Liselerde bölüm var mı onu bile bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevabın nedir?
+1 yılpsikiyatri olmak için üniverste okumak gerek
lisedeyken sayısal bölümünü seçiceksin sonra ygs-lys de sayısal yapacaksın cunku psikiyatri ygs-lys de sayısaldan alıyor psikiyatri tıbbın bir dalıdır 6 yıldı galiba eğitim süresi başarılar diliyorum şimdiden aklına takılan sorular olursa sorabilrsin dostum57 Yorumla- +1 yıl
hayır psikoloji tm den psikiyatri sayısaldan alıyor psikiyatri okuyunca doktor olmus oluyorsun cunku tıbbın bir alanı psikiyatrist ilac yazabilir psikolog yazamaz bu arada psikoloji öğrencisiyim
psikiyatri okumanı öneririm - +1 yıl
evet dostum tıb okuması lazım tıbbın bir dalı ben farklı birşeymi dedim @beyazcoco
Soran+1 yılpeki psikolog? ben ikisini aynı şey sanıyodum bugün arkadaşım söyledi
- +1 yıl
Psikolog ilaç yazma yetkisi yok psikiyatsristin var psikolog doktora yapmadan klinik acma yetkiside yok
4 yıllık bir psikoloji bölümünü bitiren 2 yıl daha yüksek lisans yapmalı en az yoksa kimse psikolog yerine komaz bunun içinde 40 bin tl+kpss+ales+yds+ortalama yüksek olmalı
yüksek lisans devlette olursa ne ala ama devlette cok cok cok cok zor ustun basarı gerek ya da ankaradan torpil gerek devlette cok sınırlı sayısa yüksek lisansı veren üniiverste sayısı
Yani yüksek lisans felan yapmıyacaksan bu bölüme gelmen seni memnun etmeyebilr maasları 2 bin tl devlette yüksek lisanssız git güzelce psikiyatri oku psikiyatri daha üstün tabi buna görede puanı var puanıda yüksek psikolojide puanı yüksek ama yüksek lisans yapmadan aldıgın ücrete bakılırsa degmez gelmeye
+1 yılLiselerde böyle bir bölüm yok.
00 Yorumla
Lisede öyle bir bölüm yok.. üniversite icinde hangi lisede ne düzeyde okudugün farketmez. bu iş sende bitiyor.. iyi çalışırsan heryere girebilirsin..:-)
30 Yorumla
Tıp fakültesine girmen lazım. Psikiyatristler doktordur, her doktor gibi tıp fakültesi mezunu olurlar. Ayrı bir bölümü yoktur.
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki psikolog
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılsayısal okuman lazım ama eğerki psikolog olacaksan eşit ağırlık okuman lazım. Psikiyastrist olacaksan sayısal okican. Çünkü psikiyastristler ilaç yazabilir ve doktor gibi bazı tedavileri yapabilir
00 YorumlaLİSEDE BULAMAZSIN AMA ÜNİVERSİTELERDE VAR KİB
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmk cahili tıp okuman lazım
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisede oyle bir bölüm yok
00 Yorumla
+1 yılLisede olmaz
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılanadolu.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım