- Eğitim & Kariyer konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılLise mezunu bekçi ise söylediğin büyük kul hakkı çünkü ondan daha üstün ne mühendisler müfettişler denetmenler öğretmenler var bizim kafa da var herhalde hala okumaya devam ediyoruz girelim o zaman ortaöğretim kpss bekçi olalım kolayı varmış bence o kadar da alamaz dediğim gibi daha üstün şeyler var bekçiye sıra gelene kadar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılbir ara geceleyin fabrikada güvenlik görevlisiydim aslında düşünüldüğünden iyi aslında gündüz dışarı çıkıp işini yapabiliyorsun gündüzden daha az iş yapıyor ve daha sakin oluyor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Bekçilik maaşları gerçekten tatmin edici olabilir ama gece çalışmanın getirdiği zorluklar kişiden kişiye değişir. Herkesin biyolojik saati farklı çalışıyor. Senin için gündüz çalışmak daha uyumlu geliyorsa, bu meslek sana zorlayıcı olabilir. Ama eğer sabırlı ve güvenlik konularına ilgi duyan biriysen, değerlendirmeye değer bir meslek! 💼
Kariyer yolculuğunda maaş kadar işin sana uygun olup olmadığını da göz önünde bulundurmayı unutma. Hayatta en büyük başarı, sevdiğin işi yapabilmekte saklı. 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılGece bekçisi olmak güzeldir gadası
Gündüzleri de vardiyası oluyor00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 38,6b cevap paylaştı.
u 1 yılevet ben çok isterdim tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKıskanç 🦮 ler ,
1. bekçiler Şu an ki zamla 50 bin maaş alıyor bu soruda söylenen rakam polisler icin , delinin biri kuyuya bi tas atmış misali
2. Sizin o ortada göremiyoruz dediğiniz bekçilerin tamaminı bilmem ama benim bildiklerim gecenin ayazında dışardalar , kahvede orada burada gördüklerinizde bırakın da bi içleri ısınsın
3. Hiç birinin bos kalamayacak kadar sıkı takipleri var , polis noktalarına , çevirme yanlarına veriyorlar 5 saat ayakta dikiliyorlar
4. boşta kalmış öğretmenlerin vs çoğu da ya polis ya bekçi , çoğu lisans mezunu
5. Bu insanların %90 I gündüzü görmüyor sabaha kadar çalışıp akşama kadar uyuyor bi bağışıklık nasıl pert oluyor onu düşünün
6. Yetkileri kısıtlandı , üst arama vs yetkileri yok Buda yeni oldu çalışanın sucu degil sonuçta
7. Buldukları her olay icin yasaklı madde vs izin günleri oluyor emin olun çalışıp icraat yazdırmak icin çabaları var
bi avuç 🦮 bu ülke için çalışan hiç bir emniyet personelini askeri kötüler diye kötü olmazlar. Çürük elma her meslekte vardır.
36 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHa bu arada bide , geceleri sizin malum yerinizde pire uçuşurken onlar sokak sokak tespit edilen yerlerde yasa dışı kumar fuhus vs yerlere baskın vs yapıyorlar , polisten tek farkları üniforma aşalayıcı söylemleriniz icin utanın biraz , çevirmede rüşvetçi polislerde var işini yapanlarda herkes bir degil kısacası konu rütbe degil insanlık
- 1 yıl
Üst arama yetkileri var bu arada.
- 1 yıl
Üst arayıp kimlik sorabiliyorlar ki her zaman vardı bu
- 1 yıl
Hayatında kaç bekçi gördün?
Cevap sahibi1 yıl@CamdakiBuğu üst arama yetkileri yok kaldırıldı , çok şüpheli olursa dıştan yokluyorlar
Cevap sahibi1 yıl@nicksiz1kız emniyet personeliyim yeterli mi cevap?
