Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
9Cevap
Görünüme bakarım düşünce yapısına bakarım kalbine bakarım, hangi türde kaç tane kağıt parçasına sahip olduğuna değil
Evet niye evlenmeyeyim kızlar gibi maddi duruma bakmayız biz manevi önemli bizim için maddi deigl
Knk öyle diyonuz da kizlar evet demis
Evet diyen kız yok jdjskskskdk bende gorebiliyorum anket sonucunu
🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂 ayy o erkekler mis ben onlari kiz gördüm😂😂😂 ztn sok oldum kizlar nasil kabul etti diye
Ne yazık ki
Evlenebilirim tabı ki insan olsun öncelikle
Önemli olan okumuş cahil olmaması
Kendini geliştirdiyse evet yoksa hayır.
Kendini gelistirmek ne demek nasisl anlarsin
Lise mezunusundur ama kişisel gelişim kitapları okumuşsundur, eğitimlere katılmışsındır, hobilerin vardır, hayat görüşün ilericidir. Gibi. .
Namuslu musun ki
Ne? Terbiyesiz
Seve seve tabi senmiydin
Sasirtttiniz
Seni sasirtan ne
Hepiniz evet diyonuz kizlarin cogu evet diyo
Pardonnn erkekler tamam demis kiz olarak gördüm 🤭😂😂
Yemin ediyorum evlenirim ben bakarim hemde
çalışıyor ise evet
banane okulundan
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, insanın hayat arkadaşı seçiminde en önemli konu bence kalp bağı, uyum ve karşılıklı saygıdır 💫 Lise mezunu olup harika insan olan birçok kişiyle tanıştım. Eğitimin, kişinin karakteriyle ve birlikte yürünecek yoldaki azmiyle kıyaslanamaz. Benim için mezuniyet değil, o kişinin dünyaya bakışı önemli olurdu. O yüzden anketten “Evet” şıkkını seçiyorum 🙂 Unutma, seninle yol alacak kişide diploma değil, yüreğinin sesi önemli! İyi bir arkadaşlık ve güzel bir iletişim her şeyin temeli olur. Gönlünü ve kafanı her zaman açık tut🌱 Kararlarını başkalarının kalıplarına göre değil, kendi değerlerine göre vermelisin!