla kasada iken
@PSicópataAmor Evet ben karşımdakine direk hayvan gibi çıplak gez sende ozaman demeyi bile ayıp görebiliyoken sen bu dediğim şeyi uygulamaya taşımaktan haya etmiyosun tatlişkom
Kızlar Ne Diyor
Kanka regl olmak her sağlıklı kadının olduğu bişey. O utandığın erkeklerin annesi kardeşi de regl oluyo neyinden utanıcaksın.
Kanka öyle de ne bileyim ya utandım birden tuhafıma geldi alışkın değilim
Anlıyorum seni ama utanılacak bişey yok. Emin ol onlar unutmuştur bile.
Yani haklısın. Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim aşkım
sizi ne kadar ilgilendiriyor diyebilirdin
ya siz niye bu kadar sakin ve utangaçsiniz ya
bana denk gelmiyo ki bunlar haddini bildireyim
Sen utanılcak bişey yapmadın güzelim o hocanın ayıbı ayıp da şu bunun hiçbişekilde onu ilgilendirmiyo olması dersine git takılma bunlara
Yani gereksiz bir soru olmuş. Öyle de olabilirdi ama ne anlamı var, ağrın var işte.
Aynen ya
Iste ınsanlık edep okumakla olmuyor sıkayet bıle edebilirsin cok ayıp bırsey yaptıgı
regl olmak utabnacak bir sey değil bir doğa olayı
Yav hocaya sövesim geldi
bence denilecek şey değil
ayıp gerçekten yaptığı
Utancak bişey yok
Erkekler Ne Diyor
2014'te petrolün marketinde çalışırken sabah bitane kadın gelip marketin içinde 10 dakka dolanmıștı, Önce șüphelendim önümdeki ekrandan takip ettim sonra sana yardımcı olayım abla dedim, Zarzor "Ped var mı" dedi gittim aldım okuttum verdim, İçimden dedim "Eh be abla 10 dakka bunun için mi dolandın" 😂
Gayet normal bişey, Adet olduğunuzu biliyoruz yani 🤗
Ben yinede kadını utandırmamak için gayet ciddi bi şekilde gidip alıp gelip okutup hemen poșete koyup verdim sonra tuvalete gitti kullandı çıktı gitti ama dediğim gibi adet olmanızdan utanmanızı gerektirecek bişey yok, Ben bi kadının adet olduğunu düşününce aklıma gelecek en son şey cinsellik olurdu herhalde, Daha ziyade "Şimdi nasıl ağrı çekiyodur kimbilir" diye düşünüp üzülüyorum
Ve kadın olmadığım için bikez daha șükrediyorum 😬
Çok nezaketsiz bir durum i. Rehinin doğal bir durum olduğunu toplum öğrenirken bunu böyle dile getirip Nezaketsizlik davranıl biçimine bu sefer kayıyor insanlar.
Hocan baya saçmalamış ama regl olmuş olmanda kötü bir şey değil
Me hocası olursa olsun bu sorulmaz çüş derler
Senin suçun yok ama dersleri de aksatma
Kalitesiz bir insan yani normal değil mi. Bu utanılacak bir durum değil kadınlar regl olabilir bu gayet normal. Sen değil onlar utansın
Bunu ayıp değil günah değil diye gözümüze gözümüze sokuyorsunuz her yerde biz sorunca da sıkıntı olmamalı. Iyı yapmış o hoca erkek ise tebrik ediyorum
Evet erkek de gözünüze gözünüze herkes sokmuyor herkese sorulmaz
Ozaman o siyah poşete koyuldu diye ortalığı ayaga kaldıran pacozlara sizler de tepki gösterin. Evet ayıp değil günah değil ama mahrem herşeyin bir adabı var
değil zaten iyi yapmış
@PSicópataAmor gizli üye bak geldi bitane kanini pedini mahremini ortaya koyan
mahrem diye bişi yok
Beyefendi o sizi ilgilendirmez haddiniz dışında fazla yorum yapmayın lütfen
kıyafetle doğmuyorsun
Ney beni ilgilendirmez ayıp degilse sorarız bizde sizi ilgilendirmez
soracak tabi yoksa nasıl normal olarak görülsün ki
@PSicópataAmor Köpeğim var bitane anasından doğduğu gün gibi geziyor ortalarda hiç elbise giydirmiyorum
@Bitikkbirrkızzz bizde gidip bunların çocuklarının önünde prezervatif alsak normal derler mi acaba. Markette kasadaki kıza tırtıkllı prezervatif ler nerdeeee diye bağırsak mesela bu şahıs gibiler çocuğuyla kasada iken
normal tabi cinsellik hayatın içinde olan bişi reklamlara da çıkıyor hem zaten çocuk prezervatifin ne olduğunu ne anlasın
giydirme zaten köpeğe kıyafet mi giydirilirmiş fenomen mi bu
Ne alakası var marketle o nasıl bir zihniyet ya
Ne kadar slak bir insansın
Hahahahha az önce sordugun sorulara baktım da bu yorumları yapman çok normalmiş bu zekaya bu yorum işte
habire bacağını paylaşmış bakımsız tüy yumağı
@PSicópataAmor Sen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladın ha yok anlamadım diyosan da telefonu daha zeki birine ver lütfen
Sen bi sus sen saçmalıyosun
İzmitli beyfendi
zeki olmayan biriyle zekice iletişim kurulmuyor maalesef
anladığın dilden anlatıyoruz
dansöz gibi laf kıvırma
@PSicópataAmor İzmitliMmM adlı kullanıcıya dedim onu sen alınma zeki arkadaşım
beni niye etiketliyon o zaman
@PSicópataAmor daha zeki olana ver dediğim sanaydı sen sus saçmalıyosun diye de İzmirlim kullanıcısına dedim bebiş
ee sıkıntı ne o zaman doğru anlaşılmış
@PSicópataAmor nie kıvırma diyosun ozaman
lafı doğrudan söyle benzetmelerle değil cesaretli olan öyle yapar
@PSicópataAmor Ayıp olmasın sonra 😆 yoksa cesaret edemiycek bişi yok
ayıp anlayışımız farklı demek ki
@PSicópataAmor Evet ben karşımdakine direk hayvan gibi çıplak gez sende ozaman demeyi bile ayıp görebiliyoken sen bu dediğim şeyi uygulamaya taşımaktan haya etmiyosun tatlişkom
o de senin düşünce şeklin napalım
@PSicópataAmor 😘😘
biraz fazla yılışıksın galiba
@PSicópataAmor Yok asla değilim
belli oluyor
@PSicópataAmor tamamen ayıp etmiş olma ihtimaline karşı gönül alma niteliğinde göndermuş olduğum bir öpücük emojisi 🥰
Regl olmanın ayıplanacak bir tarafı yok, konuşulması da doğaldır.
Niye ne var ki normla birsey degil mi
Ya normal de herkesin içinde sorunca utandım sadece
Biso merwk etrim de neyse yasak soamma bursna
Utanacak ne var yahu grip misin demek gibi bu
Onun için köprücük kemiği de vajina da aynı
Aynen dediğin gibi de işte ben utandım biraz
Bu yetişme şekli ile ilgili. Ben sana göre daha özgür ve rahattım. Sen erkek doktora da zor gidersin
Doktorla ikisi aynı şey mi Allah aşkına
Sen daha organın adı geçince utanıp şekilden şekile giriyorsun nasil jinekolojik muayene olacaksın erkek doktora?
Jinekolojik muayene herkesin içinde yapılmıyor beyefendi
Anatomi dersini de herkes almıyor ufaklık
Ben herkesin içinde dedi diye utandım dedim normalde konuştuğumuz konu zaten bunlar ama 130 kişilik derslikte sorunca da bi utandım yani
Aynı şey değil ikisi
Abicim kolay değil ama alışmak lazım
Öyle , haklısın
Kavramlarını olustur kendini tanı anla ifade et
Unv de mi oldu bu.
Bunu diyen erkek mi
Üni de oldu evet erkek hoca
Erkek hoca. Ohaa. Yok daha neler. Bu nasıl bir varlık ya
Ya branşı geregi biraz rahat bir hoca ama çok şaşırdım vallji
Burada sizin tepki vermniz lazımdı. Burası hollanda degil
Ne m@l bir hoca bu