Diyelim ki siz üniversite mezunusunuz, sevgiliniz ise ilkokul mezunu. Bu durum ilişkinizi etkiler miydi?

Diyelim ki siz üniversite mezunusunuz, sevgiliniz ise ilkokul mezunu. Bu durum ilişkinizi etkiler miydi?

Cahil kalmadıysa, kendini geliştirdiyse, bilgili ve olgunsa neden olmasın? Cidden okuyup, bir yerlere gelip olgunluğa erişemeyen insanlar yerine kendini geliştirme çabasında olan ilkokul mezunlarını tercih ederim.
İlkokul mezunu deyip geçmeyin, 2 teyzem var ilkokul mezunu ama çoğu insanın bilmediği bilgiye, çoğu insanın sahip olmadığı zekaya sahipler.
Eğitim seviyesine takılmıyorum ama en azından biraz kendini geliştirmiş olması lazım kafa yapısı olarak ve ilkokula kadar okumuş birisi kendini zeka olarak fazla geliştirememiştir sanmıyorum evlilik yapmazdım galiba Çünkü kişinin kendini geliştirmesi için bir şeyleri gayret etmesi için belli ortamlara girmesi gerekiyor ve bu ortamlar lisede ve üniversitede ancak oluşuyor
Elbette. üniversite mezunu davar çok memlekette. Okumakla adam olunmuyor
Kendini yetiştirmiş, aile terbiyesi almış bir adam bin tane üni. mezunununda iyidir
Egosu da yoksa bu konuda mis gibi yürür her şey
Adam gibi karısına sahip çıkarda severse. Neden olmasın.
Her zaman diyorum. Sabırlı sevecan iyi kalpli insanları sevin. Onlar sizi yarı yolda bırakmaz. :)
Cevap
24Cevap
Iliskilerde kultur uyumu sart yani arada oyle bi ucurum olursa buda arkadaslik ortamlarinin uyumsuz olmasina ve bazi zamanlarda eglencenin anlamsizca gulunup gecmesine neden olabilir iki taraf adinada tabi yetistigi sehre gorede degisir bu durum
Üniversite mezunu olunca cokmu kaliteli oluyorsun onu anlamadım? Lise mezunuyum bu arada ülkede her köşede olan bakkal kadar üniversite açıldı okudugunuz okulun bir anlami yok yani liesede zorunlu geçmek gibi oldu universite. Aile komple uni mezunu ama kimse çalışmıyor ticaret yapıyor. Üniversiteye kalsalardi aç kalmislardi.
Etkilemez. Zaten günümüz üniversite mezunları, eskinin ilkokul mezunlarindan geride olunca, üniversite mezunu olmanın bir değeri kalmıyor.
Hayır evlenmedim. Çünkü çok kısa bir süre içinde aradaki seviye farkı ortaya çıkacak. Kaldı ki bizim erkek müsveddelerindeki aşağılık kompleksi şiddete kadar varabiliyor. Herkes dengiyle olsun.
tabikide evlenirim diplomayla karakter ahlak dürüstlük sadakat kazanılmıyor yeterki aradığım gibi birisi olsun
Eğelenir miydim bilmiyorum ama ilişkiyi etkileyen yönleri olabilir ama o kendini de geliştirebilir mezun diye öğrenmemek zorunda değil
Engel değildir benim için dekan ya da ilkokul mezunu olması. Kişilik karakter kendini nasıl yetiştirmiş bunlar önemli benim için
İlkokul mezunu insanların bilinci genelde dar ilerde soru olur dünyaları farklı kendini geliştirenleri ayırıyorum tabiki
Eğer kendini çeşitli alanlarda geliştirmiş ve hala da kendini geliştirmeye devam ediyor ise sıkıntı yok
Kişisel gelişimi önemli tahsil birsey ifade etmiyor kendini geliştirmişse o bana yeterli.
Kafalar birbirine uyduktan sonra kendini gelistirmisse eğer niye olmasın?
Babam askeri lise mezunu annem ilkokul. Demekki oluyormuş
Evlenmezdim bir süre konuştuktan sonra farkı görüceksin
Evlenirim. Kişinin kendini geliştirip bir şeyler katabilmesi daha önemli bence.
Aşk bu 40 yaş farkı olanlar oluyor ise onlarda olabilir bence. Bende olurum.
Asla, ben 4 üni bitireyim o ilkokul zar zor bitirsin, olmaz öyle 🙄🙄
ilk 500 de birtane türk üniversitesi yok 40 tane bitirsen ne olacak sosyal kulüpten başka bir şey değil, zaten Türkiyede okumak zeka değil maddi imkan meselesidir. Bizde okuduk ne oldu yani uçma özelliği mi kazandık 🤣
Ne mezunu olduğu bence önemli değildir diye düşünüyorum Önemli olan düşünceler.
Ülkenin eğitim sisteminde üniversite mezununun bi artısı olduğunu düşünmüyorum eğer iyi bir üniversite değilse
Siz kızlar babanız yaşında çocuklu her haltı yemiş erkekle evleniyorsunuz ilk okula mi evlenmiycen ilginc
Okul her şey değil ki insan kendi kendini geliştirir. Okuldan önce insanlığına bak
Bunu sorun etmem
Okul durumu etkilemez düşünceleri daha önemli
Evlenmek neysede mutlu olurmusun?
Büyük ihtimalle evlenmezdim.
Hayır en az lise mezunu olmalı
Aşk bu gönül kimde mutluysa ona bakar
Hayır etkilemez evlenirdim
Evlenmeden önce okul da listeye girdi ✅
Kendini geliştirmişse olabilir.
Üniversite bile olsa bir farkı yok
kendini geliştiren biri olduktan sonra tabiki..
Etkiler, beni anlayıp uyum sağlayamaz
Her şey hayata bakışıyla ilgili
Olmaz evlenmem
Niye olmasın
Hayır
evet tabikide
Evlenemem sanirim ya
Evlenmem.
Hayir
Tek kriter bu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?