AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Ne mezunu olduğu önemli değil. Önemli olan kendini geliştirmiş olması. Okumakla adam olunmaz
erkek evlenebilir kadın kendinden yüksek biri ile evlenmeli
Bu düşünce nedir Allah aşkına. Ne cahilsiniz ya
Bana cahil diyene kadar senden önce kendine bak
farketmez ben üst düzey yöneticiyim ilk okulda olabilir öyle seye erkekler takılmaz kızlar takılır genelde
Beklentin ne onu söyle istersen çok sığır tanıyorum okumuş 😂
Kendi işinde gücünde, kazancı iyi biriyse olur. Üniversite mezunuyum.
Lisansüstü mezunuyum. Kendi geliştirmiş olması önemli
Ben üniversite karşımdaki insan yeterince zenginse ve anlaşabiliyorsak eğitim durumuna bakmam
Seviyorsam evlenirim. Şu an 2. ve 3. üniversitemi okuyorum
Cevap evet evlenirdim neden olmasın neden seçici olayım ki
Evlilik kader işi. Olmaz diyen büyük konuşur. Birde bakar , evlilik olur.
İyi bir bölüm bitiren zaten evlenmemeli hiç bir zaman mantık işi değil sevda can yakıyor
Evlenmezdim, çünkü arada ciddi fark oluyor (kendine bir şeyler katmışsa).
Neden evlenmeyeyim seviyorsam okul insana ne katıyor hiçbirssy önemli olan kendini gelistirmek
Ortaokul mezunu biri benim kadar aydın ve açık görüşlü olmayacaktır o yüzden evlenmem
Seversem evlenirim ya ben kendim üniversite okuyorum şimdi
Bölüm ne? Bence anatomi
Lise mezunuyum üni mezunu olmadı iyi olur erkeğin
Kendini geliştirmesine bağlı okumuş çok cahil okuyamamış çok bilgili donanımlı insan var
Hayır evlenmem, lise mezunuyum ve şu an üniversite 1. Sınıfım
İnsan olduktan sonra hiç önemi yok. Aldatmasın hainlik yapmasın fakir dahi olsa evet beraber olurum
Ayır akademik şeviyem en kütü aynı oymalı aşağısı olmaz 📚📚
Düzgün bir işi, parası, güzelliği, sevgisi varsa evet.
Lise ve üniversite olması önemli değil insan olsun önce
Ülkedd 3,4 okul harici gerisi üni bile değl o yüzden cok takmamalı..
Kendini geliştirdiği sürece sorun yok, neden evlenmiyim okul ezbere dayalı bir sistem maalesef
Hayır en az denk olmak isterim… çift üniversite mezunuyum…
Ne iş yapıyorsunuz?
Çift üniversite? 2 yıllık ve açıköğretim tamamlamayı mı diyorsun? Peki …
@Üzgünçocuk06 ben de öyle tahmin ettim.
Yüksek lisans yapıyorum ama büyük konuşmam olabilir de olmayabilir de
Okuduğu okul önemli değil, seviyorsam ve kendini geliştirmiş ise hele de hiç önemli değil
Kimseyle evlenmem. 6284 ve İstanbul Sözleşmesi kaldırılmalı öncelikle
Üni mezunuyum aşık değilsem ki inanmıyorum aşk a büyük ihtimalle olmaz
Eğitim seviyem doktora. Önemli olan kafa yapısı ama ortaokul mezunuyla yapamazdım sanırım.
Ortaokul mezunuyla eğlenir, lise mezunuyla evlenirim 🤣
Lise mezunuyum ama açıktan bitirdim, lisan önemli değil insan önemli.
Üniversite mezunuyum, sanmıyorum kafa yapılarımız farklı olur ama seversem belli de olmaz bu işler eğitimli olmasını isterim ama
Üniversite mezunuyum evleneceğim kişinin eğitimi durumu çok önemli değil oturmasını kalkmasını nerde konuşacağını bilsin yeter yani
Diploma bu konuda önemli değil. Karşınızdaki insanın kişiliği, düşünce yapısı önemli. Üniversite bitirip iki köyün otlatamayacak adamlar görüyorum
Yaşadığım yer de eğitim düzeyi yüksek ortaokul mezunu bulmak zor.
Evet evleneceğim insanda oturma kalkma namus sadakat arıyorum ben diploma değil
Allahına kurban
Sağol bunlar anlamazlar böyle şeylerden dertleri para hep
Parayı seçenin sonlarını öyle bir gördümki anlatsam ibretten ağlarlar
Bana bi yazsana🙂
kendini geliştirmiş iş sahibi olmus saygılı seven biriyse neden olmasın ama sen üni mezunuysan o da kendini gelistrirmemis cahil biseyse olmaz kafanız uyusmaz bi kere
Okul diplomasının insanı geliştirmesiyle uzaktan yakından bir alakası yok nece okumuşlar var eşekten farkı yok nece ilkokul ortaokul mezunlarını gördüm aklın şaşar
Ben öyle bir hata yaptım sakın yapmayın bi yerden sonra her şey bitiyor ve sohbet bile edemiyoruz
Lisans bitirdim ama bu bi engel değil yav yani ona göre değerlendirmem
Üniversite okumuş biriyle evlenmem onun haricinde herkesle evlenirim🤣🤣
4+4+4 sistemi var Türkiye'de. Yani benim yaşıtlarımın orta okul mezunu olması çok zor.