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTam benlik iş maas da iyi gece sporunu yap ye ic para cok cok iyi yorumlara baktim yari dogru tam dogru yanlis söylemler var hani cok duzgunuz bekcilik mi sorun oldu bir yandan su var kendileri alamiyor bu maasi ondan cildiriyorlar var bunun icin öğretmenlere bak ne oluyor 1 yılda kac gun calisiyor yat aşagi g. ot yukari bugun cuma yarin cumartesi pazar tatil yaz tatili resmi tatiller aldiklari maas fazla begenmiyorlar sorsan ögretmenim öğretmenlik kalmadi egitim kalmadi neyden bahsediyin herseye agiari aciliyor kendilerine sesleri kesiliyor cemkiriyorlar demiyoar ki benim aldigim bir kurusu bana helal mi diye kimse demiyor ama haram tatli geliyor tabi o zaman hic bir seye ses etmyecen haram yiyip de helal olmasimi bekleyemezsin bu millete önce adam insanlik ogretilmeli zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMadem varlar da niye biz kizlar olarak geceleri, aksamlari rahat dolasamiyoruz? Bu para boşa mi? Kaldi ki bazen erkekler bilr gece rahat dolasamiyor. Ha gece ne isiniz vs derseniz milletin işi gucu de var. Hemsiresi, doktoru bazen gece yarisi nobet degisimi oluyor. 16-18 saatlik nöbetler var. Illaki geceye, havanin karanlik oldugu vakte denk gelirsin. Bu işi yapmiyorum ama tahminen soyluyorum. Vardir gecenin bir saatinde işi biten, nobeti devredenler vs.
70 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılİnanılmaz derecede gereksiz bir iş ve aynı zamanda ekonomik olarak bir israf!
Verilen saçma sapan yetkiler ile kendilerini bazen polis gibi görüyorlar ve kasıla kasıla yürüyorlar.
Bir doktor veya öğretmenin yıllarca okuduğunu, eğitim aldığını, eğitim verdiğini, yeni doktor ve öğrencilere katkıda bulunduğunu düşünürsek, pardon ama bu polis kırması adamlar ne işe yarıyor?
Büyük çoğunluğunun özellikle akp ve mhp kadrolarından oluştuğunu da ekleyelim.66 Yorumla- 1 yıl
Polisin yetişemediği yerlere bekçi yetişiyor işte
- 1 yıl
@milliyetçitalebe Bu sistemi getirenin gram kadar kafası ve zekası olsaydı, polisin yetişemediği yerlere polis atardı. Ama öyle hacıların hocaların elini, eteğini öpen, tarikat ve cemaat evlerinden çıkma polisler değil. Vatan ve görev aşkıyla yanan, sınavları başarı ile geçen ama mülakatlarda Atatürkçü olduğu için elenen polis adayları şeklinde.
- 1 yıl
Size göre her dindar olan vatan millet düşmanı olmuş zaten
- 1 yıl
@milliyetçitalebe Her dindar olan değil. Lafımı çarpıtma! İki arkadaşım bu sebeple elendi. Biri astsubay diğeri ise polislik sınavlarında elendi.
İkisi de yazılı sınavları, fiziksel idman sınavlarını en üst puanla sonuçlandırdı ama mülakatta kaldılar ve onlardan daha başarısız, hantal kişiler alınmış.
Hakkıyla, hukukuyla ve emeği ile kazananlar bir partinin gençlik kollarından değil diye ya da bir cemaat üyesi değil diye eleniyor.
Bizzat ben güvenlik görevlisi olarak buradaki havalimanına iki arkadaşımla birlikte başvuruya gittiğimde, dönemin müdür açık açık "akp gençlik kollarına üyeliğiniz var mı" diye zerre kadar utanmadan soru sordu.
Neyin duyarını kasıyorsun bana! - 1 yıl
@milliyetçitalebe kes sesini
- 1 yıl
@Alcaponemayk___ 3 . Kişi olarak sohbete dalanların bak sonu iyi bitmez uza o yüzden
- Eğitim & Kariyer konusunda 446 cevap paylaştı.
