Arkadaşlar lise son sınıf ögrencisiyim ygsye hazırlanıyorum ygs 2 ile tercih yapmayı düşünüyorum ilk önceleri ege beslenme ve diyetetik istiyordum fakat artık kazanamayacagımı düşünüp realist olarak samsun gaziantep gibi şehirler düşünmekteyim bu şehirler için nedir fikirleriniz?
Cevabın nedir?
+1 yılSamsunun adı çıktıktan sonra cok fazla haberlerde her eder oldular sadece olay bu ama şöyle ki tipik karadeniz insanıdır yani insanı asabidir halkı da bağnazdır ama fakulten ana kampüse yakınsa öyle tipleri görme olasılığın daha az. Atakumu çok duyarsın ve hemen hemen her gün takılırsın da eğer gidersen. Çünkü gerçekten güzeldir mekanları filan deniz kıyısı hep ve de istediğin ne varsa kolay bulursun kaliteli restaurantlarından tut orta hallisine ucuzuna, kütüphane, avm, sinema, kültür merkezleri, sanat evleri, opera, sahaflar... yani ne ararsan illaki bulursun uçuk olmadığı sürece tabi uzak doğu restorantı falan bulamazsın 😀 gelişmiş bir şehirdir. Merkez de her türlü insana sahiptir bu yüzden atakuma oranla sıkıntılıdır özellikle bir kız için laf atan çok olur vsvsvs. Erkekler için erkek yurdu kıtlığı var ama ev kiraları uygundur. Gezilecek doğal ve tarihi yerleri de var. Şahinkaya kanyonu, ayvacık, şelaleler, ladikte kayak turizmi vardır, batıpark, yine 56lar eski yerleşim yerlerindendir evleri sokakları guzeldir çok fazla kafeye mekana sahiptir. Çok seversin bence. Tabi fakülten çarşambada falan değilse...
00 Yorumla
Samsun gaziantebe gore okumak acisindan iyidir cep yakmaz fazla ama bir samsunlu icin gunluk olay ortalamasi %80 yani olayi bitmez kimseye uymazsan biseycik olmaz :))
02 Yorumla- +1 yıl
Mutlu olursun bir cok ilden daha cok mutlu olacagin kesin olayi bol olur ama halkinin arasina cevrede bir severseler seni feristahi gelse zarar gelmez hanimlari bile koruyup kollayicidir havasi suyu yagmuru off nadil istedim gitmeyi simdi yaxin eve gelmek istemezsin o guzelligini engiz sahili kiyi balikcisi superr birak baska yeri kazan samsunu miss :)))
Sen kimseye bulaşmaz isen hiçbirşey yapmazlar merak etme. Keskin nişancısı falan hikaye bunlar hep serseri mahallelerinde öyle şehir merkezinde falanda değil. Domuz ve keskin nişancı olayıda aynı mahallede zaten. 19 Mayıs atakum taraflarında zaten orası çok nezih bir ilçe yaşanılacak yerler. Gelirsen kesinlikle pişman olmazsın.
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gaziantep Üni. de okuyorum. Ev bulmak zor, üni çevresinde, heryerde pahalı. İş bulmak eh. Suriyelisi ile ünlü ilimiz. Bunların dışında güzel.
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılsamsun mükemmel on numara kızları var :) keşke orda üni okusaydım :D
12 Yorumla- +1 yıl
yok kızları çok işveli iyi hoş yani.
+1 yılOkumak icin bilmem. Samsun genel olarak bol olayli bir yerdir
00 Yorumla
+1 yılKeskin nişancısı var kanka dikkat et
22 Yorumla- +1 yıl
Kanka bilmem orasını cesedini memleketine gönderirlerse ne kadar eğlenceli olacak
Rakibi Gaziantep ise Samsuna git. Pisman olmazsin.
12 Yorumlaİzmir okunacak sehir
02 YorumlaGaziantep iyidir.
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Samsun üniversite okumak için nasıl bir şehir? belki de gaziantep?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat