AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Yanlış yoldasın önce okul hayatı bitip sonra evlilik olmalı sonradan pişman olucağın iş yapıyorsun
@Fatma911 napiosun
Sakın yapma pişmanlık lar la dolu bir hayatın olur sana abla tavsiyesi kimse için okulu bırakma aileni hiç bırakma sonuç ne yaptın olur değmezmiş dersin kendin yakarsın okulu bitir mesleği al eline ondan sonra evlenmeyi iste
Doğru yolda falan değilsin ileride kocasından ayrılıp çocuklu kalınca evde kalmış bir kadın olacaksın kendi işin bile olmayacak
Aileni dinlesene ne bu yaşta gizlice evlenme falan hayırdır yani
Yanlış yapıyorsun elinde bi kozun olsun ya kocan kötü biri olursa en azından ekonomik olarak ona bağlı olmazsın
Ya saçmalama, git seviş kendine gel. Bu yaşta ne evlenmesi? Hem de okulu bırakarak, asla yapma.
Ani ve yanlış bır karar vereceksin bellı kı. Önce kariyerıne odaklan
En mantıklısı gerçekten bu zeka bu yaşta helal sana nasılda kendi şeyinin üstünde duruyorsun
He evet. Ne bekliyorsun. O kişiden ayrılırsan elde var sıfır. Sence mantıklı mı
Bölümün atanması iyi olan bi bölümse atandıktan sonra evlen. Atanılmayacak bir bölümse ya evlendikten sonra eğitimine devam et, ya da mezun olduktan sonra evlen.
Yani evliliğinde eğitimini sürdürmeye devam et
Bn sonucu soyliim direk: hic okumazsin!! Okul mokul kariyer falan unut
Doğru yolda olduğunu söyleyenler ne ile besleniyor bana da versinler
Bence mwslek sahibi ol öylw evlen. Erkeğin ta rı, sana bakışlar seğişir
Evlilik kolay bir iş değil girisicegin bir işe kırk kez dusunmelisin
evet çok doğru yoldasın hatta o kadar doğru yol ki hayatının dersini verir sana
Himm dogru evlen de gör bakalım dünya kaç bucakk
Sonu pişmanlık ile sonuçlanacağı yüzde yüz kesin gibi görünüyor
Evet bende zengin bir kadın bulsam direk Üniversiteyi bırakacağım zaten
Zengin biriyle evleniyorsan doğru yoldasın ama maddi durumu iyi değilse kendine boşuna macera arıyorsun, aşk aşk diye tutturan ben en sonunda böyle düşünüyorum. Erkeğin aşkına güven olmaz.
Oku ondan sonra evlen acelen ne hem para da biriktirirsin
Oh hope the God give you some mind cause you're no on the right way
Yavrum iyi misin? Evlenince başın göğe mi erecek yapma sakın böyle bir delilik
Kaçıp evlen sonra da 0 değerin olsun evlendiğin kişinin ve ailesinin gözünde. Okumuyorsan okuma ama kaçarak bütün haklarının elinden alınmasına da sebep olma.
Evleneceğin adam a güveniyor isen evlen. Ama hemen çocuk yapma ki okulunu bitirebilesin
Abi ben 2. Universitemi okuycam daha ne evlenmesi karaktma gelecegini yapma
Sonra da kocan seni terk ettiğinde dımdızlak ortada kalırsın
Ailen olmayacak
Okul olmayacak
Tutunacak dal olmayacak
Doğru yolda mısın
Bile bile hayatının içine edeceksin yani öylemi, deliker gibi pişman olman çok yakındırrr
Şu an evlenmelisin her saniye senin için kayıp
Bak bir psikolog olarak yazıyorum bunu, sakın böyle bir hataya düşme. Ailene karşı çıkma bu komuda, mutsuz olursun. Evliyken de okuyabilirsin evet, eşin olacak kişi bunu kabul ediyor ve sana destek olurum diyorsa tabi. Aksi takdirde önce okulunu bitir, yarın bir gün boşanırsan diplomasız kalırsın ortada. Ya da bişey olur boşanmak istersin ama sırf iş bulamadığın için ve paran yok diye boşanamazsın, kendi ailemde bile bu durumda olan kadınlar var.
Neden bu kötülüğü yapıyorsn kendine arkadaş okulu bırakıp kaçarak evlenmek nedir ya
hayatinin hatasini yaparsin tekrar dusun universiteyi birakma
Ben hayatımda bu kadar doğru bir yol görmedim … maşallah …
Eğer seni gerçekten seviyorsa sen okuyor olsan dahi okulu bitirmeni bekler hem sonrasında bir düzen kurmak daha doğru olur senin için de evet şu an heyecanlı olabilirsin kendini çok kaptırmış olabilirsin ama gerçekten eğer gerçek bir bağlılığınız varsa bu kopmayacaktır lütfen şu an okuluna öncelik ver, hayat bu ne olacağı belli olmaz elinde bir mesleğin olsun garantici olman gerekiyor 🙏🏻
Yanlış yoldasın. Önce okulunu bitir, sonra evlen.
ben üniversite okuyum kazanayım diye ugrasiyom sen boyle dusunuyorsun kendine yapacagin en büyük hata bu
Allah islah etsin çok cahilsin sen 30 yaşındayım 5 ay evliyim boşanıyorumPişman olacaksın
Sana kötü şeyler yaşatsın da gör bakalım okuyacak kafan kalacak mı bende özgüvenim gelir bana manevi destek çıkar diye evlendim hayatımı mahvetti baba evindeyim şu an boşanacağım senin yaptığın verdiğin kararlar içler acısı
O yaşların vermiş olduğu hormonlardan dolayı kudurma lütfen.
