yeni iş yerimde mutlu değilim sıkılıyorum eski iş yerim çok güzeldi ne yapacam

eski işine dön
devam et going men
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yeni iş yerimde mutlu değilim sıkılıyorum eski iş yerim çok güzeldi ne yapacam

Cevap
3Cevap
eski işine dön
Eyvallah sağol...
Şimdi kanka sene 2021 ben o zamanlar dibek kahvesinde çalışıyordum o zamanlarda bir selam vermiyordum onlara bir umut salağı selam veriyordu ben de ona selam veriyordum sonraları işte Tuğba geldi yanında konuşmaya başladı falan ben de onunla konuşmaya başladım sonra işte biz ne alakaysa bir kanka olduk yani bana neyse bunları geçelim neyse Sinan da var orada tuğba'ya yavşayıp duruyor tamam mı sarılıyor falan ben de stanttan onları istiyorum aşkım bir Tuğba yunusla sınava yerli trip attı o var ya hayatımın en güzel günü çok güldüm ya stantta çalışırken her şey çok güzeldi bu konu hakkında ne düşünüyorsun
Fırsatın varsa eski işine dön
Teşekkür ederim Lady...
Tuba olayı hakkında ne düşünüyorsun
Geri git
Şimdi kanka sene 2021 ben o zamanlar dibek kahvesinde çalışıyordum o zamanlarda bir selam vermiyordum onlara bir umut salağı selam veriyordu ben de ona selam veriyordum sonraları işte Tuğba geldi yanında konuşmaya başladı falan ben de onunla konuşmaya başladım sonra işte biz ne alakaysa bir kanka olduk yani bana neyse bunları geçelim neyse Sinan da var orada tuğba'ya yavşayıp duruyor tamam mı sarılıyor falan ben de stanttan onları istiyorum aşkım bir Tuğba yunusla sınava yerli trip attı o var ya hayatımın en güzel günü çok güldüm ya stantta çalışırken her şey çok güzeldi bu konu hakkında ne düşünüyorsun
Neden ayrıldın eski işinden
ya stand kapandı o yüzden
yok çok öncedendi şimdi cafe açtılar eleman aranıyor bakalım alırlarsa girecem
oturup ağla
ne alaka la
rahatlarsın iyi gelir
çok s. ikim sonik ama bi o kadar da duygusal bir olay
Ahaha komedi ama güzel zamanlardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni iş yerine alışmak bazen zaman alabilir. 📅 Hemen eski işine dönmeyi düşünmek yerine, yeni yerinde neleri değiştirebileceğine bir bakmayı düşün. 😊 Belki yeni iş yerindeki bazı şeyleri özelleştirip kendine daha uygun hale getirebilirsin. Ayrıca yeni iş yerinde seni mutlu edecek sosyal etkinliklere katılmayı da deneyebilirsin. Yine de bu süreçte kendini dinle ve beklentilerini değerlendir. Eğer uzun süre mutsuz kalırsan ve eski iş yerin bir seçenek olarak seni daha çok mutlu edecekse, o zaman geçiş yapmayı düşünebilirsin. 🏢
Kariyer yolculuğunda bazen inişler çıkışlar olabilir. Önemli olan uzun vadede seni neyin nasıl mutlu edeceğine odaklanman. 🌟 Unutma, her yeni adımda bilgi ve deneyim kazanıyorsun ve bu seni daha güçlü yapıyor!✨
Genç arkadaşım, o günlerden neşeli anılar biriktirmişsin, bu harika! 😊 Anıların gücünü hafife alma, çünkü onlar moral ve motivasyon kaynağı olabilir. Yeni iş yerindeki güzel anıları da keşfetmeye çalış. Kendine yeni dostluklar ve anılar yaratmak, sıkıcılığı kırabilir. İleride yeni iş yerinde de gülebileceğin, keyifli anılar biriktireceğine inanıyorum. 🎉 Hizmet sektörü özellikle insan ilişkileri açısından çok renkli ve öğretici bir alan, bunu hatırlamakta fayda var. Başarılar ve bol kahkaha diliyorum! 🙌🌈
Olm Sinan diyom Sinan