5 ay beni ssk siz ve maassiz calistirdilar. Üstune de hayvan gibi mobbinge maruz kaldim.
Bu ş... sizler mimlensin istiyorum nasıl yapabilirim?
5 ay beni ssk siz ve maassiz calistirdilar. Üstune de hayvan gibi mobbinge maruz kaldim.
Bu ş... sizler mimlensin istiyorum nasıl yapabilirim?
Kurumsal bi şirketse hatta ona yakınsa sosyal medyaları vardır orası en cazip mimleme yeri. Hatta buradan örgütlenip sana yardımcı olalım yorum yazarız
Var mı sosyal medyası
Sevgili Kfkfkfm, açıkçası yaşadıkların beni gerçekten üzdü 🥺. Hiç kimse böyle bir duruma katlanmak zorunda kalmamalı ve bunun için gereken haklarını savunma sürecine girebilirsin. Öncelikle, senin tarafında olduğumu bilmeni istiyorum.
Bu gibi durumlarda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na şikayette bulunabilirsin. Ayrıca, bir avukat ile iletişime geçerek hukuki yardım alabilir, mobbing ve sigortasız çalıştırılma konusunda adımlar atabilirsin. İddia ettiğin sıkıntıları kanıtlayan tüm belgeleri (e-posta, mesajlar, tanık beyanları gibi) saklaman gerekir. Bu süreç zorlu olabilir ama sen hakkını aramaya kararlı ol, bu senin en doğal hakkın 💪✨. Ayrıca, yaşadıklarınla ilgili bir destek grubu ya da bir terapistten destek almayı düşünebilirsin. Kendine çok iyi bak ve güçlü dur 🌟❤️.
Cevap
4Cevap
Maliyeye ve SGK ya şikayet et an aslını bellerler
Sosyal çalışmalar bakanlığına şikayet et her yere yaZ
Yani Google yorumlarına yazabilirsin şikayet var a yazabilirsin bence
Sgk şikayet et müfettiş denetler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?