Bir kadın olarak kesinlikle ortaokul mezunu olmamalı eğer öyleysede ekonomik bir dayanağı olma yoksa erkekler güç gösterisi yapıyor köleymişiz gibi
Evlenirdim. Bende ortaokul mezunuyum lise 2 de bıraktım.
Üniversite mezunuyum , hakeden biriyise statüsü çok önemli değil, üni mezunuyum.
Kendi dengimde birini tercih ederim. Okumamış cahil biri ile anlaşamam. Denendi onaylandı.
Atanmış öğretmen, hemşire olup ortaokul mezunuyla evli çok kadın tanıdım.
Erkek evlenir hiçbir kadın bu erkeğe sadık olamaz, saygı duymaz
Lise mezunum ama üniversite düşünüyorum ve ortaokul mezunu birini istemezdim
Ben diplomaya değil kişiliğe bakarım bunu sormam bile
Kişiliğe uyuma denkliğe bakarım ben üni
Bakış açıları farklı olur ne mezunusun sen
@Dogan_1905 üni yazmıştım. İşte ben kağıda değil o açıya bakarım
Peki bu düşüncenin sahibi ni merak ettim eke gek
@Dogan_1905 sebebi derken? Uyum kişilik işi gücü denklik yeterli
Ben seni merak ettim ondan dolayı beni ekle dedim
@Dogan_1905 eklemiyorun kimseyyi 0 ama saçma zaten kimseye tanısirken ne mezunu diye sorulur mu işi gücü sorulur. Ben kimseye bugüne kadar sormadım bunu sadece tanışma değil sonrasında da ve bana sorulsa gıcık olurum adamdan puan kırarım
Farklı düşüncen var işimiz de gücümüz deyiz ondan seni tanımak istiyorum
@Dogan_1905 Farklı değil bence. Kimse ne mezunusun diye zaten sormuyordur. Yaşın uymaz ben kimseyle tanışmıyorum fakat farklı olduğum her konuda doğrudur
Neden tanismiyorsun kendine koydugun bir yasak mı bu
@Dogan_1905 yoo burada herkes anonim kim kimdir görünmüyor ne çıkar kim bilir. Zaten yaş uyumu şehir uyumu da lazım erkekler malum sadakat yok boş boşuna tanışmaya ne gerek var. Kısa sohbetler için soru yorumlar yeterli
Belki uzun bir sohbet olucak vok dik kafalı olma ekle.
@Dogan_1905 senin yaşında biriyle sohbetin sonu yok. Hiç girmeyelim
Sen kaç yaşındasın , on yargılı olma girelim işte
@Dogan_1905 maalesef, görünen aralık
Kendini geri cekiyosun.
@Dogan_1905 olması gereken bu, yoksa ne farkım kalır. Uygun birine denk gelmek burada mucize gibi bir şey
Buyur gel diyorum hala ordan konuşuyorsun ne kaybedersin
@Dogan_1905 by by
Özgüvenin yok ancak böyle anonim şekilde yorumlar yaparsın ergen gibide by by dediğine göre henüz gelişim çağında sin hayırlı günler sana 😉🤚
@Dogan_1905 kadın istemiyor işte özgüvenli olduğu için de hayır diyebiliyor. Herkes size evet demek zorunda mı kardeşim
Anladım abla sağol yalnız özelden konuşuyoruz baybsana
@Dogan_1905 saçmalama konuştuğumuz filan yok
O zaman ben talibim
Sana
Kız
@Rua8138 yaşın tutmaz 😉
Kız 8 yaş çok değil varsın
10 yaşdan fazla olsun
Yaş önemli degil benim için
Bana bir şans ver
Lütfen
@Rua8138 benim için önemli bunu diyeni çok duydum ama hiçbirine evet demedim, diploma değil ama yaş görünüm vs her şeyde denklik olmalı
Zeka seviyesi önemli ama bu bitirdigi okulla alakali bisey değil bence
Okulun önemi yok artık ünv gidip bozulacağına okumamış temiz ile evlenmeyi yeğlerim
sevdiğimi statüsü için seven ile evlenemyin zaten. sevdiğim ile ile evlenirim. mezuniyeti veya ekonomik durumu beni ilgilendirmez
Diplomaya göre eş seçimi yapanlar derecesi yüksek olduğu için değil geliri yüksek olur diye seçtiğini düşünüyorum
Ben üniversite mezunuyum sevgilim lise ( EML) mezunu denklik sadece meslekle, parayla olmaz anlaşabiliyorsan ne mutlu
Kendini geliştirmiş aklı başında birisi ise olabilir tabi, aynı şeylerden hoşlanıyor ve konuşabiliyorsak neden olmasın!!!
Ben daha lise okuyom abla, onun okumama sebebine göre fikrim değişir, mecburiyetten okuyamadiysa sorun olmaz
Evlenirim ben üniv mezunuyum öylede birini sevdim amanasip olmadi adamsa efendiyse namusluysa bunlar cidden boş ne okumus hanzolar varr
Yeterki Allah sevgisi imanı ve karakteri yerinde olsun malum doktoralı zinakar yerinde cennetlik ortaokul mezununu tercih ederim iyi forumlar