1 yılBekçi olan bir arkadaşımdan biliyorum bütün gece boyunca gün aydınlanana kadar görev aldıkları bölgede dolaşıyorlar Aslında işleri o mahalledeki ya da sokaktaki güvenliği sağlamak uykusuzluk dışında çok fazla zorluğu olduğunu düşünmüyorum. Almış olduklarını maaş bana fazla geldi
30 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 984 cevap paylaştı.
s 1 yılTam benlik iş aslında da neyse. Sanki babalarının hayrına çalışıyorlarmış gibi savunanlaro görünce bi güldüm sabah sabah, sanki dağa çıkıp terörist avlıyorlar. Zaten bu işi seçtiyse bunları kabul ederek seçiyor neymiş bağışıklıkları alt üst oluyormuş falan filan. Gelin onu asgari ücrete tekstilde çalışıp eli kolu yara olanlara anlatın
10 Yorumla İsterdim. Bekçiside, poliside, askeride, jandarmasıda hepsi bu ülkenin bir güvenlik gücüdür. Kimseyi aşağılamaya ya da küçük görmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Helalinden ekmeğini kazanıyorlar, her meslek grubunda olduğu gibi onların arasında da var çürük elmalar ama bu bütünü bozamaz. Devletimiz ve milletimiz var olsun, tüm emniyet ve silahlı kuvvetler çalışanlarına selam olsun, hayırlı geceler.🫡
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 479 cevap paylaştı.
1 yılBekçilerin maaşı yeni gelen zam ile tam olarak 50 bin oldu ve 2 gün çalışıp 1 gün istirahatleri vardır günlük 8 saattir. Çoğu, Antalya için söylüyorum üniversite mezunu ama bekçi olarak tanımlandığı için vatandaş pek saygı göstermiyor olay bu (: aynı adamı başka üniforma içine koy saygınlık kazanır bütün olay üniforma, hürmetler.
10 Yorumla
1 yılAma oha ya ben bekçi oluyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar
60 YorumlaUtanc verici bir ogretmenin 45 bin aldığını ulkede sonradan torpille bekci olup bide kendilerini polisten ustun görmeleri gerçekten inanilmaz bir ulkedeyiz biri bana ne yaptiklarini anlatsin 10 bekci ayni yerde dolaşıyor koyun gibi
311 Yorumla- 1 yıl
Koyunlar çünkü. Hiçbir işe yaramayıp boş yere para alıyorlar.
- 1 yıl
@Baran_Günay bunlara israf edip soludugumuz havadan vergi alacaklar yakinda
- 1 yıl
Gerçekten de öyle. Aldıkları parayı hak etmiyorlar bile. Halktan kestikleri vergiler boş vasıfsızlara maaş olarak gidiyor. Ben hakkımı helal etmiyorum.
Bu ülkenin pllisi var, jandarması var. Bekçiler gereksiz israf. - 1 yıl
@Baran_Günay aynen öyle kesinlikle haklısın
- 1 yıl
hiçbir şey çekmiyorlar kardeşim öğrencilik hayattım boyunca hem özelde hemde devlette işinin hakkını veren öğretmen görmedim maaşı cep yapıyor hepsi yan gelip yatıyor tatillerde sıcak sıcak sınıfta kafasına göre takılıyor. Tatiller öğretmenler gününde hediyeler ne çekiyormuş bu öğretmenler çocuk sesi mi? Dünyanın en masum sesi. Silah sesinden daha güvenli en rahat meslektir. Öğretmenin işi basit devlete atandıysa bu maaş normal öğretmene
Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. gercekten 60 alıyorlar ve bu bir mühendis maası kamuda. yani devlet diyorki bi mühendis ile lise mezunu sartıyla alınan ve işinin temeli fiizksel güce dayalı bir işte calısan aynı.
