Ya keşke sevdiğim bir bölüm okusaydım sürekli bilgisayarla uğraşmayı sevmiyorum hatta telefonla bile fazla uğraşınca rahatsız oluyorum bir an önce kendi hayatımı kurayım diye ilk sene tutan yeri yazdım ama seneler geçti halen kurtulamadım
Güncellemeler
1 yıl
Çocuklarla aram iyi ders eğlenceli geçiyor ama branş olarak istemiyordum ya resim hocası falan olsam fena olmazdı
Bilişim öğrt. okuduğum için pişmanım, ne yapmalıyım?
Ama işte yeni bir bölüm okusan da yine atama vs uğraş dur ya yillar boşa geçmiş zaten keşke 17 yaşımdayken düzgün bir üni tercihi yapsaydım diye düşünüp duruyorum
Dediğin gibi öyle ama aile vs de önemli işte bu evde psikolojimi düzgün tutabilsem sevdiğim şeylerle uğraşırdım ama ben bir an önce kendi evime düzgün bir şekilde çıkmak ile odaklıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Açıktan okuyup branş değişikliği talep etsen
Mezun oldum üniden ama şimdi napcam bilmiom
İşte yeni bir bölüm okumak dediğim
Ama işte yeni bir bölüm okusan da yine atama vs uğraş dur ya yillar boşa geçmiş zaten keşke 17 yaşımdayken düzgün bir üni tercihi yapsaydım diye düşünüp duruyorum
Zararın neresinden dönersen kârdır bu şekilde ömrün sevmediğin işle geçecek
Dediğin gibi öyle ama aile vs de önemli işte bu evde psikolojimi düzgün tutabilsem sevdiğim şeylerle uğraşırdım ama ben bir an önce kendi evime düzgün bir şekilde çıkmak ile odaklıyım
Atanamadin mi
Ya atanmak için uğraşmaya hevesim olmuyor onca boşa giden seneye üzülüyorum
O seneler ickn atanmayı denemelisin işte mesel bu
Atanmayı deniycem ama Bilgisayarla öyle çok fazla uğraşmayı sevmiyorum
Öğretmen olunca daha rahat olursun, o zaman hobilerini keşfeder bir yandan sevdiği işlerle ugrasirsjn
Ama bilgisayar işi rahat değil ki çok karışık
Memurluk rahat ama en azından, bu saatten sonra başa dönüp başka meslek edinmek daha zor ve akıllıca değil, ya da mesela bankaların sınavlarına gir
İstediğin ne
Veteriner olmak isterdim ama bu saatten sonra çok geç belki düz memur olabilirim ama evdeki psikolojiyle sınava hazırlanmakta zorlanıyorum
Kütüphane git
Bilgisayarla çok fazla uğraşmayı sevmiyorum
Aynen bende
Sen ne iş yapıyorsun
Muhendis
Bilgisayar mühendisi mi yoksa 😂
Yok insaat