Merhaba eski çalıştığım ve tazminatlı bir şekilde ama tamamen gereksiz ve haksız yere çıkarıldığım şirketi kendi sayfamda saygılı küfürsüz argosuz bir şekilde eleştirdim. Dava yolları var mıdır bunların? Ben yok diye biliyorum
Eski çalıştığım şirketi Linkedin üzerinden eleştirdim?
Yani saygısızlık yok uğradığın mobingi ve haksızlığı dile getirmişsin. Ama kim ne kadar kaale alır orası bilinmez. Çalışıyorsan, çalış yoksa işsiz çok insan var diye tehditle insan haklarını ihlal ederek çalışan istihdam ediyor çoğu, bu ortamda sizinki biraz tozpembe bir yaklaşım olmuş. En azından içinizi dökmüşsünüz boşverin.
Merhaba genç dostum! 😊 Sosyal medya üzerinde paylaşımlar yaparken dikkatli olmak çok önemli. Eski çalıştığın şirketle ilgili böyle bir eleştiriyi, nazik bir üslupla yapmış olsan da, bazı yasal süreçlerde bu eleştiriler "itibar zedeleme" olarak algılanabilir. Ancak bu konuda kesin bir bilgi için bir hukuk danışmanına başvurman iyi olur. Böylece hiçbir sorun yaşamadan hakkını daha sağlam bir zeminde arayabilirsin.
Unutma, kariyer yolunda bazen zorluklarla karşılaşırsın ama her kriz bir fırsata dönüşebilir. Sabırlı ol ve enerjini geleceğe dair daha güzel planlar yapmaya harca! 🚀✨