21 Yorumla- 1 yıl
Çalışma şartları bambaşka ama
1 yılbu kadar çok guvenlik varsa ülkede beden bu kadar olay oluyor?
40 Yorumla2 yıl öncesinin 5.809 tl gibi düşün her şey 10 katı arttı gelir terazisi değişmez sq parası o benim için bende saplarım zammı mngdmn hukumeti maaş yarıştırıyor maniple ediyor milleti ekmek 12.5 oldu heeeeeyyy Allahım mal olmayın ln
01 Yorumlaöğretmenden. bile. fazla. maaş. alması. kanıma. dokunuyor
553 Yorumla- 1 yıl
Öğretmen çok çalışmıyor ki 6-7 ay tatil yapiyolar zaten
- 1 yıl
@Opucukopucj öğretmen. olmayan. öğretmenler. hakkında. yorum. yapmasın.
- 1 yıl
Dünyanın en rahat mesleği öğretmenlik tır
- 1 yıl
Evet öğretmenlik rahat meslek zaten çoğu insan öğretmenliği sırf tatilleri çok diye kolay diye seçiyor
- 1 yıl
@Opucukopucj siz. öğretmen. olmadan. bilemezsiniz. ayrıca. kafası. olmayan. okumayan. öğretmen. olamıyor. bekçiler. gibi. bedavadan. gelmedik. bu. mesleğe
- 1 yıl
Ben öğretmenim bu arada
- 1 yıl
Vallahi ayıp. Katılıyorum. Meslek lisesinde öğretmenlik yapıyorum, haftada 44 saat dersim var, cehennem azabı gibi. Öğretmenler çalışmıyor ve az çalışıyor diyenler kesinlikle ya kıskançliktan ya da kendilerinin iş ahlakı olmadığındandir.
- 1 yıl
@İneklipicama. kesinlikle. o. yüzden. dedim. öğretmenlik. yapmayan. yorum. yapmasın. diye. anlayamazlar. bilemezler. çünkü
- 1 yıl
Öğretmenler yan gelip yatıyor zorluk çekiyorsanız tercih etmeseydiniz. Doktora mühendise göre çook rahatsınız öğretmenle bekçi aynı konumda hatta öğretmen daha rahat 7 8 ay çalışıyorlar bekçinin doktorun 30 gün izni var. Öğretmen yarı yıl tatili dini resmî bayramlar yaz tatili kar yağınca tatil birde öğretmenden fazla maaş alması dokunuyor demiş. d sanki 11 ay çalışıyorlarda..
- 1 yıl
bekçide tüm gün oturuyor
- 1 yıl
sanırsın 10 saat ayakta
- 1 yıl
sizin ordakiler asker galiba
- 1 yıl
sen 10 saat ayakta dur bakalım o bacakların ne hale geliyor izle sonra
- 1 yıl
bekçiliğe zor diyor ya ahah benimde arkadaşım bekçi ondan kolay iş yok
- 1 yıl
asker mi lan bu ne can güvenliği belinde silah sanki sınırda yaşıyor
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan sen mi 10 saat ayakta duruyorsun. d sende onu yapacak göz yok. Bekçilikten kolay iş öğretmenlik. Arkadaşa gerek yok öğretmenleri görüyoruz bir eli yağda bir eli balda hepsinin ohhhhh gelsin tatiller gelsin yattığı yerden yarım yamalak anlattığı derslerle paralar
- 1 yıl
ben değil annem öğretmen ben öyle mesleği tercih etmem zaten
- 1 yıl
bekçi dediğin ne peki polis mi
- 1 yıl
🤣🤣 bekçiyi polis sanıyon sende herhalde
- 1 yıl
sınavlar notlar da kendi kendine hesaplanıyordu zaten dimi ayn kolaysa ol o zaman öğretmen görelim
- 1 yıl
Öğret olaydiniz sizde anlayaydiniz bilmediğin sadece gördüğünüz dışardan duyduğun bisiyere yorum yapmayın kıskanmayan da yani?
