Öğrencilere bakıyorum başka hocaların dersinde benim dersimde yaptıklarını yapamıyorlar benden neden çekinmiyor olabilirler?

Uzun uzun yazmak istemiyorum ama moralim bozuluyor benim dersimde camdan dışarı bakma, yerlerinde oturmama, kapıyı açma, kafalarına göre çıkıp gitme, deftere yazı yazmama, kitap çıkarmama, tahtaya yazdıklarımı silme hatta kağıttan top yapıp oynama gibi davranışlar gösteriyorlar. Bir şekilde idare etmeye çalışıyorum ama üzülüyorum bir yandan. Yaşını göstermiyorum, boyum kısa diye mi böyle yapıyorlar acaba diye düşünüyorum. Anlatacağım şeyi şaşırtıyorlar ders akmıyor sınıfta hiç. Bağırıp çağırıyorum kızıyorum insanlıktan çıktığım oldu kolundan çektim bir öğrenciyi çıldırıp.

Not: İmam hatipte erkek sınıfı bu. Branşım sözel, yazı yazdırmaya yönelik. Henüz 2. yılım meslekte.

Güncellemeler
1 yıl
Ron Clark Story diye bir film vardı Matthew Perry oynuyordu orada bir kız öğrenciye kızıp sırasını sağlıyordu öğrencinin ama sonra dersi eğlenceli bir şekle sokup kendisini sevdirmeyi başarıyordu. Hayat filmle eşdeğer gitmiyor. Keşke o kadar kolay olsa, gerçek yaşam daha farklı.
Güncellemeler
1 yıl
sallıyordu*
Öğrencilere bakıyorum başka hocaların dersinde benim dersimde yaptıklarını yapamıyorlar benden neden çekinmiyor olabilirler?