Okulda herkes dedikodumu yapıyor napabilirim?

öncelikle merhaba şöyle başliyim benim sevgilim vardı sonra sebepsiz yere ayrıldı benden 1 yıl geçti ben bi kızla kavga ettim bu kızda kendini okulun populeri sanıyo herkes onu oda herkezi tanıyo iste bu kızla kavga ettik bu kızda beni dövemedi şey demiş madem dövemiyorum rezil ederim tüm okula demiş benim eski sevgilimlede konuşmuş iste sende var mı nasıl rezil ederim falan diye eski sevgilimde bunun bende cıplak fotosu var onu tüm okula söyleyelim demişler ve bu 2 gün icinde tüm okula yayıldı herkes bana bakıp gülüyo konuşuyo pis pis bakıyo bende duygusalım gizlice tuvalete gidip aglıyorum falan kızıda tanımıyorum nasıl onuda rezil ederim bilmiyorum ve benim okulda 2 yıldır hoslandıgım biri var kız bunu biliyo gitmiş cocuga söylemiş çocukla hep bakışıyoduk şimdi cocuk bunu ögrendigi icin yanımdan bile gecmiyo beni gördümü yön degiştiriyo okulda herkes beni sever ama bu olaydan sonra yüzüme bile bakmıyorlar normalde okulu cokk severim bu olay yüzünden gitmek istemiyorum hep dalga geçiyorlar hep aglıyorum napıcam hiç bilmiyorum

Okulda herkes dedikodumu yapıyor napabilirim?