- 1 yıl
o zaman bekçinin çalışma saati yükseltilmeli
- 1 yıl
Gözde en iyisi sorunu sil ya da engelle savaş çıkacak gibi
- 1 yıl
Öğretmenler çalışmıyor demiyorum ama en çok tatil yapan meslek o yılın yarısından çoğu tatil zaten
- 1 yıl
bi fark olsun bi zahmet
- 1 yıl
öğretmen. olmak. için. gece. gündüz. çalıştık. on. bin. tane. sınava. soktular. birde. atanması. kpsssi. veliler. gelip. hocam. biz. bir. atnesiyle. uğraıyoruz. siz. oncaçocukla. nasıl. başediyorsunuz. hakkınız. ödenmez. emeğiniz. çok. büyük. derken. burdaki. seviyesiz. öğretmenlik. mesleğinden. bir. haber. olan. insanların. konışması. ne. acı
- 1 yıl
çocukla uğraşmadığı çok belli işte
- 1 yıl
bazıları da sorunlu oluyor uğraş dur
- 1 yıl
ben senden daha fazla maaş alıyorum merak etme öğretmen değilim
- 1 yıl
zor geliyorsa çalışmak bırak o zaman işi söylenme
- 1 yıl
kapansın dert değil
- 1 yıl
@AmedSpor_21 sizde bekçi maaşını kıskanmayın
- 1 yıl
Kıskanmıyorum ama adaletsizlik var diyorum...
- 1 yıl
@AmedSpor_21 bence kıskanıyorsunuz. Zira öğretmen maaşını eleştirenlere kıskanıyorsun demişsiniz. Bu durumda sizde bekçi maaşını kıskanıyorsunuz
- 1 yıl
Kıskanıyorum haksızlık var diyorum canım Erdoğan devletten olanlara bakıyor ona kardı olanlara az bakıyor.
Mesela imam 60 alıyor
Öğretmen 45 50 alıyor
Yazık yani. - 1 yıl
@AmedSpor_21 bana öğretmen maaşı makul geliyor. Lütfen kıskanmayın.
- 1 yıl
Sana o zmn iyi harcamlar...🤦🏼✌🏼
- 1 yıl
Kusura bakmayın da tek öğretmenler gece gündüz çalışmıyor polis jandarma daha çok çalışıyor tatilleri bile yok kar yağdı tatil diye bişi yok
- 1 yıl
Bir tanidigim ahlaksız vardı bana şey demişti öğretmenlik rahat tatilleri çok. sırf bu yüzden bu mesleği seçtim kolay demişti hangi meslek bu kadar tatil yapıyor demişti lise öğretmeniydi lise 3-4 sınıflara bakıyordu dedim ilkokul öğretmeni daha iyi keşke onu olsaydın dedi çoluk çocukla mi ugrascam. Yani anlatmak istediğim bu mesleği tatileri için seçen bile var inanın
- 1 yıl
@Opucukopucj kar yağdı tatil diye bir şey yok mu sanırım hayatında hiç kar yağıdığında tatil yaşamadın. Yaşadığım şehirde kar yoğun yağmaz ama ilk gün hemen tatil veriliyor bilip bilmeden konuşmayın.
- 1 yıl
Polisin jandarmanın ya da doktorun kar yağdı diye tatil yaptığı nerde görülmüş
- 1 yıl
@Opucukopucj öğretmen yapıyor diyorum maaşını az bulanlar
- 1 yıl
Öğretmenler yılın yarısından çok tatil yapıyor zaten ohooo
1 yılAyıptır arkadaş. Ülkede egitimciye verilen değere bak bekçiye verilene bak. Sonra da cehaletten dem vurulur.
21 Yorumla- 1 yıl
aslinda ogretmen maasi 50 bin iyi de bekci maasi ne oyle. hicbir is yapmadan dolu para veriyolar
1 yılNereden nere Akp MHP kiler mutlu musunuz
Daha asgarî ücret ile emekli maaşına bide gelen zama bak onlar insan değil demi emekliler ve asgarî ücretliler
Devlet. kurumlari insan ama.. ?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizim sokakta hatta mahallede tek bir kere bekci gormedim her gece de baska hirsizlik cinayet silahli olay haberi geliyir anlamiyorum ben napiyirlar karaköl önünde mi takiliyorlar
31 Yorumla- 1 yıl
Bazıları karakol önlerinde çoğu da çorbacılarda gezip sabahlıyorlar. Yattıkları yerden para alıyorlar.
1 yılSaka gibi gerçekten o kadar okuduk asgari teklif edilirken
39 Yorumla- 1 yıl
Dengeler değişti şu Z kuşağı çok Bahtsızdı 🥺
- 1 yıl
@sözümyokartık_ ne yazık ki
- 1 yıl
Ne mezunusun
- 1 yıl
@sözümyokartık_ öğretmenlik
- 1 yıl
Umarım atanmışsın 🙂
- 1 yıl
@sözümyokartık_ hayir😔😔
- 1 yıl
İnşallah en kısa zamanda gönlünce olur 2025 senin yılın olur 🙂
- 1 yıl
@sözümyokartık_ teşekkür ederim
- 1 yıl
Rıca ederim yazmışım sana dönmedin 😅
Bu maaşı haketmiyorlar. Olmak isteseydim zamanında polis sonra komiser olurdum zaten. Kapısından dönmüştüm demek ki kaderde yokmuş
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılkimsenin kolay para kazandığını düşünmüyorum
ama bu arkadaşların ne vasfı var, ne okudular nereden çıktı bu iş yeniden10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılLa bi gece kahveye gittik saat 11 30 kahve 2de kapandi bunlar hala ordaydi ordan eve gidip uyumusturlar o saatte amir ayakta olmaz
10 Yorumla
1 yılNeydi bunların lakapları gece kartalları mı? Uuu Çok havalı 😀
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yandaş, partili değilim nasıl olacağım? Kamu kaynaklarının parti tarafından kimlerle nasıl aktarıldığı belli.
10 Yorumla
1 yılZabıtalar 65 bin alıyormuş. Boşuna okuyoruz biz. Bir tanıdık bulup gir işe sonra yattığın yerden para kazan.
10 YorumlaHiç bir anlamınolmayan bir meslek yaratıp maaş bağladılar. Hala polis varken bekçiye ne gerek var diyorum. Kendi yandaşları için iş alanı açtılar.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı.
1 yılDünyanın en gereksiz mesleği bunları emniyette kapıya koyup oturtuyorlar bu maaşa çoğu çalışmıyor bile
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz de boşa okuyup 24 saat nöbet tutup kanın b. kun içinde sürekli risk altındayız
Bekçilerin khakkıdır alsınlar tabi ki
Ama bu sağlıkçıların hakkı ne zaman verilecek acaba ya21 Yorumla- 1 yıl
Hiç öyle bir iş kolu yokken birden bire bekçi çıktı sonra da lise mezunları hatta ilk okul mezunları dersleri kötü olanlar birden bire bekçi oldu 16 yıl dirsek çürütüp memleketinden lisans bitirip gece gündüz sınavlara çalışıp ama atanamayan memur olamayan adam da asgari ücretle çalışıyor ⚖️ Türkiye
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEşek gibi çalışan işçinin maaşı 22.104 TL Hiçbir şey yapmadan sabaha kadar dolaşan Bekçinin maaşı 58.910
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılBen polisim. Poliste olmayin bekcide. Bu kadar saat calisip en az maas alan memur grubu polisler
20 Yorumla
1 yılŞahsımdan zorla alınıp verilen vergileri haram ediyorum.
