Saç Bakım Perçem yaptırdım ama pişmanım, ne yapmam lazım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu pelçem gibi oldu ama düzleştirici iğrenç duruyo sürekli toplamam gerekiyo bende açık saç seviyorum nasıl düzeltilir bana model atarmısınız Perçem yaptırdım ama pişmanım, ne yapmam lazım? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bilirkisibiri0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl fotoğraftaki gibi şekillendirip açık da kullanabilirsiniz benim de böyle o şekilde kullanıyorum 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl kazağın güzelmiş bence değiştirme 0 3 Yorumla gizli_sığınak +1 yıl seni üzerler Yorumla siyahcorap +1 yıl @gizli_sığınak çok kahkaha atınca ağlıyorum bro 😂 Yorumla gizli_sığınak +1 yıl doğrudur Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 570 cevap paylaştı. Böyleyse iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama toplayınca böyle ben açık kullanmak istiyorum açık bırakınca kötü Yorumla Culdesac +1 yıl At bakiyim bi görsel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
fotoğraftaki gibi şekillendirip açık da kullanabilirsiniz benim de böyle o şekilde kullanıyorum
Uzamasını bekleyeceksin
kazağın güzelmiş bence değiştirme
seni üzerler
@gizli_sığınak çok kahkaha atınca ağlıyorum bro 😂
doğrudur
Perçem ne oluyor?
Tel toka ile tuttur uzamasını bekle
Böyleyse iyi
Ama toplayınca böyle ben açık kullanmak istiyorum açık bırakınca kötü
At bakiyim bi görsel
perçem noluyo kız