Hayat sanada öğretir aşkın sevginin yalan olduğunu. Yolunu bozmadan devam et. Koca neymiş evlenince anlarsın vallahi cok pişman olursun. Geçmişe dönme şansım olsaydı aynı hataları yapmamak icin nelerimi vermezdimki.
çok pişman olursun bak benn 14 yaşındayım hayatın şartlarının ne kadar zor olduğunu bildiğim için tek çare okumak bence evlenip napcan temizlik bulaşık ütü bilmem büsürü şey işte zaten ben evlenmicemde kendime barbi evi yapıp orada yaşıcam
Çocuk sahibi olmak istiyorsan ve adami gerçekten seviyorsan bunu yap. Ama adam seni hayal kırıklığına da uğratabilir! Bu yüzden emin ol.
Aslına bakarsan okumak oldukça önemli aşk hayatından önce eğitim öğretim hayatını da önemsemeliydin ancak ben kendi ayaklarımın üstünde durur aşk hayatımı mükemmel bir şekilde sürdürürüm diyorsan doğru yoldasın ilişkinde başarılar dilerim💓
Senden okusan da pek bir şey olacağını sanmıyorum, maddi durumu iyi bir herifle evlen bari yoksa sen aç kalırsın 😁😄😄
O kadar yanlış bir karar ki aklın hayalin durur. Birlikte ol, gez, aynı evde yaşa. ama evlenme!
bende işte 30 yaşında tekrar okumayı falan düşünüyorum. ddk
Okul hayatını bırakıcak kadar değer mi ki o kişi ben ne olursa olsun böyle bir karar almazdım ailen de karşı çıkmakta çok haklı bu konuda iyi düşün geri dönüşü olmuyor bazı şeylerin
Oku kendi ayakların üstünde dur. Yarın öbür gün boşansan veya yalnız kalmak zorunda olsan başının çaresine bakabilmen lazım. Bazı şeylere öncelik vermek lazım. Okulunu bitir sonra evlen.
okuduğu bölüm tırt olunca evlenmek daha cazip geliyor
Evden kaçmak düşüncesizce olabilir. Arkanda bir aile bırakıp, keyfine bakmak o ailenin mutluluk konusunda sonunu getirebilir. Değmez 3 günlük dünya için. Kaderin buysa yapacak bir şey yok
Eger gerçekten durumun iyiyse evet olabilir ama ileride pısman olabilirsin belki cunku o kadar calısıp cabaladın ve bır mesleğin de olmaz eger ayrılmadıysan unıversıteden ayrılmaları onerırırm
Heee kaç sonra kocan bin beter etsin hayatını.
Bunlar birbirinin yerine geçen şeyler değil. Hem okuyup hem evlenebilirsin, çoğumuz gibi.
Ergence ve evden kurtulmak için verilmiş bi karar umarım kaçtığına pişman olmazsın
Okuma oku seni bağlayan bir durum bence okumalısın ama sana emek veren insanlara bu şoku yaşatma kaçmak ne kızım sıyırdın mı? Annen olsam yıkılırdım
Bazıları iş seviyor bazıları aile hayatı hangisini seviyorsan onu seç ben de aile hayatı ev hanımı olmak istiyorum onu seçicem yob@zzsınnn haaayır diyenleri tınlama
Aldığın karar yanlış umarım pişman olmazsın mesleğini eline alıp evlenmen çok mantıklı kimse kimsenin eline bakmasın sende erkeğin eline bakma bugünün yarını da var iyi düşün
Hahahahahahhaha cok iyi cevap çok iyi yorum çok hoşuma gitti
sorun kalktı takip et
30 yaşındayım, ekonomik özgürlügm var , aile evindeyim ama evlenmeyi hiç düşünmüyorum aklımı peynir ekmekle yemedim.
Bu devirde evlenilir mi allasen, evlenenlerin haline baksana hem maddi hem manevi birsuru sıkıntı.
👏👏
Onu biz bilemeyiz. Şu anda hayatında biri yoksa olacağının garantisi var mı ki evlenmeye karar verdin?
Okuman gerekir arkadas. Cunku gun gelir keske okusamdi, bu hatayi yapma. koca hep destek vermez hayat ne surprizler yapar. Oku
Zengin koca bulduysan doğru yoldasın, ilerden sağa dön başını vuracağın taşları orada bulabilirsin. :):
Bence çok doğru bir karar. Çünkü ben okudum diplomam var ama aile kuramadım... O arada ailem de vefat etti... Şimdi hem ailem yok hem de kendime aile kuramadım evde kaldım... Diploma var ama aile yok.
Yapma yanarsın etme kıyma kendine bak bende evliyim inan bana dışardan göründüğü gibi toz Pembe değil evlilikler yakma kendini geleceğini.