20 YorumlaBi işe yaramıyorlar😂😂 çarşıda oturuyorum hırsızlık vakaları hâlâ aynı
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 441 cevap paylaştı. Güzel para valla ama ortada bekçi göremiyorum nerede kalıyorlar falan hiç bilmiyorum nasıl iş bu
01 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılPolisten çok daha iyi durumda şu an bekçi. Hangi polise sorarsanız sorun imkan verseler bekçi olmak isterler.
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.
m 1 yılÇok fazla hiçbir olaya müdahaleleri yok. Hatta görseler bile bitsin gitsem havasında resmen rezillik he ver 30000 eh ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkpliler için meslek uyduruyorlar akpliler içinde maaş veriyorlar ne güzel iş
50 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 506 cevap paylaştı. Nasıl olur ya ben aiözellikle araştırdım internetten asgari ücret alıyorlar diyordu nasıl 59 bin maaş alırlar
03 Yorumla- 1 yıl
Ne asgari ücreti abicim parayı vuruyorlar. Zabıtalar bunlardn saha iyi şartlara sahip.
1 yılGündüze de ek iş koydu mu 100 bin temizi var. Liseden mezunum diyene 5 yıl çalış sknra yoluna bak mesleği.
00 Yorumla
1 yılBence fazla alıyorlar olmak istemezdim bi şey yaptıkları yok
10 Yorumla
u 1 yıl40 yaşındayım sokakta daha bir kere bile bekçi görmedim
10 Yorumla
1 yılAsgari ücret nere bu nere demezler mi hükümete emekli asgari ücretli nasıl gecinecek diye !!!
10 Yorumla
1 yılBekçiler bile 60 k ya yakın maaş alıyor bir toplum ne ile geçiniyor hale bak
10 YorumlaAdaletsizlikler kervanında bu da. Biz de bilirdik üniversite okumadan askerliği yapıp gelmeyi 😒
10 Yorumla
1 yılbilgisayar mühendisinden çok alıyor a q bu nasıl iş
10 Yorumlaonlara bekçi demeyiniz. Zira onlar gecelerin yargıcıdır.
00 Yorumla
1 yılDoktor olarak keşke okumasaydım da bekçi olsaydım emeğime yazık
00 Yorumla
1 yılİsterdim. Gece gece rahat rahat dolaşmak güzel ol lurdu.
00 Yorumla
1 yılİsterim ama yaş 18 daha askerlik istiyor bekçilik ve ben polislik istiyorum olamazsam denerim
00 Yorumla
1 yılBekçilerin polislerden pek bir farkı yok. Bence aldığı maaş az.
00 Yorumla😀maaşları iyi olduda referansın yoksa olamıyosun maalesef
00 Yorumla
1 yılLanet olsun gece işine. Yaptıkları iş kutsal ama lanet olsun gece işine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılonlarda gündüz gece çalışmıyor kanka 12-36 çalışma sistemine göre çalıştıklarını düşünüyorum yani 12 saat çalışıp ardından 36 saat dinlendiği bir vardiya düzeni
00 YorumlaMahallemde
Huzur yokki.
Sokakta oturan serseriler
Gece sarhoşlar00 YorumlaÜlke de çok gereksiz şeye para harcanıyor tıpkı bekçilik gibi.
00 Yorumlaistemezdim itle kopukla uğraşacaksam kuralsız olmalıyım
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 922 cevap paylaştı. Bekçilik benden geçti ama kısmetse en kısa zamanda güvenlikçiyim
00 Yorumla
1 yılBu mesleği yapamazdım şu anki durumuma göre ama sağlıklı olsaydım yapmak isterdim elbette
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 355 cevap paylaştı. Çok iyi para bizim arkadaşlar geziyor kahvelerde çay içiyorlar miss gibi meslek. djdj
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 451 cevap paylaştı. Uzman doktor kadar alıyorlar ne bekçiymiş arkadaş hayret verici
00 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat